بهترین کامبکت های زیر 2 میلیون کدومن؟
بهترین کامبکت های زیر 2 میلیون کدومن؟
دوستان عزیز سلام
ممنون از راهنمایی هاتون ، چند روز پیش Eos m مدل سفید رنگشو خریدم..کیفیت تصویرش عاااااالیه..
امـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا چند تا نکته:
حقیقتش توی سایت های مختلف من یک سری آپشن دیده بودم که روی دوربین هست ، ولی الان نیست!!!!
1- فیلم برداری فول اچ دی 24 و 25 و 30 در حالیکه ماله من فقط 24 و 25 داره؟!
2-فیلم برداری اچ دی و 480 با تعداد فریم 50 و 60 در حالیکه ماله من تو اچ دی 50 فریم و تو 480 ، 30 فریم داره؟!
3-فوکوسش کمی کنده و حالت فوکوس روی چن تا چیز نداره؟!فقط تکیه..
4-ادامه داشته باشه میزارم..
حالا یک سوال، اگه Update کنیم حل میشه این مشکلات؟؟؟؟میترسم خدای نکرده Fake باشه..البته طرف پای فاکتور اصلی بودن قید کرد..
لطفا راهنمایی کنید..
دوربین FAKE نداریم
سیستم فیلمبرداری خاورمیانه PAL با 25 فریم است *2 میشه 50 سیستم رو عوض کنید میشه 30
NTSC is used with a fps of 60i or 30p whereas PAL generally uses 50i or 25p; both use a high enough frame rate to give the illusion of fluid motion. This is due to the fact that NTSC is generally used in countries with a utility frequency of 60 Hz and PAL in countries with 50 Hz, although there are many exceptions. PAL has a closer frame rate to that of film and is less likely to suffer from issues caused during frame rate conversion
سلام دوستاي عزيزم
من ميخوام افوجي ايكس ١٠٠ اس بگيرم ولي ٢ دل هستم
كسي هست كه تجربه كار با اين دوربين رو داشته باشه
چند تا سوال ازشون بپرسم!؟
عزیزم سوالتون رو بپرسید اگر تجربه استفاده از این مدل نباشه و آدم با تجربه زیاده
چه دوربینی دارید؟
18-55 رو نصب کنید روی دوربینی که دارید
در 35 تنظیم کنید کاملا دستتان می آید چطوره برای پرتره حرفه ای وایده بحث قبلی من این بود چرا به این نتیجه رسیدید که این دوربین رو بگیرید؟
راستش من چند بار تو خيابون عكاسي ميكردم باهام برخورد شد
ولي دوستان كه ميرورلس داشتن اين مشكل رو ندارن خيلي
ميخوام به خاطر سايز كمتر بدون آينه بگيرم و چون فقط سياه و سفيد عكاسي ميكنم
فوجي فيلم واسم خيلي جذاب اومد تنابيته و دايناميك رنج سياه و سفيدش
X100s به خاطر كيفيت و اندازش نظرمو جلب كرده و ارگونومي خوبش