صفحه 198 از 284 نخستنخست ... 98 148 188 194 195 196 197 198 199 200 201 202 208 248 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,971 تا 1,980 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط marypm نمایش پست ها
    ممنون دوستان. من برای خودم نمیخوام . دوستی از من پرسید . من هم هیچ ایده خاصی در این مورد نداشتم قیمت تقریبی این مواردی را هم که فرمودید میدونید ؟ قیمت خاصی نگفته یعنی خودش هم نمیدونه دقیقا چی میخواد. فقط بسیار نا وارد هستند ترجیحا میخواهند حالتهای اتوماتیک و یا همان مودهای متفاوت خوبی داشته باشه که نیاز به تظیمات دستی نداشته باشد . و من هم نمیدونم برای یک کامپکت چه رده قیمتی مناسب و متعادل محسوب میشه که راهنماییش کنم .
    رده قیمتی متعادلی که درواقع نداریم. تعادل را انتظارات و جیب خریداراز دوربین تعیین میکند. ولی خوب من به هرکس که میخواد دوربین بگیره پیشنهاد میکنم یه چیزی بگیره که دراینده از دیدن عکسهاش لذت ببره ویا اگه بیشتر به عکاسی علاقه مندشد ازعکسهای ضعیف قدیمی نادم نشه! اینه که به نظرم اون 2موردی که عرض کردم وکیفیت بسیارخوبی دارند, انتخاب بدی نیستند.با قیمت حدود1200ویاکمتر و g1x هم باید حدود1500 هزار تومان باشه.همینطوریه مورد دیگه هم که به ذهنم رسیدالان canon s110 هست .
    Moty، marypm و فرزاد تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

دوستان کسی جواب این سوال آخرمون رو ندادآ
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

كاربر همراه
    تشکر کرده
    2579

نقل قول نوشته اصلی توسط kiavash نمایش پست ها
    رده قیمتی متعادلی که درواقع نداریم. تعادل را انتظارات و جیب خریداراز دوربین تعیین میکند. ولی خوب من به هرکس که میخواد دوربین بگیره پیشنهاد میکنم یه چیزی بگیره که دراینده از دیدن عکسهاش لذت ببره ویا اگه بیشتر به عکاسی علاقه مندشد ازعکسهای ضعیف قدیمی نادم نشه! اینه که به نظرم اون 2موردی که عرض کردم وکیفیت بسیارخوبی دارند, انتخاب بدی نیستند.با قیمت حدود1200ویاکمتر و g1x هم باید حدود1500 هزار تومان باشه.همینطوریه مورد دیگه هم که به ذهنم رسیدالان canon s110 هست .
    اتفاق دوست گرامی دیگری هم مدل canon s110 و 120 را پیشنهاد کردن به لحظا کم حجم بودن و در عین کیفیت قابل قبول عکسها.
    از G1x هم تعریف خوبی شنیدم به خصوص در مورد نزدیک بودن سنسورش به دوربین ها اس ال آر کراپ دار.
    من این موارد را که شما و دوست گرامی آقای فرزاد دادند را در سایت ها دیدم اطلاعات و رنج قیمتشون و توصیه دوستان را هم بهشون میگم دیگه انتخاب با خودشون .

بسیار سپاسگزارم از دو دوست گرامی
    kiavash و فرزاد تشکر می‌کنند.
    میم مطهر
    وقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .

كاربر جديد فرزاد آواتار ها
    تشکر کرده
    344

بله فوجي از نظر عدد ديافراگم بهتر است(به اندازه ي 0.1 درجه ديافراگم بازتري نسبت به نمونه ي کنوني دارد)
    momo000000 تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

نقل قول نوشته اصلی توسط فرزاد نمایش پست ها
    بله فوجي از نظر عدد ديافراگم بهتر است(به اندازه ي 0.1 درجه ديافراگم بازتري نسبت به نمونه ي کنوني دارد)
    با سلام
    دوست گرامی بسیار بسیار ازتون سپاسگزارم
    فرزاد تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

سلام. به دوربینی نیاز دارم که بتونه خوب زوم کنه (بزرگ کنه ) تا باهاش عکسای کاملا با کیفیت بگیرم. عکسی هم که می خوام بگیرم عکس از اشیا است که خیلی بزرگ کنه یا حتی کثیفی روی دیوار و گرد و خاکو خیلی بزرگ کنه که نقطه ریز بشه یه لکه. یه چیز دیگه ای هم که برام مهمه اینه که همه ی تصویر واضح باشه نه اینکه روی یه چیزی فوکوس کنه و بقیه رو محو کنه. پرسیدم گفتن canon g15 و g1x
    به نظرم sx50 hs باید بهتر باشه. اما نمی دونم کاری که می خوامو می کنه یا نه. دیدم توی عکسا که یه حشره رو هم می تونه خوب عکس بگیره اما پس زمینه رو محو می کنه. نمی خوام محو شه پس زمینه لازم دارم همه ی قسمت های عکسم وضوح کامل داشته باشه. sx 50 اینکارو می کنه؟
    راستی من عکاس نیستم یعنی کار کردن با لنز ها و این چیزا رو درست نمی دونم. اما عکسایی که می خوام بگیرم نیازه در حد کیفیت نمایشگاهی باشه.
    خود اس ایکس 50 تنظیمات اتوماتش واسه کاری که می خوام کافیه؟
    اصلا فرق اس ایکس 50 با جی 15 چیه؟ به جز زومش دیگه چه فرقی دارن؟

باید چاپ بزرگ کنم مثلا 100 در 70 بشه چاپش کرد و وضوحش خوب باشه وضوح همه ی قسمتای تصویر خوب باشه و اطراف تصویر ناواضح نباشه.
    می شه راهنماییم کنین؟

خیلی ممنونم.

كاربر همراه Amin.S آواتار ها
    تشکر کرده
    1227

نقل قول نوشته اصلی توسط lalaii نمایش پست ها
    سلام. به دوربینی نیاز دارم که بتونه خوب زوم کنه (بزرگ کنه ) تا باهاش عکسای کاملا با کیفیت بگیرم. عکسی هم که می خوام بگیرم عکس از اشیا است که خیلی بزرگ کنه یا حتی کثیفی روی دیوار و گرد و خاکو خیلی بزرگ کنه که نقطه ریز بشه یه لکه. یه چیز دیگه ای هم که برام مهمه اینه که همه ی تصویر واضح باشه نه اینکه روی یه چیزی فوکوس کنه و بقیه رو محو کنه. پرسیدم گفتن canon g15 و g1x
    به نظرم sx50 hs باید بهتر باشه. اما نمی دونم کاری که می خوامو می کنه یا نه. دیدم توی عکسا که یه حشره رو هم می تونه خوب عکس بگیره اما پس زمینه رو محو می کنه. نمی خوام محو شه پس زمینه لازم دارم همه ی قسمت های عکسم وضوح کامل داشته باشه. sx 50 اینکارو می کنه؟
    راستی من عکاس نیستم یعنی کار کردن با لنز ها و این چیزا رو درست نمی دونم. اما عکسایی که می خوام بگیرم نیازه در حد کیفیت نمایشگاهی باشه.

باید چاپ بزرگ کنم مثلا 100 در 70 بشه چاپش کرد و وضوحش خوب باشه وضوح همه ی قسمتای تصویر خوب باشه و اطراف تصویر ناواضح نباشه.
    می شه راهنماییم کنین؟

خیلی ممنونم.

اینکه پس زمینه رو تار میکنه خودش یه هنره

اگه میخوای پس زمینه محو نشه باید دیافراگم رو ببندی و ایزو یا زمان نور دهی رو زیاد کنی ... اینجور کل کادر تو زوم قرار میگیره .... ولی کیفیت کمتر دیافراگم چیز دیگس

واسه ی زوم و بزرگ کردن اجسام کوچک هم .... ببین شما نمیتونی تو فاصله ی کم از زوم 50 برابر استفاده کنی!
    زوم معمولا برای فواصل دور استفاده میشه
    باید دوربینرو تو حالت ماکرو بذاری که زوم همون 1 میشه .... در این حالت هم هیچ فرقی از لحاظ بزرگنمایی بین این و g15 نیست... ولی سنسور و لنز g15 قویتره تو این زمینه که نتایج بهتر میشه

البته من آماتوری بیش نیستم
    بذارید اساتید بیان راهنمایی کنن ;)
    lalaii تشکر می‌کند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط lalaii نمایش پست ها

می شه راهنماییم کنین؟

خیلی ممنونم.
    تفاوت g15 و g1x و sx50 در سایز سنسور هست.برای عکس های نمایشگاهی و درگیر نشدن با لنز ها بهترین گزینه canon g1x هست که سایز سنسوری در حد دوربین های DSLR داره و در بین دوربین های همرده خودش بی رقیبه.
    sx50 زوم بالایی داره ولی تصور نمی کنم برای کارهای نمایشگاهی چندان مناسب باشه.برای بزرگنمایی هم شما وقتی عکس باکیفیتی داشته باشی می تونی با کراپ کردن تصویر تا حدودی به بزرگنمایی در حد محدودی برسی.
    lalaii تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر جديد
    تشکر کرده
    12

فکر کنم شما باید یک دوربین حرفه ای بگیری،اگر بزرگنمائی لازم داری باید از لنزهای بزرگنمائی دار استفاده کنی اگر نه که یک لنز ماکرو بگیری.
    با این دوربین هایی که نام بردی نمیتونی عکسهای اینچنینی بگیری!!
    lalaii تشکر می‌کند.

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

ماکرو دوربینهای غیر SLR به شکلیه که حتما باید به سوژه نزدیک کنی و واید مربوط به وایدترین حالت لنزه (غیر از بعضی مدلهای پاناسونیک ) و این باعث میشه خیلی جاها نشه لنزو نزدیک کرد مثلا اگه محدودیت ماکانی داشته باشی یا از موجودی زنده عکس بگیری ولی لنزهای ماکرو دوربینهای SLR معمولا به زوم بالا عکس ماکرو میگیره که این مشکلات رو نداره .