با توجه به رقبایی مثل canon s110 و sony rx100 با توجه به ابعاد سنسور، رزولوشن(البته هرچه بیشتر بهتر رو قبول ندارم) و عدد f فکر می کنم sony rx100 گزینه مناسب تری باشه. طراحی منحصر بفرد فوجی رو نمی شه نادیده گرفت. نکته ی دیگه ای که باید توجه کرد نکات ظریفی در کارکرد دوربین هست که در مشخصات دوربین ذکر نمی شه و اتفاقا می تونه تعیین کننده باشه.مثلا با لابردن فاصله کانونی طبیعتا نمی تونی از f/1.8 استفاده کنی که البته برای سونی و فوجی محدوده f یکسانه.
سلام
من امروز رفتم جمهوری سونی wx100 بگیرم ولی از ۴۵۰ تا ۷۰۰ تومن قیمت میدادن. یه عده میگفتن هم گارانتی اصلی داریم و بدون گارانتی که بدون گارانتی فیک، ریفرش یا ریفربیش هست. بدون گارانتی رو زیر ۵۰۰ تومن و با گارانتی رو بالای ۶۰۰ تومن میدادن. حرفشون راسته یا چرت میگن؟
به نظر شما چیکار کنم همونی که میگن ریفرشه رو بگیرم؟! چون گارانتی به کار من نمیاد و از طرفی نمیخوام جنس فیک هم بخرم!
هر دو دوربین مزایایی دارن.حسگر p310 مقدار کمی بزرگتر و رزولوشن بالاتری داره(16مگاپیکسل دربرابر 12) اما محدوده ایزو و سرعت شاتر s110 کاملا برتر از p310 هست. اگر به دردشون می خوره s110 فرمت raw رو هم داره که لازمه ی کار حرفه ای هست ولی اگر اشتباه نکنم p310 نداره.
محدوده دیافراگم p310 قدری بهتر از s110 هست و می شه گفت یه مقدار سریعتر هست(اختلاف زیاد نیست.) زوم اپتیکال s110 عدد5 و p310 عدد 4 هست. البته این قیمت هست که تصمیم نهایی رو می گیره اما اگر قیمت شما برای s110 درست باشه و وزن و اندازه براتون مهم نباشه قطعا انتخاب های بهتری هم در این قیمت دارید.
ویرایش توسط ali k : Monday 12 August 2013 در ساعت 02:44
با سلام
ممنون میشم از دوستان که بنده رو راهنمایی کنند
بین sony WX60 و Panasonic Lumix DMC-SZ7 کدام رو پیشنهاد میکنید؟
من امروز رفته بودم که canon ixus125 بگیرم که فروشنده ایندو رو به من پیشنهاد داد و گفت که خیلی بهتر است از این مدل کنون.
بودجه تا 600 کنار گذاشتم و هر دو مدل فوق، بین 500 تا 600 قیمت دارند.
من فتوشاپ بلد نیستم و برای من مهمترین چیز، کیفیت خروجی عکس هست که بتونم در کامپیوتر نگهداری کنم یا مستقیما پرینت بگیرم. همچنین، دوربینی میخواهم که به آسانی هر چه تمام تر بتونم با کیفتی خوب، عکاسی کنم.
با سپاس فراوان از دوستان و اساتید عزیز
در اين خصوص حكم كلي نمي توان صادر كرد. دوربين هاي كامپكت بسيار عالي Canon مانند سري G مانند G15 و اخيراً G16، سري S مانند s110، سوپر زوم هاي SX40 و SX50 و كامپكت هاي ارزان تر مانند SX 260 و دوربين هاي بسيار خوب پاناسونيك مانند FZ200 و دوربين هاي نيكون مثل P510 و همچنين دوربين هاي فوجي اگر بهتر از مدل هاي مشابه سوني نباشند مسلماً كمتر هم نيستند.
توصیه می کنم نگاهی به دوربین Canon Ixus 510 HS بندازید که در خیلی زمینه ها از دوربین سونی wx60 جلوتر هست. اولا حسگر 16 مگاپیکسلی در دوربین سونی به اعتقاد من مزیت نیست و بیشتر تبلیغاتی هست و حسکر 10 مگاپیکسلی کنون قطعا برای سنسور این دوربین ها به لحاظ نویز بهتره.یا ببینید سونی ایزوی این دوربین رو تا 12600 نوشته که مشخصا بازی با اعداده. شک نکنید این دوربین کنون در همه ی زمینه ها از سونی جلوتره.
رنج قیمت هم تقریبا یکی هست.البته این یه پیشنهاده.
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
با سلام
دیاف توی کامپکت ها هر چی پایینتر باشه بهتر هست ؟
که اشاره کردید بهش ؟؟