صفحه 169 از 284 نخستنخست ... 69 119 159 165 166 167 168 169 170 171 172 173 179 219 269 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,681 تا 1,690 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر جديد
    تشکر کرده
    26

ممنون از راهنماییتون جناب پسر پارسی
    این مدل فوجی که معرفی کردین گزینه های خوبی داره ... از لحاظ مشخصات خب خیلی بهتره از دوتای دیگه ... هرچی که هر کدوم از مدلای انتخابیه قبلیم ندارن این همه را باهم داره :))
    اما در مورد فوکوس دستی بعضی دوستان کارش را رضایت بخش نمیدونستن! شما باهاش کار کردین؟
    وزنش هم نسبت به بقیه بالاتره !! وزنش باعث نمیشه خیلی زود از کار کردن باهاش خسته بشیم؟

ودر مورد ترگیب رنگ تو خروجی مدلای فوجی! اینکه رنگا را خوب نشون میده ؟غیر واقعی نیستن رنگاش؟ عکساش شارپه؟

قسمت مقایسه ی سایت دیجی کالا قابل اعتماده؟
    تو مقایسه ی سه مدل مورد نظر من بیشترین قابلت و کارایی را مدل نیکون داره و بعد کنن و بعد فوجی!
    تو سایتای خارجی دقیق وارد نشدم!
    persian.boy تشکر می‌کند.

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.boy نمایش پست ها
    درود بر شما
    ا
    مدل نیکونی کاملا بر SX500 IS برتری داره . با این حال از اونجایی که SX500 IS حدود 850 تومن قیمتشه نتیجه می گیریم که تا 930-950 تومن هم توان هزینه کردن دارید، لذا توصیه می کنم به Fuji HS20 فکر کنید .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    سلام
    یکی از دوستان (که در این فروم هم عضو هستند) یکی دو ماه پیش مدل جدیدتر HS20 یعنی HS30 را خرید و خروجی دوربین به قدری بد و ناامید کننده بود که بعد از یکی دو هفته با قبول ضرر قابل توجه دوربین را فروخت . نویز بسیار بالا حتی در نور زیاد و ایزو 100 و داینامیک رنج بسیار پائین دوربین بسیار بدتر از حد قابل انتظار بود. اگز HS20 هم چیزی مثل نسل جدیدتر و پیشرفته ترش HS30 باشد خرید آن را به هیچ کس توصیه نمی کنم.
    mandy و sana88 تشکر می‌کنند.

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

نقل قول نوشته اصلی توسط sana88 نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون جناب پسر پارسی
    این مدل فوجی که معرفی کردین گزینه های خوبی داره ... از لحاظ مشخصات خب خیلی بهتره از دوتای دیگه ... هرچی که هر کدوم از مدلای انتخابیه قبلیم ندارن این همه را باهم داره :))
    اما در مورد فوکوس دستی بعضی دوستان کارش را رضایت بخش نمیدونستن! شما باهاش کار کردین؟
    با درود دوباره به شما دوست عزیز
    خیر . من با این مدل کار نکردم . اما دوستانی که من میشناسم و با HS20 کار کردن ، تا الان شکایی نداشتن . دوستانی که بهشون اشاره کردید فوکوس HS20 رو در چه حالتی رضایت بخش نمی دونستن ؟ ضمن اینکه در مقایسه با چه مدلی ؟ تنطیمات مورد نظر رو هم بفرمایید . درباره ی سنگینی، وزن HS20 در مجموع برابره با یک 550D با 55-18 که به نظر من معمولیه ... این مورد به خودتون بر می گرده ولی از دید من مشکلی نداره .

ودر مورد ترگیب رنگ تو خروجی مدلای فوجی! اینکه رنگا را خوب نشون میده ؟غیر واقعی نیستن رنگاش؟ عکساش شارپه؟
    HS20 سنسور خوبی داره و نیازی به آبرنگی شدن نداره . جدای از این موارد ، شما در HS20 فرمت غیر فشرده دارید که بسیار حائز اهمیته . شاید الان که تازه قراره به صورت جدی عکاسی رو شروع کنید نیازی به RAW نداشته باشید اما به مرور زمان می تونید آموزش ببینید و یاد بگیرید چگونه پراسس دلخواه خودتون رو اعمال کنید . باز هم تاکید می کنم که وجود فرمت غیر فشرده بسیار مهمه و یکی از برتری های مهم HS20 به دو مدل دیگه محسوب میشه .

قسمت مقایسه ی سایت دیجی کالا قابل اعتماده؟
    تو مقایسه ی سه مدل مورد نظر من بیشترین قابلت و کارایی را مدل نیکون داره و بعد کنن و بعد فوجی!
    تو سایتای خارجی دقیق وارد نشدم!
    Side-by-side camera comparison: Digital Photography Review

نقل قول نوشته اصلی توسط Dariush Chegini نمایش پست ها
    سلام
    یکی از دوستان (که در این فروم هم عضو هستند) یکی دو ماه پیش مدل جدیدتر HS20 یعنی HS30 را خرید و خروجی دوربین به قدری بد و ناامید کننده بود که بعد از یکی دو هفته با قبول ضرر قابل توجه دوربین را فروخت . نویز بسیار بالا حتی در نور زیاد و ایزو 100 و داینامیک رنج بسیار پائین دوربین بسیار بدتر از حد قابل انتظار بود. اگز HS20 هم چیزی مثل نسل جدیدتر و پیشرفته ترش HS30 باشد خرید آن را به هیچ کس توصیه نمی کنم.
    درود بر شما داریوش جان
    تعداد زیادی از دوستان در فروم HS20 رو تهیه کردن و تا الان راضی بودن . عکس های خوبی هم با این دوربین ثبت کردن . یکی از همین دوستان با HS20 چندین عکس جشنواره ای انداخته ... مقصود من اینه که HS20 اصولا دوربین بدی نیست و در رده ی خودش جزو بهترین هاست . در مورد HS30 هم بنده اطلاع خاصی از این مدل ندارم منتها باید دید توقع دوستتون از این دوربین در چه حدی بوده ... آیا قراره HS20 یا HS30 رو با DSLR مقایسه کنیم ؟ من HS20 رو که با SX500 IS مقایسه می کنم به نظرم از هر لحاظ فوجی بهتره . دوربین خاصی برای ایشون مد نظر شماست ؟

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    ehsan+ و sana88 تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    20782

ب
    درود بر شما داریوش جان
    تعداد زیادی از دوستان در فروم HS20 رو تهیه کردن و تا الان راضی بودن . عکس های خوبی هم با این دوربین ثبت کردن . یکی از همین دوستان با HS20 چندین عکس جشنواره ای انداخته ... مقصود من اینه که HS20 اصولا دوربین بدی نیست و در رده ی خودش جزو بهترین هاست . در مورد HS30 هم بنده اطلاع خاصی از این مدل ندارم منتها باید دید توقع دوستتون از این دوربین در چه حدی بوده ... آیا قراره HS20 یا HS30 رو با DSLR مقایسه کنیم ؟ من HS20 رو که با SX500 IS مقایسه می کنم به نظرم از هر لحاظ فوجی بهتره . دوربین خاصی برای ایشون مد نظر شماست ؟

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    سلام
    من با HS20 عکاسی نکرده ام ولی تجربه HS30 بسیار نامطبوع بود و بعید است HS20 بهتر از HS30 باشد.من عکس های HS30 را با Canon A650 IS قدیمی خودم مقایسه کردم (و نه با DSLR) و خروجی A650 از نظر میزان نویز و داینامیک رنج بسیار بهتر از HS30 بود. در عکس های خروجی HS30 حتی در نور زیاد و ایزو پائین نویزهای درشتی دیده می شود که در فتوشاپ هم قابل برطرف کردن نیست(مثل اینکه فیلتر Oil Paint را در مقیاس ریز به عکس اعمال کرده باشیم).نمایندگی فوجی هم وجود نویز را تائید و آن را ذاتی دوربین قلمداد کرد. فوکوس دستی هم به صورت پله ای (و نه یکنواخت) عمل می کرد که با به روز کردن نرم افزار دوربین بهبود قابل مقایسه ای پیدا کرد (میزان نویز هم در فرمت JPG -ونه در RAW- کمی بهبود پیداکرد ولی کماکان بسیار بیشتر از حد قابل قبول بود). داینامیک دنج دوربین هم بسیار کم بود به نحوی که در فرمت RAW قسمت های تاریک عکس قابل بازیابی نبود (در عکس های RAW که من با نصب CHDK بر روی 650IS گرفتم بخش عمده ای از بخش های تاریک عکس بازیابی می شود) . این دوربین برای کسی که به صورت کاملاً تفننی عکاسی میکند شاید مناسب باشد ولی کسی که به طور جدی به عکاسی علاقمند است را نا امید می کند.
    به نظر من اگر ایشان حتماً سوپرزوم نیاز دارند SX40 کانن دست دوم انتخاب مناسبی است، در غیر این صورت G12 ( دست دوم) یا SX240HS یا SX260HS کانن می تواند دوربین مناسبی باشد.
    ارادت
    mandy و sana88 تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4662

سلام
    من با HS20 عکاسی نکرده ام ولی تجربه HS30 بسیار نامطبوع بود و بعید است HS20 بهتر از HS30 باشد.من عکس های HS30 را با Canon A650 IS قدیمی خودم مقایسه کردم (و نه با DSLR) و خروجی A650 از نظر میزان نویز و داینامیک رنج بسیار بهتر از HS30 بود
    با درود دوباره

اشتباه مقايسه كرديد داريوش جان . وضعيت نويزي HS20 و HS30 بهتر از A650 IS است . مكرو نويزي كه در رابطه با HS30 بهش اشاره فرموديد اتفاقا در A650 IS به گونه ي بسيار بدتري وجود داره . كافيه يك بار ديگه دو مدل مذكور فوجي رو با A650 IS در ايزو 800 و كراپ 100% مقايسه بفرماييد تا متوجه بشيد .

درباره ي فوكوس با نصب آپديت اونطور كه دوستان (و البته شما) گفتن وضعيت بهتر ميشه ولي به نظر من سيستم فوكوس اين دوربين در كل مي تونست بهتر باشه . البته اگر تنظيمات درستي رو اعمال كنيد وضعيت فوكوس تا حد زيادي بهتر ميشه .

این دوربین برای کسی که به صورت کاملاً تفننی عکاسی میکند شاید مناسب باشد ولی کسی که به طور جدی به عکاسی علاقمند است را نا امید می کند.
    براي كسي كه قراره به صورت جدي عكاسي كنه همون G12 هم نااميد كننده هست داريوش جان . عكاسي جدي رو با لايك و كامپك نميشه تجربه كرد . درباره ي دست دوم هم من خودم خيلي علاقه دارم چنين پيشنهادي بدم بهشون ولي دوستمون در پست نخست فرمودن كه علاقه اي به دست دوم ندارن ... نمي دونم ديدگاهشون هنوز همونه يا نه .

با آرزوي بهترين ها
    پسر پارسي
    ehsan+، Miladend و sana88 تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    20782

با درود دوباره

اشتباه مقايسه كرديد داريوش جان . وضعيت نويزي HS20 و HS30 بهتر از A650 IS است . مكرو نويزي كه در رابطه با HS30 بهش اشاره فرموديد اتفاقا در A650 IS به گونه ي بسيار بدتري وجود داره . كافيه يك بار ديگه دو مدل مذكور فوجي رو با A650 IS در ايزو 800 و كراپ 100% مقايسه بفرماييد تا متوجه بشيد .

درباره ي فوكوس با نصب آپديت اونطور كه دوستان (و البته شما) گفتن وضعيت بهتر ميشه ولي به نظر من سيستم فوكوس اين دوربين در كل مي تونست بهتر باشه . البته اگر تنظيمات درستي رو اعمال كنيد وضعيت فوكوس تا حد زيادي بهتر ميشه .

براي كسي كه قراره به صورت جدي عكاسي كنه همون G12 هم نااميد كننده هست داريوش جان . عكاسي جدي رو با لايك و كامپك نميشه تجربه كرد . درباره ي دست دوم هم من خودم خيلي علاقه دارم چنين پيشنهادي بدم بهشون ولي دوستمون در پست نخست فرمودن كه علاقه اي به دست دوم ندارن ... نمي دونم ديدگاهشون هنوز همونه يا نه .

با آرزوي بهترين ها
    پسر پارسي
    سلام
    نخیر اشتباهی صورت نگرفته است . فراموش نکنیم که A650 دارای سنسور بزرگتری از HS30 است (سنسور A650 همان سنسور G9 و سایز 1/1.7 است). صحبت از نویز در ایزو 100 (نه 800) و در نور روز است. در A650 هرگز در شرایط گفته شده نویزی مشاهده نکرده ام ولی در HS30 همین شرایط نویز وجود دارد(نمونه هایش را بعد از تعطیلات در سایت قرار می دهم).
    با g12 فراوان عکس گرفته ام. به عنوان دوربین کامپکت هرگز عکاس را نا امید نمی کند!
    mandy و eternal تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4662

سلام
    نخیر اشتباهی صورت نگرفته است . فراموش نکنیم که A650 دارای سنسور بزرگتری از HS30 است (سنسور A650 همان سنسور G9 و سایز 1/1.7 است). صحبت از نویز در ایزو 100 (نه 800) و در نور روز است
    با درود دوباره

من هم اتفاقا دارم در مورد نور روز صحبت مي كنم . اگر قراره سنسور بزرگتر A650 بهتر از HS20 يا HS30 باشه ، آيا بايد در ايزو 800 چنين اختلاف مشخصي از لحاظ رفتار نويزي ببينيم ؟ سايت مقايسه رو يادم نمياد وگرنه براتون لينك مي كردم .

چند وقت پيش با ايزو 800 يه عكس از يكي دوستان در همين تاپيك گذاشتم ... آيا دوربين شما در شب مي تونه با ايزو 800 چنين عكسي بندازه ؟ بنده بعيد مي دونم حتي با نويزگيري هم به چنين نتايجي بتونيد برسيد . در ايزو 100 يا 200 هم ميشه مقايسه كرد منتها به دليل كاهش نويز ، چشم به خوبي نمي تونه تفاوت ها رو تشخيص بده (حتي در كراپ 100%) . من از ايزو 800 نام بردم تا به خوبي بتونيد مكرو نويزي كه در HS30 مشاهده نموديد رو در A650 هم ببينيد . ترجيح ميدم مقايسه در همين ايزو 800 باشه .

با g12 فراوان عکس گرفته ام. به عنوان دوربین کامپکت هرگز عکاس را نا امید نمی کند!
    فرموده بوديد "عكاسي جدي" داريوش جان ... اگر قرار باشه كسي به طور جدي عكاسي كنه ، بنده شخصا يك SLR-Like مثل G12 رو پيشنهاد نمي كنم. هر چند كه تا يكي دو سال پيش به عنوان دوربين دوم در كنار DSLR ، گزينه ي مطلوبي به شمار مي رفت اما الان بدنه هاي بسيار بهتري نسبت به G12 به بازار اومدن كه با توجه به اختلاف كم قيمت ، ديگه توجيهي براي خريد G12 باقي نمي ذارن .

در نهايت من اصراري ندارم كه دوستمون HS20 بخره ... چيزي كه واضحه اينه كه با اين قيمت ، گزينه ي خيلي خوبيه . خوشبختانه اكثر دوستان هم راضي بودن تا الان . فارغ از كيفيت ، امكانات فوق العاده اي هم داره . اگر ايشون كيفيتي بيش از اين بخوان ، بايد يا سراغ ميرورلس ها برن و يا DSLR كه البته با شرايط فعلي ، بنده نيازي به تركيب هاي بالاي 1م تومن براي ايشون نمي بينم .

با آرزوي بهترين ها
    پسر پارسي
    Miladend، sana88 و eternal تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    20782

با درود دوباره

من هم اتفاقا دارم در مورد نور روز صحبت مي كنم . اگر قراره سنسور بزرگتر A650 بهتر از HS20 يا HS30 باشه ، آيا بايد در ايزو 800 چنين اختلاف مشخصي از لحاظ رفتار نويزي ببينيم ؟ سايت مقايسه رو يادم نمياد وگرنه براتون لينك مي كردم .

چند وقت پيش با ايزو 800 يه عكس از يكي دوستان در همين تاپيك گذاشتم ... آيا دوربين شما در شب مي تونه با ايزو 800 چنين عكسي بندازه ؟ بنده بعيد مي دونم حتي با نويزگيري هم به چنين نتايجي بتونيد برسيد . در ايزو 100 يا 200 هم ميشه مقايسه كرد منتها به دليل كاهش نويز ، چشم به خوبي نمي تونه تفاوت ها رو تشخيص بده (حتي در كراپ 100%) . من از ايزو 800 نام بردم تا به خوبي بتونيد مكرو نويزي كه در HS30 مشاهده نموديد رو در A650 هم ببينيد . ترجيح ميدم مقايسه در همين ايزو 800 باشه .

فرموده بوديد "عكاسي جدي" داريوش جان ... اگر قرار باشه كسي به طور جدي عكاسي كنه ، بنده شخصا يك SLR-Like مثل G12 رو پيشنهاد نمي كنم. هر چند كه تا يكي دو سال پيش به عنوان دوربين دوم در كنار DSLR ، گزينه ي مطلوبي به شمار مي رفت اما الان بدنه هاي بسيار بهتري نسبت به G12 به بازار اومدن كه با توجه به اختلاف كم قيمت ، ديگه توجيهي براي خريد G12 باقي نمي ذارن .

در نهايت من اصراري ندارم كه دوستمون HS20 بخره ... چيزي كه واضحه اينه كه با اين قيمت ، گزينه ي خيلي خوبيه . خوشبختانه اكثر دوستان هم راضي بودن تا الان . فارغ از كيفيت ، امكانات فوق العاده اي هم داره . اگر ايشون كيفيتي بيش از اين بخوان ، بايد يا سراغ ميرورلس ها برن و يا DSLR كه البته با شرايط فعلي ، بنده نيازي به تركيب هاي بالاي 1م تومن براي ايشون نمي بينم .

با آرزوي بهترين ها
    پسر پارسي
    سلام
    مقایسه ای که من انجام دادم نتیجه مشاهده و تجربه مستقیم خودم است و نه بررسی سایت ها. چیزی که برای من و دوست صاحب دوربین HS30 بسیار عجیب بود وجود نویز در ایزو 100 و نور کافی (نور روز) است (تاکید می کنم) و نه در نور کم و ایزو 800. همین موضوع و همچنین داینامیک رنج بسیار پائین باعث شد دوستم دوربین را با ضرر قابل توجه و چندروز بعد از خرید بفروشد.
    دوربین G12 دوربین کامپکت بسیار خوبی است (البته G15 و G1x و سونی RX1 دوربین های بهتر و البته گران تری هستند و با توجه به جدید بودنشان بسیار بعید است دست دوم این دوربین ها را بشود پیدا کرد ولی g12 دست دوم را می شود پیدا کرد). قابل ذکر است که دوربین های سری G (خصوصاً G12) به عنوان دوربین دوم و برای عکاسی جدی همیشه محبوب بسیاری از دارندگان DSLR بوده است و بر خلاف اکثر کامپکت ها، بازار دست دوم خوبی هم دارد. ضمناً سری G کانن به نظرم SLR Like محسوب نمی شود.
    علاوه بر دوربین دوم در کنار DSLR، اگر کسی به هر دلیلی نخواهد DSLR یا Mirrorless بخرد و به عکاسی هم به طور جدی علاقمند باشد، سری G کانن از بهترین انتخاب ها خواهد بود.
    ارادتمند
    persian.boy، mandy، sana88 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4662

سلام
    مقایسه ای که من انجام دادم نتیجه مشاهده و تجربه مستقیم خودم است و نه بررسی سایت ها.
    با درود دوباره

داريوش جان بررسي سايت هاي معتبر بر اساس معيارها و شرايط علميه كه من و شما امكانات فراهم كردن چنين شرايطي رو نداريم . در سايت IHS و ISO مي تونيد استانداردهاي لازم رو براي سنجش فاكتورهاي گوناگون مشاهده بفرماييد .

درباره ي HS30 هم اگر به اين غلظت كه مي فرماييد بوده ، شايد دوربين مشكلي داشته ؟ عكس هايي كه مي فرماييد رو حتما در تاپيك HS30 به اشتراك بذاريد تا بهتر بتونيم نظر بديم . راستي يكي از قابليت هاي مهم HS20 حالت EXR هست كه تاثير قابل توجهي در كيفيت خروجي ميذاره . توصيه مي كنم دوستان حتما به اين قابليت خوب هم توجه داشته باشن .

با آرزوي بهترين ها
    پسر پارسي

تشکر کرده
    20782

با درود دوباره

داريوش جان بررسي سايت بر اساس معيارها و شرايط علميه كه من و شما امكانات فراهم كردن چنين شرايطي رو نداريم . در سايت IHS مي تونيد استانداردهاي لازم رو براي سنجش فاكتورهاي گوناگون مشاهده بفرماييد .

درباره ي HS30 هم اگر به اين غلظت كه مي فرماييد بوده ، شايد دوربين مشكلي داشته ؟ عكس هايي كه مي فرماييد رو حتما در تاپيك HS30 به اشتراك بذاريد تا بهتر بتونيم نظر بديم . راستي يكي از قابليت هاي مهم HS20 قابليت EXR هست كه تاثير بسزايي در كيفيت خروجي ميذاره .

با آرزوي بهترين ها
    پسر پارسي
    نمونه عکس ها را یکشنبه در سایت قرار می دهم.دوربین به نمایندگی فوجی برده شد و نمایندگی اعلام کرد دوربین هیچ مشکلی ندارد و نویز برای این دوربین طبیعی است. (باز هم تاکید می کنم نویز در نور کافی و ایزو کم). کیفیت خروجی این دوربین به هیچ عنوان در حد و اندازه هیچ کدام از دوربین های سری G نیست.
    danesh تشکر می‌کند.