سلام.
دوستان ماجرای باتری sx280 چیه؟چرا در زوم فیلمبرداری ارور میده؟
میخواستم بخرم،حدود 700 تومن چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
سلام
دوربین کامپکت دارای تنظیمات دستی حدود 300 350 هزار تومان چی خوبه؟ خودم powershot sx150 مد نظرمه
انتخاب خوبیه .
ممنون به خاطر راهنمایتون
یه نگاهی به سایتای مختلف کردم واقعا این SX260 دوربین خوبیه ولی متاسفانه مثل این که قیمتا بالا رفتن و SX260 رسیده به نزدیکای 700 تومن(دیجی کالا هنوز قیمتشو به روز نکرده) و دوست من هم نمی تونه بیشتر از چهارصد پونصد تومن هزینه کنه
با این بودجه همون SX150 بهترینه ؟ SX160 چه طوره ؟ فکر کنم خیلی دوربین خوبی از آب در نیومده و نویزشم از ایزوهای 400 به بالا چندان خوب نیست نه ؟
نیکون Coolpix L320 چه طوره ؟ قیمتش چه قدره ؟(تو چند تا سایت که نگاه کردم قیمتشو نزده بود)مد منوال نداره نه ؟ کلا کیفیت عکس و نویز عکساش توی حساسیتای بالا در چه حده ؟
سلام متشکرم دوست عزیز
پس همون SX150 بهتر باید باشه تقریبا
متاسفانه همونطور که گفتم نمی تونه برای SX260 هزینه کنه،(SX240 خیلی ارزونتر از SX260 هست ؟)
درمورد L320 هم مقداری توضیح بدید ممنون میشم :
قیمتش چه قدره ؟(تو چند تا سایت که نگاه کردم قیمتشو نزده بود)مد منوال نداره نه ؟ کلا کیفیت عکس و نویز عکساش توی حساسیتای بالا در چه حده ؟
سلام
یه دوربین میخوام کادو بگیرم واسه یه نفری که عشق اینستاگرامه! همش هی میخواد سوژه پیدا کنه عکس بندازه! بیشترم تو طبیعت میچرخه!
خودم همش به فکر کنون بودم و اینو میخوام بگیرمCanon IXUS 510 HS بعد رفیقم یه کنون داره به اسمه Canon PowerShot SX270 HS بعد دیدم همش سیاه میشه عکسا تو روز هی باید فلش بزنیم تا روشن بشه! گشتم یه دوربین دیگه پیدا کردم به اسم Fujifilm FinePix S4000 وNikon Coolpix S6400
انتظارم اینه تو طبیعت توپ عکس بگیره، سیاه نشه
کدومو بگیرم؟ کنونه یا فوجیه یا نیکونه؟ یا چیز بهترم هست تو این رنج قیمت؟ چون کادو میخوام بگیرم مهمه برام خوب باشه ، فردا نگه چرته!
ویرایش توسط baghdad : Thursday 19 December 2013 در ساعت 02:10