دوستان سلام ،
من يك علاقمند عكاسي ام كه بدنبال يك دوربين كم حجم و با كيفيت بالا خصوصا در نور كم هستم ( بيشتر براي پرتره و مصارف خانوادگي و قابل استفاده براي همه ) . بنظر شما G12 ميتواند اينگونه نيازها را پاسخگو باشد يا بروم سراغ CANON G1X ؟ بجز اينها چي پيشنهاد مي كنيد ؟ پيشاپيش ممنون لطف شما هستم .
سلام
دوستان یه دوربین (ترجیحا کانن و کامپکت) میخوام بخرم واسه استفاده شخصی و (بیشتر)گرفتن عکس در محیط های باز (و کم نور گاها). مگاپیکسل اصلا برام مهم نیست میخوام تصاویر کیفیت داشته باشه و طبیعی باشه.
قیمت هم حدود 400 باشه
(احتمالا شاید بدم از دبی برام بخرن!)
ممنون میشم مدلای مناسب رو معرفی کنید. نمیدونم وضعیت دوربین های نیکون به چه شکل هست؟آیا به همان کیفیت کنون هستند؟از لحاظ قیمتی چطور؟
باتشکر
سلام.
با توجه به اینکه فروم "با A ریال چه دوربینی بخرم" بسته است و تاپیک هایی هم که داره تقریباً مربوط به سال گذشته میشه، تصمیم گرفتم یک تاپیک جدید اینجا بزنم.
یک دوربین خوب برای کارهای عادی و تصاویر خانوادگی میخوام. قیمت هم حداکثر 300.
این مدل رو پیدا کردم. نمیدونم مناسبه یا نه: (Z900EXR فوجی فیلم)
Fujifilm FinePix Z900EXR - دوربین دیجیتال فوجی فیلم فاین پیکس زد 900 ای ایکس آر
ممنون میشم راهنمایی کنید ./.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
با سلام
اين هفته مي خوام دوربين كامپكت بخرم. قيمت مهم نيست . تنها چيزي كه مهم هست كيفيت عكس آن هست. چتد فاكتور ديگه هم هست :1- سري G كانن نباشه 2-كم حجم باشه 3-زوم آن هم زير 12 نباشه. 4-برند مهم نيست.
با سپاس
Dslr
سلام
با این مشخصات کنون sx260 هم میخونه،کیفیتشم از محصولات سالهای قبل بهتره
سعی کنید به فاکتور سرعت عملکرد دوربین هم دقت کنیدًً(از نظر استارت آپ،فوکوس وعکاسی پی در پی)۰هر چند از این منظر بهترین های کلاس کامپکت به گرد اس ال ار ها نمیرسن