درود
چطور میتونم برای هر لایه مختلف، یک لایه تنظیماتی مثل Hue/Saturation اعمال کنم که فقط روی لایه مورد نظر سنجاق شده باشه ( نه روی تمام لایه ها )
Create Clipping Mask رو پیدا نمیکنم. شورتکاتشو (alt-ctrl-g) بلدم اما خود گزینهه کجا رفته ؟
درود
چطور میتونم برای هر لایه مختلف، یک لایه تنظیماتی مثل Hue/Saturation اعمال کنم که فقط روی لایه مورد نظر سنجاق شده باشه ( نه روی تمام لایه ها )
Create Clipping Mask رو پیدا نمیکنم. شورتکاتشو (alt-ctrl-g) بلدم اما خود گزینهه کجا رفته ؟
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Sunday 11 January 2015 در ساعت 19:05
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام.دوستان عزیز درحال حاضر برای تهیه ونصب فتوشاپ کدوم ورژن رو مناسب دونسته وپیشنهاد میدید؟ممنون
بهترین راه رو نمی دونم اما یکی از راه ها اینه که ناحیه ای که می خواید رنگش رو همسان قسمت دیگری کنید رو انتخاب کنید و به مقدار مناسب Feather بدین بهش. بعد با استفاده از Match Color روش کار کنیدبرا عکسهایی که با فلش خود دوربین گرفته شده و به علت کرم زدن به پوست صورت رنگ پوست با گردن فرق می کنه چطوری باید همسان سارس رنگ پوست بدن با گردن را انجام داد
البته بهتره قسمتی از صورت یا میانگینی از رنگ صورت یا ... رو جداگانه یه لایه یا ویندو بدین بهش (به عنوان سورس)
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
Adobe Photoshop CC 2014
http://soft98.ir/software/pic-tools/...Photoshop.html
ویرایش توسط *EBI* : Sunday 11 January 2015 در ساعت 21:08 دلیل: اصلاح لینک
دوستان کسی اموزشی برای نقاشی دیجیتال (تبدیل پرتره به نقاشی) داره منو راهنمایی کنه؟خیلی گشتم ولی به نتیجه ی جالبی نرسیدم
دورود
یک سوال در مورد فتوشاپ دارم
دو لایه داریم که لایه بالا یک ماسک سفید دارد
که میخواهیم از 4جهت گرادینت اضافه کنیم مشکل این هست با کشیدن گرادنیت 2دوم گرادنیت اول از بین میرود
چطور میشه روی ماسک از 4جهت گرادینت داشت؟
سلام
شما وقتی ابزار گردینت را انتخاب می کنید در نوار ابزار قسمتی دارید که رنگ گردینت شما را نمایش می ده، همچنین اگر روش کلیک کنید می تونید گردینتهای دیگر رو انتخاب کنید و شما در این قسمت باید گردینت دوم رو انتخاب کنید که یک طرفش رنگ Foreground شما هست و طرف دیگه ترنسپرنت یا شفاف! در این صورت گردینتی که می کشید تنها بخش رنگ دار روی ماسک اعمال می شه و بخش ترنسپرنت یا شفافش تاثیری بر ماسک شما نداره و ایرادی پیش نمیاد....