ممنونم از راهنماییتون
ولی دوربین کاننی که شما پیشنهاد کردید زومش 4 برابره و مهمتر اینکه انگار زوم اپتیکال حین فیلمبداری نداره.
به نظر شما کدومو ترجیح بدم f کمتر یا زوم کمتر؟
یعنی دوربینی که خودم گفتم تو شب عکساش خیلی بد میشه؟
---------------
یه سوال دیگه هم داشتم(بم نخندیدا سواله دیگه) من گوشی موبایلم 12 مگاپیکسل هست دوربینش.کیفیت دوربینی که دارم میگیرم با کیفیت موبایلم فرق میکنه؟
راستی اینو نگفتید فیلمبرداری کانن چطوره کیفیت صداش؟
ممنونم
دوربین پیشنهادی خودتون عدد f از 3 شروع می شه و اونی که من نوشتم از 2.8 .هر چه این عدد کمتر باشه در نور کم نتیجه بهتری می گیرید.اما البته عدد f این دو دوربین تفاوت چندانی ندارن.
درباره مقایسه با دوربینهای موبایل اطلاعات چندانی ندارم.
بفرمایید چقدر عامل زوم براتون مهمه شاید بشه پیشنهادهای بهتری داد.
دوست عزیز هیچ سوالی خنده دار نیست.هر سوالی دنبال جوابش می گرده.
موفق باشید
دوست عزیز سلام
میتونی sx260 بگیری ولی حدودا باید 700 هزینه کنی و کیفیتش هم خیلی بالاتره
مگاپیکسل 12 cmos
فیلمبرداری full hd
gps
مودهای حرفه ای و زوم 20
و ...
تمام دوربین هایی که گفتی رو برات لیست کردم اینجا
خودت مقایسه رو میتونی انجام بدی
نظر منه بی اطلاع :
panasonic lx 7
canon g16
که دومی تو لیست نبود
کلی دوربین خوب دیگه هم هست که لیست نکردی
فکر کنم هر چی شنیده بودی اینجا اسم آوردی :D
من بودم و اگر امکان خرید از خارج داشتم حتما فوجی فیلم X20 خریدم . شیک رترو و کارامد اینم لینک ریویو این دوربین هنوز در ایران رویت نشده Fujifilm X20 Review: Digital Photography Review
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
سلام.
1- سامسونگها رو به دلیل رایج نبودن در کشور براتون حذف میکنم.(نظر شخصی)
2-در پاناسونیک به جز LX7 که یک کامپکت بی نظیر است بقیه رو با خیال راحت بریزید دور!
3-در برند کانن از سری S تنها 120 رو نگه میداریم چون تکامل یافته دو تای دیگه است.
پس این سه دوربین باقی ماند:
G1x و s120 و lx7
-با اولویت کوچک بودن و در حد جا شدن در جیب S120 و لاغیر.(معنای واقعی کامپکت.سری جدید فوجی تقلیدی از این مدل است)
-با اولویت کیفیت تصویر G1x و لاغیر(هر چند معتقدم مقایسه ناجوانمردانه ایه.چون سنسور این دوربین نسبت به بقیه وحشتناک بزرگتره!البته به این دوربین ایراداتی هم وارده)
-با اولویت کوچک بودن(ولی نه در حد جیب )و داشتن کنترلرهای دستی فراوان و کیفیت ساخت وحشتناک LX7 ولاغیر.(راستی f1.4 هم داره این دوربین)
موفق باشید
دوست عزیز شما با این قیمت می تونید دوربین dslr سطح مبتدی داشته باشید اما این دوربین ها طبیعتا سنگین تر و حجیم تر هستن.البته که کیفیت خروجی بالایی دارن و در آینده امکان خرید لنزهای جدیدتر رو هم برای اونا دارید.اما با توجه به نکاتی که نوشته بودید براتون مهمه یکی از بهترین انتخاب ها canon g1x هست. البته دوربینی مانند سونی rx100 هم هست ولی به نظر من برتری با کانن هست.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.جدا روی این دوربین مطالعه کن.و در نهایت تصمیم با خودته.بهترین تصمیم رو بگیر.