احتمالا تنظیمات محیط رنگی در acdsee متفاوت از فتوشاپ و کمرا را قرار دارد............پیشنهاد میکنم هنگام خروجی گرفتن از کمرا را خروجی رو بر روی srgb تنظیم نمایید (بر روی لینکی که در پایین عکس قرار دارد کلیک کنید و ........)
احتمالا تنظیمات محیط رنگی در acdsee متفاوت از فتوشاپ و کمرا را قرار دارد............پیشنهاد میکنم هنگام خروجی گرفتن از کمرا را خروجی رو بر روی srgb تنظیم نمایید (بر روی لینکی که در پایین عکس قرار دارد کلیک کنید و ........)
کانال رنگی که در ACR انتخاب کردید دقیقا چیست ؟رو با کمراراو 7.4 ادیت و بعد هم مقداری توی فتوشاپ ادیت اضافه کردم. سیستم رنگی که در فتوشاپ داشتم rgb color و رنگها مشکلی در نمایش ندارند.
Nikon D600
دوستان برای حذف برق روی صورت که بیشتر روی صورت های چرپ ایجاد میشه باید کدوم قسمت فتوشاپ برم ؟
دوستان مشکل من اینه که وقتی عکسی رو مثلا توی حالت مونو کروم دوربین یا حالت هایی که کنتراست و شارپنس و...را تغییر میدم و عکس میگیرم عکس روی دوربین و روی کامپیوترم همونی است که میخوام ولی وقتی توی فوتوشاپ عکس رو باز میکنم به صورت کاملا خام دیده میشود و حتی عکسی که رو دوربینم سیاه سفید بود به حالت رنگی دیده میشود.....چه کار کنم که دوباره نخوام توی فتوشاپ تغییر ایجاد کنم و همون عکس گرفته شده روی دوربین رو ببینم؟
مرسی...جوابم رو پیدا کردم من با raw عکس میگیرم ....ولی عکس هایی که با jpg گرفتم این مشکل رو نداشته ............عکس های راو هم توی خود دوربین و روی کامپیوتر فیلترا روش اعمال شده ولی توی فوتوشاپ کاملا خام و بدون ادیت باز میشه....مرسی در هر صورت
سلام
خسته نباشید
ببخشید دوستان لطف می فرمایید آتلیه های معروف از چه نرم افزار ، پلاگین و روشی برای حذف بک گراند استفاده می کنند که هم کار کیفیت خوبی داره و هم با سرعت این کار رو انجام می دهند؟
این اولین کار ما بود سپاسگزار می شویم نظر خودتان را بفرمایید
879a3d4ac16a6e391.jpg
روش های مختلفی بسته به نوع سوژه برای جدا کردن از بک گروند مورد استفاده قرار میگیرد
پلاگین های هایی مثل Topaz Remask یا مثلا روشهایی که در فتوشاپ میشه استفاده کرد : مثل کانالهای رنگی، Color Range ، Layer Style
در مورد این کارتون هم وقتی سوژه ای را روی عکس دیگه ای مونتاژ میکنید: غیراز تلفیق با عکس جدید باید نورپردازی سوژه، همخوانی رنگ سوژه با عکسی که رو اون مونتاز شده و پرسپکتیو سوژه و از این دست مفاهیم رو حواستون باشه
موفق باشید.......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام؛
دوست عزیز به نظر بنده شما حتماً یک دوره کلاس های فتوشاپ شرکت بکنید تا با این نرم افزار فوق حرفه ای و قابلیت های عظیم آن بیشتر آشنا بشید.
خارج از بحث فتوشاپ که به نظر بنده باید آموزش آن را ببینید، در بحث مونتاژ تصاویر نکات بسیار مهمی باید رعایت شود که برخی از ویژگی های مهم آنرا جناب اقبالی عزیز فرمودند.
اما به غیر از مواردی مانند نور عکس سوژه اصلی که بسیار بد است ( حتی این محیط و نور برای عکاسی از سوژه شما هم بد بوده چه برسه که بخواد مونتاژ بشه )
مهم ترین موردی که در عکس شما دیده می شود و شدیداً تو چشم می زند و کاملاً عکس شما را مصنوعی کرده، اندازه سوژه نسبت به بک گراندی هست که استفاده کردید !
یه سری چیزها دیگه احتیاج به دانش هنری و یا آموزش فتوشاپ نداره، چیزهایی هست که هر بیننده عادی که سر و کاری هم با هنر نداشته باشه میتونه تشخیص بده !
لطفاً به اندازه سوژه اصلی و بک گراند استفاده شده دقت بکنید، اندازه کف دریا که کاملاً مشخص هست از نزدیک عکاسی شده نسبت به سوژه خیلی بزرگ است !
اینجور به نظر می رسد که سوژه اصلی شما، کودکی بوده در سرزمین های لی لی پوت که اندازه آدم ها به اندازه بند انگشت یک انسان طبیعی است.
در نهایت پیشنهاد بنده به شما این است که حتماً مطالعات بیشتری در زمینه عکاسی، رتوش تصاویر و مباحث دیگر داشته باشید و همچنین مهم تر از همه اینها یک دوره آموزش فتوشاپ شرکت بکنید.
موفق باشید
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...