دوستان عزيز با توجه به اينكه ديافراگم دوربين g16 بازتر از g1x هست ايا در عكاسي نور كم مثل عكاسي در منزل كيفيت عكس g16 بهتر است يا خير؟
به نظرتون با توجه به فيلمبرداري بهتر و امكانات بيشتر g16 و موردي كه عرض كردم دركل براي عكاسي هاي روزمره در منزل و مسافرت كداميك بهتر است؟
دوستان عزيز ميشه سريعتر (تا قبل ظهر) جواب بدين من اومدم تهران و ميخوام برم براي خريد و عجله دارم
به نظرتون g1x با سنسور 1.5 اينچي كيفيت عكساش در عكاسي در منزل كه نورش كمتره بهتره يا دوربين g16 كه ديافراگم بازتري داره و سايز سنسور كوچيكتر؟
و ايا اين تفاوت محسوس هست
بازم پيشاپيش از همه دستندر كاران سايت تشكر ميكنم
خواهش می کنم. من خودم با این دوربین کار کردم و برای داخل خانه و فضاهای سربسته کاملا جوابگوست و اینجاست که تفاوت این دوربین با سایر دوربینهای کامپکت مشخص میشه.
برای مسافرت هم دوربین بسیار خوبیه و اگه انتظار زیادی از زوم لنز نداشته باشید، کاملا جوابگوی نیازهاتون هست.
فقط دو تکته:
1. فوکوس این دوربین در محسطهای کم نور، در مواقعی ( نه همیشه ) کمی گیج هست.
2. این دوربین دارای اشکالاتی در ماکرو گرافی هست.
مورد اول کم و بیش در بیشتر دوربینها وجود داره و مورد خاصی نیست، مورد دوم هم با توجه به ژانر عکاسی شما، برای شما مشکلی ایجاد نمی کنه.
موفق باشید.
سلام دوستان عزیز؛
پیش از این من یک فروند Fuji HS25 داشتم که خیلی ازش راضی بودم؛ تنها مشکلم وزن بالای اون و فیلم برداری ضعیف اون در تاریکی بود که با سقوط هفته پیشش، بطور کل نابود شد.
تصمیم گرفتم یه دوربین جدید اما اینابر جمع و جور تهیه کنم؛
با رنج هزینه یک میلیون و دویست + / - 2000 هزار تومان، چی پیشنهاد میکنید ؟
هدف عکاسی، عکاسی خانوادگی، تفریجی، مناظر و محیط ها و مکان های متنوع هست؛ یه عکاسی آماتوری که به سمت متوسط در حال حرکته.
خودم نظرم به سمت G16 کنون هست؛ شما چی پیشنهاد میکنید ؟