صفحه 207 از 284 نخستنخست ... 107 157 197 203 204 205 206 207 208 209 210 211 217 257 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 2,061 تا 2,070 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر همراه a.g g.a آواتار ها
    تشکر کرده
    7995

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    دوست عزیز این دوربین هایی که شما نوشتید هرکدوم در یک قیمت متفاوت قرار داره.بین اینا sx50 با زوم 50 یک دوربین بریج تمام عیاره.اگر هم دوربین با کیفیت بالا می خوان قطعا g1x بهترین انتخابه.g15 در برابر این دوربین حرفی برای گفتن نداره.g1x در بین دوربین های برندهای دیگه هم کم نظیره.
    متشکرم دوست عزیز

می دونم که این دوربینا از لحاظ قیمتی هم رده نیستن
    حقیقتش دوستم هنوز تصمیم نگرفته که چه مقدار پول خرج دوربین بکنه فقط این دوربینا رو دیده

دوربین sx50 از انتخاباش حذف کرد(به خاطر قیمت)

لطفا با بودجه دور وبر sx500 و sx150 بهترین دوربینا رو از برند های مختلف بگید(برای هر کدوم از این دو رده جدا)

متاسفانه g1x و g15 به خاطر قیمت بالاشون نمی تونن تو انتخاب ها قرار بگیرن(NEX های سونی هم همین طورن؟)

ممنون
    محـمد عـلی جـعفری
    Photoblog - Instagram - 500px
    Nikon D5500 - 18-55 II - 50 F1.8 G

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid3pnn نمایش پست ها
    سلام
    از علی آقای عزیز ممنون به خاطر راهنمایی ها,
    بین دو دوربین a2600 و a4050 موندم کدوم رو بگیرم
    قیمت 4050, 350 تومن هست با لوازم جانبی و قیمت a2600 توی digikala
    330 تومن بدون لوازم و توی پارس کنون نوشته 260 تومن البته نمیدونم این تفاوت قیمت برای چیه؟
    لطفا با توجه به معیارهای مختلف و اینکه 4050 لرزشگیر اپتیکال و زوم 8 داره ولی a2600 عدد f2.8 در مقابل f3.0
    داره لطفا یکی رو برای من انتخاب کنید چون کیفیت عکس و فیلمشون رو هم نمیدونم با هم تفاوت دارن یا خیر
    انشاءالله سربلند باشید
    دوست عزیز شما می توانید برای استفاده از لرزشگیر اپتیکال به همراه عدد f/2.8یکی از دوربین های A3400 یا A3500 رو از کانن ببینید.از اینکه سعی دارید با اطلاعات خرید کنید جای خوشحال داره و سعی کنید مفاهیمی رو که باهاش برخورد می کنید یاد بگیرید.خرید های بعدی خیلی شیرینتر خواهد بود.اما نکته ای هم هست ؛اینکه شما در پایین ترین خانواده ی دوربین های دیجیتال تفاوت های بزرگی در خروجی دوربین مشاهده نخواهید کرد (به جز سامسونگ که من از خروجی دوربین های سامسونگ اصلا راضی نیستم) .
    M. Beyrami و hamid3pnn تشکر می‌کنند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر جديد hamid3pnn آواتار ها
    تشکر کرده
    10

خیلی ممنون
    بودجه رو تا اطراف 400 انشاءالله میخوام بالا ببرم
    این اطراف چه دوربینی پیشنهاد میدید
    خودم چند مدل کنون دیدم به نظرم خیلی خوب بودن
    Canon IXUS 240 HS
    البته سونی هم مدلهایی مثل wx30 یا wx50 اطراف این قیمت داره ولی کنون دوتا قابلیت فیلمبرداری به صورت فیلم سینمایی و slow motion داره که دیدم خیلی جالب بودن ولی سونی هم عکاسی سه بعدی و پانوراما داره البته از مارکهای دیگه هم نمیدنم کدوم مدلها این قابلیت ها رو با هم یکجا دارن
    راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    انشاءالله سربلند باشید

تشکر کرده
    7995

نقل قول نوشته اصلی توسط a.g g.a نمایش پست ها
    متشکرم دوست عزیز

می دونم که این دوربینا از لحاظ قیمتی هم رده نیستن
    حقیقتش دوستم هنوز تصمیم نگرفته که چه مقدار پول خرج دوربین بکنه فقط این دوربینا رو دیده

دوربین sx50 از انتخاباش حذف کرد(به خاطر قیمت)

لطفا با بودجه دور وبر sx500 و sx150 بهترین دوربینا رو از برند های مختلف بگید(برای هر کدوم از این دو رده جدا)

متاسفانه g1x و g15 به خاطر قیمت بالاشون نمی تونن تو انتخاب ها قرار بگیرن(NEX های سونی هم همین طورن؟)

ممنون
    لطفا راهنمایی کنید دوستان

بهترین دوربین های کامپکت با بودجه 300 تومن و 700 تومن رو لطفا معرفی کنید،و اگه با کمی افزایش بودجه گزینه های خیلی بهتری هست اونا رو هم بگید

با این بودجه میشه سراغ بدون آینه ها رفت ؟(با لنز قابل تعویض)
    محـمد عـلی جـعفری

كاربر همراه alir. آواتار ها
    تشکر کرده
    627

نقل قول نوشته اصلی توسط a.g g.a نمایش پست ها
    ... 300 تومن و 700 تومن ...

با این بودجه میشه سراغ بدون آینه ها رفت ؟(با لنز قابل تعویض)
    خیر

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    8836

دوست عزیز این دوربین هایی که شما نوشتید هرکدوم در یک قیمت متفاوت قرار داره.بین اینا sx50 با زوم 50 یک دوربین بریج تمام عیاره.اگر هم دوربین با کیفیت بالا می خوان قطعا g1x بهترین انتخابه.g15 در برابر این دوربین حرفی برای گفتن نداره.g1x در بین دوربین های برندهای دیگه هم کم نظیره.
    دوستان توجه کنن ایرادی که بر این دوربین وارد شده یکی اتوفوکوس تنبل و دیگری مد فیلمبرداری ابتداییشه.یعنی چندان کنترلی روی فیلمبرداری نخواهید داشت.اینو جهت اطلاع اون دسته از دوستان گفتم که فیلمبرداری هم براشون مهمه با مثل خودم سرعت فوکوس براشون مهمه...(مرجع:dpreview)
    a.g g.a تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    7995

نقل قول نوشته اصلی توسط alir. نمایش پست ها
    خیر
    لطفا جواب بقیه سوال هارو هم بدین

این بنده خدا هر روز منو می بینه میگه پرسیدی ؟ چی شد ؟ چی گفتن ؟

همونایی که خودش دیده بهترینان ؟(SX500 بین 700 تومنی ها و SX150 بین 300 تومنی ها)اگه نیستن لطفا بهترین ها رو بگید(فکر نکنم اینا بهترین ها باشن)

اگه یه کم بتونه بودجشو بیشتر کنه چه دوربینی رو پیشنهاد میدین ؟

با تشکر
    محـمد عـلی جـعفری

تشکر کرده
    10

خیلی ممنون
    بودجه رو تا اطراف 400 انشاءالله میخوام بالا ببرم
    این اطراف چه دوربینی پیشنهاد میدید
    خودم چند مدل کنون دیدم به نظرم خیلی خوب بودن
    Canon IXUS 240 HS
    البته سونی هم مدلهایی مثل wx30 یا wx50 اطراف این قیمت داره ولی کنون دوتا قابلیت فیلمبرداری به صورت فیلم سینمایی و slow motion داره که دیدم خیلی جالب بودن ولی سونی هم عکاسی سه بعدی و پانوراما داره البته از مارکهای دیگه هم نمیدنم کدوم مدلها این قابلیت ها رو با هم یکجا دارن
    راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    انشاءالله سربلند باشید
    دوستان غزیز لطفا من رو هم راهنمایی بفرمایید

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

دوستان غزیز لطفا من رو هم راهنمایی بفرمایید
    دست عزیز الان حضور ذهن ندارم مدلهای دیگه ای رو معرفی کنم اما قابلیت اسلوموشن در رزولوشن پایین در دسترسه (یعنی تصاویر خیلی با کیفیت نیست) و در ضمن کیفیت پایین اون شما رو ترغیب به استفاده ی همیشگی نمی کنه.صرفا کنجکاوی های شما رو تا مدت کوتاهی جواب می ده.
    عکاسی سه بعدی در این دوربین ها تنها نمایشی از سه بعدی واقعی هست و روش حساب نکنید(به عنوان یه مزیت)
    پانوراما هم که می تونید با نرم افزارهای ساده خودتون درست کنید (آموزشش 10 دقیقه هم نمی شه) و این هم مزیت آنچنانی نیست.
    موفق باشید
    hamid3pnn تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

تشکر کرده
    10

دست عزیز الان حضور ذهن ندارم مدلهای دیگه ای رو معرفی کنم اما قابلیت اسلوموشن در رزولوشن پایین در دسترسه (یعنی تصاویر خیلی با کیفیت نیست) و در ضمن کیفیت پایین اون شما رو ترغیب به استفاده ی همیشگی نمی کنه.صرفا کنجکاوی های شما رو تا مدت کوتاهی جواب می ده.
    عکاسی سه بعدی در این دوربین ها تنها نمایشی از سه بعدی واقعی هست و روش حساب نکنید(به عنوان یه مزیت)
    پانوراما هم که می تونید با نرم افزارهای ساده خودتون درست کنید (آموزشش 10 دقیقه هم نمی شه) و این هم مزیت آنچنانی نیست.
    موفق باشید
    خیلی ممنون سه بعدی برام مهم نیست ولی دوتا قابلیت اسلوموشن و فیلمبرداری به صورت 24p که دیدم نوشته به صورت فیلم سینمایی هست به نظرم خیلی جالبه
    خودم بیشتر از ixus 240 HS خوشم اومده نمیدونم به نظر شما اطراف 400 تومن دوربین بهتری هست یا خیر؟
    البته همون شخص که دوربین z900exr رو که در حد آکبند هست رو به قیمت 280 تومن داره میده که این اسلومشن 320 داره ولی عکاسی توی شب رو
    نوشتن بدون فلاش و با حالت night mode آنچنان جالب نیست البته به نظر من وقتی از کسی عکس میگیریم توی شب از فلاش استفاده میکنیم و لزومی به استفاده از night mode
    نیست نمیدونم کدوم بهتره یا اطراف 400 تومن دوربین بهتری هم هست یا خیر
    انشاءالله سربلند باشید