صفحه 129 از 284 نخستنخست ... 29 79 119 125 126 127 128 129 130 131 132 133 139 179 229 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,281 تا 1,290 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر جديد
    تشکر کرده
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.boy نمایش پست ها
    دوست عزیز درود بر شما
    در بین مدل هایی که معرفی کردین ، Fujifilm FinePix F550EXR از بقیه دوربین مناسب تریه .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    با تشکر ...
    اما در مورد Fujifilm FinePix F550EXR شنیدم که سرعت ذخیره شدن عکس‌های فرمت RAW بر روی کارت حافظه کم هست و عکس ها مقداری دارای نویز هستن مخصوصا در زومهای بالا... درسته؟
    در ضمن سنسور این دوربین که EXR CMOS هست بهتر از بقیه سنسورها ست؟
    در کل سنسور EXR CMOS بهتره یا CMOS یا CCD ؟
    نظرتون راجب کنون sx130 is چی هست؟ مورد بهتری هم مد نظرتون هست ؟
    ممنون ...

كاربر همراه mandy آواتار ها
    تشکر کرده
    110

نقل قول نوشته اصلی توسط empire نمایش پست ها
    سلام دوستان
    برای مصرف خانگی (هم عکاسی وهم فیلمبرداری) قصد خرید دوربین دیجیتال دارم.
    حداکثر بودجه هم 400-450 هستش

در مورد دوربین اطلاعات کمی دارم و لطف میکنید اگه راهنماییم کنید
    مواردی که به نظر من میرسه و شاید کامل نباشه و بعضی موارد رو به علت ندونستن ننوشته باشم :
    - کیفیت عکس خوبی داشته باشه
    - حافظه نسبتا خوبی داشته باشه
    - برای لرزش دست و عکس های محبط تاریک خوب جواب بده
    - فیلم برداری خوبی داشته باشه
    - کیفیت و عمر خوبی داشته باشه چون فکر نمیکنم تا مدت های بخوام عوضش کنم
    - باتری خوبی داشته باشه ...

مدلهایی که خودم از فروم بهشون رسیدم موارد زیر هستش

Sony Cyber-Shot DSC-HX5
    Sony Cyber-Shot DSC-TX9
    Sony Cyber-shot HX7V
    Sony Cyber-Shot DSC-H70
    Sony Cyber-Shot DSC-T110
    Sony Cyber-Shot DSC-HX9V

Canon PowerShot SX210 HS
    Canon PowerShot SX220 HS
    Canon PowerShot SX230 HS
    Canon IXUS 310 HS

Fujifilm FinePix F500EXR
    Fujifilm FinePix F550EXR

Compare

که کم هم نیستن
    ولی نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    با تشکر
    در مورد دوربین هایی که خودتون معرفی کردید Canon PowerShot SX220 HSوCanon PowerShot SX230 HS
    بهترین کیفیت عکس رو دارن ولی عمر باطری خوبی ندارند (کمتر از متوسط) و فیلمبرداری 24فریم بر ثانیه دارن که نسبت به رقبا کمی ضعیف تره

اما در مورد Sony Cyber-Shot DSC-HX9V هم کیفیت عکس مطلوبی داره وهم این که فیلمبرداری بسیار عالی میکنه ودر ضمن عمر باطری خوبی هم داره که پیشنهاد بنده همین دوربین است
    اما پاناسونیک هم یک دوربین خیلی عالی داره با نام tz10 که اون هم مثل سونی گزینه ی خیلی خوبی به شمار میره
    دوربین های سری t سونی با این مشخصاتی که شما گفتید به کارتون نمیاد

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نظرتون در مورد Nikon Coolpix S9100 و Nikon Coolpix S8100 چیه؟

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    99

سلام
    پیشنهاد میکنم به نیکون p7000 هم نگاهی بندازی قابلیتهای بسیار خوبی داره بدنه محکم سنسور بزرگتر در در محیطهای کم نور بسیار موثره
    (دوربین دیجیتال نیکون P7000 دارای ویژگی هایی از قبیل: GPS ،زوم اپتیک 7.1x با محدوده 28mm تا 200mm ، پردازشگر CCD، لنز NIKKOR با 2 عدسی ED ،قابلیت فیلمبرداری HD 720p با صدای استریو و دیگر ویژگی های خاص خود می باشد.)
    و چون دوربین داری چشمی هم میباشد میتوانید lcd رو خاموش کنید و از چشمی استفاده کنید که در صرفه جویی باطری بسیار موثر است
    در عین حا که یک دوربین کامپکت میباشد در ضمن بسیاری از امکانات دوربینهای slr را نیز دارد
    من مدل قبلی این دوربین یعنی P6000 را داشتم و البته هنوزم دارم و در این رده از دوربینها بسیار راضی کننده است
    البته قیمت رو نمیدونم

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

درود

اما در مورد Fujifilm FinePix F550EXR شنیدم که سرعت ذخیره شدن عکس‌های فرمت RAW بر روی کارت حافظه کم هست
    سرعت ذخیره ی عکس در وهله ی نخست به سرعت مموری شما بستگی داره . اگر از کلاس 10 یا 8 استفاده کنید ، مشکلی نخواهید داشت (سرعت پایین ذخیره ی اطلاعات در کلاس های پایین مموری برای تمام دوربین ها وجود داره و فقط مختصّ F550EXR نیست) .

عکس ها مقداری دارای نویز هستن مخصوصا در زومهای بالا... درسته؟
    در حالت عادی ، خروجی این دوربین ""در سطح خودش"" بسیار با کیفیت و مطلوبه . در زوم های بالا هم تصاویر شارپنس و وضوحشون رو از دست خواهند داد و این بدلیل استفاده از لنزهای نه چندان باکیفیت در این رده طبیعیه . اگر به دنبال خروجی بهتری هستید ، اصولا به کامپکت های اینچنینی نباید فکر کنید .

در کل سنسور EXR CMOS بهتره یا CMOS یا CCD ؟
    هم CMOS و CCD دارای کیفیت خوبی هستند و صرفا اینکه یک سنسور CMOS یا CCD باشه ، عامل برتری نیست . البته دسته ی CMOS ها مصرف انرژی کمتری دارند .

نظرتون راجب کنون sx130 is چی هست؟
    این هم گزینه ی خوبیه ولیکن من Fujifilm FinePix F550EXR رو بیشتر می پسندم .

مورد بهتری هم مد نظرتون هست ؟
    مورد بهتر که قطعا وجود داره ولی این به بودجه و شرایط شما هم خیلی بستگی داره . اگر هزینه ای در حدّ 750 تومن داشته باشید ، پیشنهادم SLR LIKE در سایز کامپکت و مدل های هیبریده . در حدّ 500 تومن هم میشه کامپکت های بهتری رو معرفی کرد و هم SLR LIKE هایی با بادی بزرگ رو پیشنهاد داد . در کل همه چیز به میزان بودجه و خواست شما بستگی داره .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

بین Canon sx230 و Nikon S9100 کدوم یکی فیلمبرداری بهتری دارن؟
    الان انتخابم بین این دو تا محدود کردم البته با هزینه ای حدود 450 تومن
    فکر کنم عکسبرداری هر دو تو یک سطح باشه.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

درود

دوستان بنده در پی خرید یک دوربینی هستم که علاوه بر کیفیت عکس، فیلمبرداری بسیار خوبی داشته باشه و زوم اپتیکال بالایی هم داشته باشه.بودجه هم حوالی 400-450. رسیدم به Canon SX 220 و Fuji F500. دوریبن SX 220 رو که خیلی تعریف خوندم ازش اما کتبا F500 هم مشخصات خوبی داره اما شنیدم عکس هاش نویز زیادی داره و فیلم هاش هم با اینکه فول HD هست چنگی به دل نمی زنه. نظر دوستان چی هست. تو این رنج قیمت و با توجه به خواسته های من کدوم یا چه دوربینی رو پیشنهاد می کنید؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    7

ممنون از دوستان

من قصد خرید یک دوربین کامپکت رو دارم... فقط کامپکت باشه...

بعد از سرچهای زیاد به مدلهای زیر رسیدم :

Nikon Coolpix S9100

Canon Powershot SX230HS

Fujifilm FinePix F550EXR

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V

Olympus SZ-30MR

بین این مدلها کدوم کیفیت عکس و فیلمبرداری بهتری داره ؟ و مشکلات کمتری داره ؟
    قیمتش زیاد مهم نیست مهم برام نویز کمتر و کیفیت عکس بهتر است...
    حداقل 12 مگاپیکسل باشه و دارای زوم 10 و بالاتر ...
    ممنون میشم راهنمایی کنین دوستان ...

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

نقل قول نوشته اصلی توسط Greight نمایش پست ها
    درود

دوستان بنده در پی خرید یک دوربینی هستم که علاوه بر کیفیت عکس، فیلمبرداری بسیار خوبی داشته باشه و زوم اپتیکال بالایی هم داشته باشه.بودجه هم حوالی 400-450. رسیدم به Canon SX 220 و Fuji F500. دوریبن SX 220 رو که خیلی تعریف خوندم ازش اما کتبا F500 هم مشخصات خوبی داره اما شنیدم عکس هاش نویز زیادی داره و فیلم هاش هم با اینکه فول HD هست چنگی به دل نمی زنه. نظر دوستان چی هست. تو این رنج قیمت و با توجه به خواسته های من کدوم یا چه دوربینی رو پیشنهاد می کنید؟
    شنیده ها اعتبار ندارند شما می تونید با جستجو در سایت های معتبر و دیدن سمپل ها به واقعیت موجود نزدیک تر بشید. اما از اونجایی که مشخص هست دلبسته کانن هسید بهترین گزینه همون کانن هست برای شما.

ممنون از دوستان

من قصد خرید یک دوربین کامپکت رو دارم... فقط کامپکت باشه...

بعد از سرچهای زیاد به مدلهای زیر رسیدم :

Nikon Coolpix S9100

Canon Powershot SX230HS

Fujifilm FinePix F550EXR

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V

Olympus SZ-30MR

بین این مدلها کدوم کیفیت عکس و فیلمبرداری بهتری داره ؟ و مشکلات کمتری داره ؟
    قیمتش زیاد مهم نیست مهم برام نویز کمتر و کیفیت عکس بهتر است...
    حداقل 12 مگاپیکسل باشه و دارای زوم 10 و بالاتر ...
    ممنون میشم راهنمایی کنین دوستان ...
    با توجه به user friendly بودن منو های کانن که کار با دوربین ها رو آسان می کنه و این که منو های فوجی یکم پیچیده تر هستند به نظرم کانن 230hs مناسب برای شماست.
    Greight تشکر می‌کند.
    خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست

كاربر همراه drfarahnak آواتار ها
    تشکر کرده
    344

نقل قول نوشته اصلی توسط Greight نمایش پست ها
    درود

به نظر من این SX220 اگر شبیه به 210 باشه سیستم فیلمبرداریش، فیلم برداری زیاد مناسبی برای نورهای کم مثل فضای داخلی و شب نداره و خیلی نویزی هستش. به نظرم اگر کنون SX20 هنوز پیدا بشه خیلی کیفیت بالاتری داشته باشه حتی از نظر صدابرداری هم قویتره.
    Greight تشکر می‌کند.