دوست عزیز عدد دیافراگم هر چه پایین تر باشد (بر روی لنز هر دوربینی ) بیانگر قدرت بهتر آن دوربین در گردآوری نور در محیطهای کم نور خواهد بود.(عدد کوچکتر=گشودگی دهانه بیشتر)
اینفوگرافی زیر در قسمت aperture مشخص است اگر عدد اف کوچکتر باشد نور بیشتری وارد سنسور دوربین می شود.(البته اطلاعات مفید دیگری نیز در این تصویر وجود دارد که امیدوارم مفید واقع شود)
for web.jpg
در ادمه به ذهم برسه یرای دوستمون یه این نکته اشاره کنم تنها کاربرد عدد اف در توانایی لنز برای نور ضعیف نیست و به کمک آن با پایین آمدن عدد اف شاهد کاهش عمق میدان و با بالا رفتن عدد اف شاهد افزایش عمق میدان خواهید بود (البته در عمق میدان فقط عدد اف موثر نیست که جای مطرح کردنش اینجا نیست)
01_aperture_basics_2.jpg
سلام
عزیزان یکی از دوستای من دنبال یه دوربین حدود 600 تومن برای عکاسی ماکرو از محیط دهان و دندان می گرده .( البته کابردهای دیگری هم ازش انتظار داره )
با توجه به کاربردش ظاهراً باید دارای فاکتور های زیر باشه :
کامپکت . حساسیت ایزو خوب . دیافراگم باز . ماکروی خوب
حالا من بهش چه دوربینی رو پیشنهاد بدم ؟ نظرتون درباره Sony Cybershot WX60 و Fujifilm FinePix F660EXR چیه ؟
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
با سلام
خیلی ممنون از پاسخ و راهنمایی تمامی دوستان
الان این 2 تا دوربین که عکسش رو میزارم کدوم یکی بهتر هست (البته فقط از نظر اعدادی که روشون زده نه کیفیت ذاتی سنسور)
با توضیحاتی که فرمودید به اگه اشتباه نکرده باشم فوجی بهتر هست؟؟(فقط از نظر عددیمنظورم هست)
دوستان سلام بسیار زحمت کشدید . حقیقتش کمی فرصتم برای مطالعه تمامی صحفات کم هست .
اما میخواستم بدونم بین دوربینهای کامپکت کدام یک برای استفاده خانواده بهتر است . ترجیحا حالت های اتوماتیک آن متنوع و به حد کفایت خوب و دقیق عمل کند که که نیازی به تنظیمات جانبی یا دستی نداشته باشد و با الطبع خروجی خوبی هم داشته باشد . برای عکاسی در طبیعت (خانوادگی) محیطهای بسته نیاز دارند .
با تشکر
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
برای خریدکامپکت , وکلا اولین موردی که باید مشخص بفرمایین, میزان بودجه تون هست. اما جدای از اون فکر میکنم G15 و16 کنون و بالاترازاون G1x دوربین های خوبی هستند.
من که یکی دوماه قبل G15 برای یکی از دوستان ناوارد خریداری کردم وجدای اندازه کوچکش که بسیار دلنشین بود, عکسهای خوبی هم تحویل این رفیق ناوارد ما داده است. شما که دیگه استادید.
البته من کمی درباره فوجی fx1 هم تحقیق کردم.دوربین خوبی بود ولی درمقایسه با کنون g15 فکرنمیکنم برنده باشد.ولیکن بسیارزیباست.
سلام.البته بنده بازار رو زیر و رو نکردم و متخصص نیستم ولی چند نمونه دوربین خوب رو نام می برم.فقط بودجه رو لطفا بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد:Fujifilm finepix XF1 و Panasonic Lumix DMC-LX7 و Panasonic Lumix DMC-LF1 و Panasonic Lumix DMC-LX5 که فکر کنم قیمت اخری حدود 1 میلیون باشه.این ها نمونه های کنونی و نیکونی و سونی هم دارند.فقط همگی حالت کنترل دستی هم دارن.
شرمنده با اقا کیاووش همزمان شدم
ممنون دوستان. من برای خودم نمیخوام . دوستی از من پرسید . من هم هیچ ایده خاصی در این مورد نداشتم قیمت تقریبی این مواردی را هم که فرمودید میدونید ؟ قیمت خاصی نگفته یعنی خودش هم نمیدونه دقیقا چی میخواد. فقط بسیار نا وارد هستند ترجیحا میخواهند حالتهای اتوماتیک و یا همان مودهای متفاوت خوبی داشته باشه که نیاز به تظیمات دستی نداشته باشد . و من هم نمیدونم برای یک کامپکت چه رده قیمتی مناسب و متعادل محسوب میشه که راهنماییش کنم .
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
به قول اقا کیاووش شما خودتون استادید.همون فاکتورهایی که برای یه دوربین dslr مدنظر گرفته میشه مثل لنز خوب و سنسور بزرگتر رو برای کامپکت هم در نظر بگیریدمن خودم کنون جی 7 دارم.با احتساب قدیمی بودنش ازش راضیم و خوبه.این دوربین های جدید هم که هم سنسورشون در همون ابعاده و هم تکنولوژی cmos دارند.که از نظر نویز خوبن.دوربین های پاناسونیک که نام بردم یه مزیت دارند و اون لنزهای leica aspherical و دیاف باز (ولی رنج زوم کمتر 25-90 mm)هست.قیمت فوجی فیلم در یکی از سایت های اینترنتی(که نمییتونم اسم ببرم)1050000 تومان هست.از بقیه قیمت ندارم.اگر یادم بمونه امروز عصر واستون قیمت چندتا رو میگیرم.به لینک زیر هم سر بزنید.
Group test: Canon Powershot S95, Panasonic Lumix DMC-LX5, Nikon Coolpix P7000: Digital Photography Review