نوشته اصلی توسط
mandy
از لحاظ کیفیت عکس هم باید بگویم که جزو بهترین هاست چرا که بنده خودم tz7 مدل قبلی این دوربین رو داشتم و واقعا راضی بودم .
بنده با دوربین های بسیاری کار کردم از جمله sx230 canon , hx1 sony , tz7pana , t7 sony , sx30 canon , hx100 sony , والان هم که fz150 pana
اما نتیجه ی کلی این که
دوربین های ساخت شرکت پاناسونیک از همه لحاظ بهترند اول این که منوی خیلی ساده ای دارند دوم این که کیفیت عکس بالاتری دارند که به طبیعت نزدیکتره یا به عبارتی واقعی تره دوربین های سونی در رنگ امیزی اغراق میکنند وطبیعی نیستند اما فیلم برداری خوبی دارند دوربین های کنن کیفیت عکس معمولی دارند اما فیلم برداری ضعیف تر و قدرت شارژ پایین تری دارند این تجربه ی شخصی بنده از کار کردن با دوربین های مختلف بود .
نمیدونم چرا بعضی ها sx230 canon رو پیشنهاد میدن این در حالی که بنده tz7pana رو که حدود 2 سال قدیمی تره نسبت به sx230 با هم مقایسه کردم شارژ بهتر و کیفیت عکس بهتر وکیفیت فیلم برداری کاملا برتر پانا نسبت به کنن خیلی برام تعجب انگیز بود دلیل رو از یکی از دوستان دوربین فروشم که پرسیدم این جور پاسخ داد که دوریبین های پاناسونیک واقعا اصل ژاپن هستند وکیفیت بهتر اون ها مربوط به همین امر میباشد
البته باید بگم که این نتایج تنها مربوط به رده های slr like , super zoom میشود وبنده در رابطه با سایر رده ها اطلاع چندانی ندارم .