سلام
آیا کسی تجربه خربد تجهیزات عکاسی از چین (گوانگجو) رو داشته.
دوست دارم وضعیت قیمت ها را بدونم و انواع بازارهاشو بشناسم.
سلام
آیا کسی تجربه خربد تجهیزات عکاسی از چین (گوانگجو) رو داشته.
دوست دارم وضعیت قیمت ها را بدونم و انواع بازارهاشو بشناسم.
سلام،
البته بستگی داره چی میخواهید بخرید، اگر جنسهای با برندهای بین المللی باشه، پیشنهاد میکنم بهش فکر هم نکنید، من چندی پیش به یکی از شهرهای صنعتی نزدیک گواگجو رفتم، تمام اجناس خارجی (غیر چینی) بیش از قیمت بین الملیش عرضه میشه، شاید بخاطر سیاستهای حمایتی دولت چین از تولیدات داخلیش باشه، حتی اجناسی که توی خود چین با برند خارجی تولید میشه هم گرون هستند!
شاید اگه وسایل جانبی بخواهیدف بتونید یه چیزهایی گیر بیارید، برای مثال من لنز کنون 15-85 رو که آن زمان تهران حدود 720-750 قیمت داشت بالای یک ملیون قیمت گرفتم، یا سه پایه منفروتو 190 اینجا حدود 120 قیمتش بود ولی اونجا (از فروشگاه زنجیره والمارت قیمت کردم) بالای 280 تومن در میومد، جالبتر اینکه من ارز رو با قیمت مسافری تهیه کرده بودم.
سفر خوشی داشته باشید و سعی کنید لذت برید (مخصوصا از غذاهاشون!)
سلام دوستان
زود جواب بدین دوستم دبی هست بگم اونجا یه دوربیم 3100 یا 5100 بخره واسم
بنظرتون اونجا بی گارانتی یا با گارانتی بخره یا اصلا ایران بخرم؟ کسسی قیمت این دو رو داره یا d90?
من امروز دارم از دبی بر میگردم. قیمتها با اینکه شامل تخفیف جیتکس شده اما عموما بالاست. خودم اول قصد خرید نیکیون d7000 داشتم، در بهترین حالت و فروشگاه ۱۶۰۰ دلار برام در می اومد. اما من یک سونی آلفا ۷۷ گرفتم، ازش راضی ام و هم از قیمتش (۱۹۱۸ دلار با کیف و مموری ۴ گیگ)، اما در کل میخوام بگم در فروشگاههای بزرگ مثل دبی مال که قیمت خون باباشون رو میگن مثلا همون نیکون رو ۶۹۹۹ درهم که با تخفیف جیتکس روز بعد از فروشگاه آشنا آخرش به ۵۹۰۰ درهم، که باز هم گرون بود. البته من یک اشتباه کردم و یک فیلترUV, PL هرکدوم ۱۰۰درهم گرفتم که فکر میکنم سرم کلاه رفت. در کل گرونه آقا، بغیر از موارد خاص آدم سرش ۳۰-۴۰ُ٪ کلاه میره.
نميدونم دير شده يانه .؟سلام دوستان
زود جواب بدین دوستم دبی هست بگم اونجا یه دوربیم 3100 یا 5100 بخره واسم
بنظرتون اونجا بی گارانتی یا با گارانتی بخره یا اصلا ایران بخرم؟ کسسی قیمت این دو رو داره یا d90?
اما از سيتي سنتر ديره دوبي ميتونيد خريد خوبي بكنيد. هر چند كه گارانتي رو فقط در فروشگاه بزرگ گرند استور ميتونيد بگيريد كه عملا تو ايران به دردتون نخواهد خورد.
راهرو سمت راست در كنار ورودي اصلي سيتي سنتر بعد از فروشگاه بسكين رابينز كه وارد راهرو ميشيد بعد از 5 تا مغازه يه فروشگاه كوچيك برادران هندي هستش كه اسمش اگه درست يادم مونده باشه ميكروديجيتال بود. و روبروش هم يه فروشگاه بزرگتره. از همون ميكروديجيتال بخريد قيمتها مناسب تري از كل بازار سيتي سنتر ارائه ميكنه و ميتونيد كمي چونه هم بزنيد.
تو همون سيتي سنتره هم تو فروشگاههاي كرفور ميتونيد گاها قيمتهاي خيلي خوبي پيدا كنيد.
خريد از سنترهاي بزرگي مثل دوبي مال و ابن بطوطه يا فستيوال رو اصلا توصيه نميكنم.
چندبار از اين برادر هندوستاني خريد كردم و كاملا راضي بودم اما اينكه در كل به نفعتون باشه يا خير مستقيما به درهم و قيمت روز اون مربوطه.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
ظاهراً بعضی وقتا هم اینطور نیست. اواخر بهار 90 یه بدنه+لنز کیت از دبی برام رسید، با گارانتی، که قیمتش معادل با-گارنتی در تهران بود. حسنش این بود که خیالم از بابت Refurbished نبودن راحت شد. جالب اینکه قیمت در نمایندگی های کنن داخل شهر، با قیمت در Free-Duty هم یک درهم تفاوت نداشته !! یک عدد 580EXII هم بهمراهش گرفتم که دقیقاً قیمت آفومار بود ( اونموقع )
آمید آقای گل سلام، اونجا که فرمودید رفتم تقریبا ۱۰۰۰ درهم از دبی مال ارزونتر بود اما بازهم خیلی از قیمتی که در ایران فرموده بودید بالاتر بود. حالا یه دفعه ما هم جو گیر شدیم و بجای D7000 یک سونی A77v گرفتیم. در ضمن از میکرودیجیتال دو تا فیلتر ۷۲ UV, PL خریدم دونه ای به قیمت ۱۹۹درهم بود، جفتشون رو با کمی چونه ۲۰۰درهم البته فکر میکنم جا داشت، اما دیروقت بود. اما کاملا حق باشماست احتمالا بخاطر بالا رفتن ارز دیگه صرف نمیکنه نیکون و کنون بخریم.
دوستان واقعا ممنون از این همه محبتتون
اما نظرم روی بدون گارانتی هست
شنیدم تو خیابان سبخه پیدا میشه
کسی تجربه داره؟
آخه با گارانتی دبی که بدرد ما نمی خوره و اگر بی گارانتی بگیریم تازه میشه همون با گارانتی شرکت های ایران
بچه ها من چند تا دوربین واسه مغازم میخوام بگیرم ،اگه اینو هم قیمت همکار بگیرم از بازار تهران بنظرتون قیمتش چقدر تفاوت میکنه؟