صفحه 196 از 284 نخستنخست ... 96 146 186 192 193 194 195 196 197 198 199 200 206 246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,951 تا 1,960 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط nmroshan نمایش پست ها
    من تجربه عملي با اين XF1 ندارم اما احتمالا كيفيت تصويرش مشابه x10 و با وجود كمي بزرگتر بودن سنسورش، تفاوتي با ساير رقبايش مانند s110 يا G15 ندارد
    ممكن است در عمل هندلينگ ضعيفتري نسبت به رقبايش داشته باشد
    اگر حتما فوجي مي خواهيد x10/x20 به نظرم بهتر هستند
    و در رقبايش سري s كنن و يا سري LX پاناسونيك انتخابهاي بهتري هستند
    اقای دکتر, ممنون از نظرتون, روی برند خاصی نظر نداشتم ,فقط نمیدانم کنترلهای دستی کنون سری اس و... هم در حد فوجی هست یانه؟به هرحال ممنون از شما. و xf1 هم کمی حس بهتری میده در دست گرفتنش. شاید برای من...
    نمی دانم اگر خودم بودم شاید ولخرجی میکردم وx-m1 میگرفتم .
    darkness_land تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط kiavash نمایش پست ها
    سلام
    ببخشيد كسي درباره فوجي Fx1 نظري نداره بالاخره؟ دوربين خوبيه يا فقط پول طراحي داريم ميديم؟!
    ممنون
    با توجه به رقبایی مثل canon s110 و sony rx100 با توجه به ابعاد سنسور، رزولوشن(البته هرچه بیشتر بهتر رو قبول ندارم) و عدد f فکر می کنم sony rx100 گزینه مناسب تری باشه. طراحی منحصر بفرد فوجی رو نمی شه نادیده گرفت. نکته ی دیگه ای که باید توجه کرد نکات ظریفی در کارکرد دوربین هست که در مشخصات دوربین ذکر نمی شه و اتفاقا می تونه تعیین کننده باشه.مثلا با لابردن فاصله کانونی طبیعتا نمی تونی از f/1.8 استفاده کنی که البته برای سونی و فوجی محدوده f یکسانه.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام
    من امروز رفتم جمهوری سونی wx100 بگیرم ولی از ۴۵۰ تا ۷۰۰ تومن قیمت میدادن. یه عده میگفتن هم گارانتی اصلی داریم و بدون گارانتی که بدون گارانتی فیک، ریفرش یا ریفربیش هست. بدون گارانتی رو زیر ۵۰۰ تومن و با گارانتی رو بالای ۶۰۰ تومن میدادن. حرفشون راسته یا چرت میگن؟
    به نظر شما چیکار کنم همونی که میگن ریفرشه رو بگیرم؟! چون گارانتی به کار من نمیاد و از طرفی نمیخوام جنس فیک هم بخرم!

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط kiavash نمایش پست ها
    برای خرید یک کامپکت تا حدود1 میلیون تومان درخواست راهنمایی دارم برای یکی از دوستان,
    فعلا بین نیکون (P310 (T8,500,000 و کنون (S110 (T11,600,000 نمیدونم کدوم رو بهشون پیشنهاد بدم وگیرهم داده که خودم یک مدل رو دقیقا اسم ببرم.

راستش من هیچ وقت ازاین اخلاقها نداشتم که یه پیشنهاد رو اکیدا به کسی بگم بخره. همیشه خرید وانتخاب نهایی رو میگذارم به عهده طرف. اینه که نمیدونم به این دوستمون چی باید بگم. وعزیز هم هست.
    هر دو دوربین مزایایی دارن.حسگر p310 مقدار کمی بزرگتر و رزولوشن بالاتری داره(16مگاپیکسل دربرابر 12) اما محدوده ایزو و سرعت شاتر s110 کاملا برتر از p310 هست. اگر به دردشون می خوره s110 فرمت raw رو هم داره که لازمه ی کار حرفه ای هست ولی اگر اشتباه نکنم p310 نداره.
    محدوده دیافراگم p310 قدری بهتر از s110 هست و می شه گفت یه مقدار سریعتر هست(اختلاف زیاد نیست.) زوم اپتیکال s110 عدد5 و p310 عدد 4 هست. البته این قیمت هست که تصمیم نهایی رو می گیره اما اگر قیمت شما برای s110 درست باشه و وزن و اندازه براتون مهم نباشه قطعا انتخاب های بهتری هم در این قیمت دارید.
    ویرایش توسط ali k : Monday 12 August 2013 در ساعت 02:44
    kiavash تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

با سلام
    ممنون میشم از دوستان که بنده رو راهنمایی کنند
    بین sony WX60 و Panasonic Lumix DMC-SZ7 کدام رو پیشنهاد میکنید؟
    من امروز رفته بودم که canon ixus125 بگیرم که فروشنده ایندو رو به من پیشنهاد داد و گفت که خیلی بهتر است از این مدل کنون.
    بودجه تا 600 کنار گذاشتم و هر دو مدل فوق، بین 500 تا 600 قیمت دارند.
    من فتوشاپ بلد نیستم و برای من مهمترین چیز، کیفیت خروجی عکس هست که بتونم در کامپیوتر نگهداری کنم یا مستقیما پرینت بگیرم. همچنین، دوربینی میخواهم که به آسانی هر چه تمام تر بتونم با کیفتی خوب، عکاسی کنم.
    با سپاس فراوان از دوستان و اساتید عزیز

كاربر همراه
    تشکر کرده
    108

در زمینه کامپکت به نظر من سونی حرف اول را میزنه wx60را باش کار نکردم ولی wx50یه دوربین خیلی مناسبه با قیمت 400 تومن یه سری به سایت شرکت بازرگانی ایران بزن بین دوربینهایی که تو جشنواره قیمتشون اومده پایین میتونی با قیمت مناسب و گارانتی مطمئن خرید کنی
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid846 نمایش پست ها
    با سلام
    من امروز رفته بودم که canon ixus125 بگیرم که فروشنده ایندو رو به من پیشنهاد داد و گفت که خیلی بهتر است از این مدل کنون.
    من فتوشاپ بلد نیستم و برای من مهمترین چیز، کیفیت خروجی عکس هست که بتونم در کامپیوتر نگهداری کنم یا مستقیما پرینت بگیرم. همچنین، دوربینی میخواهم که به آسانی هر چه تمام تر بتونم با کیفتی خوب، عکاسی کنم.

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط شهرکرد نمایش پست ها
    در زمینه کامپکت به نظر من سونی حرف اول را میزنه
    در اين خصوص حكم كلي نمي توان صادر كرد. دوربين هاي كامپكت بسيار عالي Canon مانند سري G مانند G15 و اخيراً G16، سري S مانند s110، سوپر زوم هاي SX40 و SX50 و كامپكت هاي ارزان تر مانند SX 260 و دوربين هاي بسيار خوب پاناسونيك مانند FZ200 و دوربين هاي نيكون مثل P510 و همچنين دوربين هاي فوجي اگر بهتر از مدل هاي مشابه سوني نباشند مسلماً كمتر هم نيستند.
    Amateurism، mojtaba79 و ali k تشکر می‌کنند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

با سلام
    توصیه می کنم نگاهی به دوربین Canon Ixus 510 HS بندازید که در خیلی زمینه ها از دوربین سونی wx60 جلوتر هست. اولا حسگر 16 مگاپیکسلی در دوربین سونی به اعتقاد من مزیت نیست و بیشتر تبلیغاتی هست و حسکر 10 مگاپیکسلی کنون قطعا برای سنسور این دوربین ها به لحاظ نویز بهتره.یا ببینید سونی ایزوی این دوربین رو تا 12600 نوشته که مشخصا بازی با اعداده. شک نکنید این دوربین کنون در همه ی زمینه ها از سونی جلوتره.
    رنج قیمت هم تقریبا یکی هست.البته این یه پیشنهاده.
    Dariush Chegini تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر فعال Moty آواتار ها
    تشکر کرده
    3738

با سلام
    درود
    قطعا باید ببینید به چه چیزی علاقه دارید زوم بالا ،امکانات نرم افزاری زیاد و..... پیشنهاد من به شما wx50 است که در کنار امکانات خوب در این رده دیاف 2.6 رو در اختیارتون می ذاره که به عقیده من گزینه بهتریست البته دوربین کنون 125 هم دوربین خوبیست
    با احترام فراوان مرتضی صادقیان
    http://instagram.com/Morteza__sadeghian
    http://instagram.com/man.sa_photography

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

با سلام
    دیاف توی کامپکت ها هر چی پایینتر باشه بهتر هست ؟
    که اشاره کردید بهش ؟؟