سلام
دوستان خواستم بدونم برای ادغام چند عکس فتوشاپ ابزاری داره ؟
(10 عدد عکس لانگ شات از خط عبور خودروها در شب ثبت کردم که می خوام همه رو باهم ادغام کنم تا رد تمام ماشین ها توی یک عکس ثبت بشه)
با تشکر
سلام
دوستان خواستم بدونم برای ادغام چند عکس فتوشاپ ابزاری داره ؟
(10 عدد عکس لانگ شات از خط عبور خودروها در شب ثبت کردم که می خوام همه رو باهم ادغام کنم تا رد تمام ماشین ها توی یک عکس ثبت بشه)
با تشکر
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
ارادتمتد
جناب آقای حمزه ای از راهنمایی شما سپاسگزارم.
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
پلاگین های شاین آف و کداک را چجوری میشه روی ویندوز 64 بیتی و فتوشاپ 64 بیتی نصب کرد؟
shineoff در ویندوز 64بیتی در مسیر Program Files (x32) نصب میشود. فولدر Image Trends Inc را که باز نمایید پلاگین برای هر دونسخهی ۳۲ و ۶۴ بیتی را مشاهد میکنید. پلاگین ۶۴بیتی را کپی نمایید و در مسیر Program Files/adobe/adobe photoshop cs6(64)/plug-ins در یکی از فولدرهایی که میبینید paste نمایید. (بهتر است فوتوشاپ بسته باشد. اگر نبود یکبار ببندید و باز نمایید)
محمد رحیمیزاده
با بعضی پلاگین ها چند بار که کار میکنم در دفعه بعد دیگه باز نمیشن یا باز میشن افکت رو عکس اعمال نمیشه و من مجبورم قتوشاپ را ببندم و دوباره باز کنم و اون پلاگین را مجددا اعمال کم تا جواب بده
راهی بجز بستن فتوشاپ و باز کردنش هست؟
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
سلام
میخوام photoshop user tv رو از ماهواره ببینم اما نمیدونم رو کدوم ماهواره هستش
این کانال آموزشای اسکات کلبی رو نشون میده
لطف کنید آدرس این کانال یا هر کانال دیگه ای که در مورد فتوشاپ بحث میکنه رو بفرمایید
بسیار متشکر