سلام
اگر دوستانی دوربین کاننsx270 دارند لطفا از تجربه کار با این دوربین ، نکات مثبت و منفی آن و خلاصه هرچه در مورد آن دیدید برای ما هم بنویسید .
با تشکر
!!!! منظورتون از معادلهای S110 این اسباب بازیها بودن ؟!! معادلش تو کنون میشه S330 اونم در حد اون نیست تو پاناسونیک میشه lx5 تو سونی و سامسونگ که اصلا نداره تو فوجی هم میشه XF1 تو الیمپوسم میشه XZ1 . با این مقایسه شما S110 رو در واقع نابود کردین مثل این که بیاین پژو 405 رو با بنز c180 مقایسه کنین به خاطر اینکه حجم موتور هر دو 1800 هست .
سلام
من مدل 280 دارم که فقط gps نسبت به 270 اضافه داره
دوربین خیلی خوبیه.کیفیت تصاویر بالاست.ثبت رنگها خوبه. لرزشگیر خوبی داره بطوریکه در بالاترین زوم اپتیکال روی دست از هواپیما عکس گرفتم و مشکل لرزش نداشت
فوکوس حالت ماکرو خیلی خوبه
وجود مودهای دستی یک مزیت بزرگ برای دوربین های در این سطح هست که این دوربین از آن بهره میبره
کیفیت بدنه عالیه.از جنس فلزه ولی اگر مراقب نباشید، با ضربه و خراش رنگش میره
کارکرد باتری در عکاسی خوبه ولی به محض اینکه روی مود فیلمبرداری برید باتری قرمز میشه.لذا انتظار نداشته باشید بتونید مدت زیادی فیلمبرداری کنید.ولی کیفیت فیلمش عالیه.فیلمبرداری با سرعت آهسته 120فریم و 240فریم هم داره که البته زمان هر کلیپ محدوده و کیفیتش 640فکر میکنم و صدا هم نداره.ولی تجربه بسیار دلچسبی از فیلمبرداری از سوژه های سریع بدست خواهید آورد.مثل روشن شدن کبریت و امثال آن
کیفیت lcd کاملاً رضایت بخش است.
gps کند است و بعضاً چند دقیقه طول میکشه وصل بشه که البته در مدل 270 gps وجود نداره
قدرت فلاش بدک نیست.برای عکاسی از فاصله نزدیک و fill light در روز برای دوربین کامپکت قابل قبوله
پورت HDMI داره البته مینی، که با تهیه یک تبدیل میتونید تصاویر و فیلمها رو روی tv ببینید
این دوربین برای عکاسی روزمره و خانوادگی و برای سفر کاملاً مناسبه و من که مشکلی باهاش نداشتم بجز مشکل فیلمبرداری.در عین سبکی و کوچکی، استحکام و کیفیت فیلم و عکس خیلی خوبی داره.اما اگر بخواهید عکاسی حرفه ای شروع کنید باید بگم که سراغ مدلهای دیگه ای برید. کوچکترین دلیل این حرفم اینه که این دوربین فرمت raw نمیگیره
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
درود بر اساتید
من یه کامپکت فوق العاده ارزون می خوام .مورد مصرف هم قراره بره دست استاد کارهای تابلوسازی تا بعد از نصب تابلو از کارهاشون عکس معمولی گرفته بشه
اولویت هام هم اول قیمت پایین . بعد چون قراره در محیطی کارگری استفاده بشه دوام و استحکام مناسب . خودم Canon Ixus 150 رو دیدم . نمی دونم بهتره و ارزون تر هم میشه گیر آورد یا نه
سلام دوستان
بین دو دوربین Canon PowerShot G16 و Canon PowerShot G7X برای عکاسی روزمره به نظر دوستان کدوم یکی رو انتخاب کنم؟
و آیا توی این رنج قیمت و کیفیت از برند های دیگه چیزی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
با سلام به اساتید گرامی
به نظر دوستان بین دو دوربین Canon PowerShot G7X و Canon PowerShot G16 برای عکاسی روزمره کدامیک بهتر است؟
و آیا توی این رنج قیمت و کیفیت از برند های دیگه چیزی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
با سلام به همه عزیزان
من تقریبا اکثر صفحات این موضوع رو خومدم. چندتا انتخاب محدود دارم. درخواست راهنمایی دارم. دوربین برای عکاسی از کودک ، منظره و مصارف خانگی !! کیفیت عکس و فیلم واسم مهمه.
از بین این مدل ها: sony wx60-hx20v , canon sx600-sx270
البته خودم به canon s110 رسیده بودم که گویا کمیاب شده و گران. محدودیت من به خاطر خرید قسطی هست که حتما باید حضوری از مغازه بخرم. فروش آنلاین قسطی ندیدم هیچ جا.
ممنون میشم راهنمایی کنید