سلام
دوستان من کارایی رو که گفتید رو انجام دادم.رو مد دستی آوردم . اما Record Size تو تغییری نکرد و الان فوا اچ دی رو 24 و 25 داره و اچ دی رو 50 و 480 رو 30.. ولی اون چیزی که تو اکثر سایت ها زده اینه که فول اچ دی 24 و 25 و 30 ، اچ دی و 480 هم 50 و 60... حالا باید چیکار کنم؟؟؟
همینطور یکی میگفت اگه نرم افزاراشو اپدیت کنی سرعت فوکوسش کمی بهتر میشه، حالا آیا اینطوریه؟؟؟
واسه فوکوس رو چند شی باید چیکار کنم؟؟؟
تشخیص چهره و لبخند چطور؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید در این خصوصم مثله همیشه..مرسی از لطفتون
درود
دوست عزیز آپدیت فریم ور معمولا باعث افزایش منوها نمی شود!
شما باید ببینید کجای کارتون مشکلی داره! وگرنه خیلی غیر عادی نیست! البته ممکنه با بروز رسانی مثلا امکان 50fps یا 60fps هم به منو افزوده شود!
ولی اصلاح مشکلات فوکوس ممکنه!
بحث انتخاب نقاط فوکوس، تشخیص لبخند هم مجددا وابسته به منو و امکانات Manual هست! تقریبا امکان نداره دوربین های یک مدل با هم متفاوت باشند! مگر اینکه خدای ناکرده کلا یک دروبین Fake باشه!
ارادتمند
سلام دوستان. من قصد خرید دوربین تا نهایتا 1 میلیون و 200 رو دارم. اما نمیدونم بهتره که یه dslr ارزان بخرم یا کامپکت گران. چند مدل رو انتخاب کردم ممنون میشم بگید ارزش خرید کدوم بیشتره؟ یا اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بهم بگید. و ترجیحا میخوام دوربین وایفای داشته باشه و بشه از گوشی به عنوان ریموت برای دوربین استفاده کرد. مدلهای انتخابی من:
canon sx600
canon sx700
Canon EOS 1100D
Nikon Coolpix P600
Nikon D3100
Canon Powershot SX50 HS
اگه مدلی از مدلهای بالا یا به غیر از اینا رو پیشنهاد میدین که وایفای نداره لطفا حداقل طوری باشه که بشه از ریموت کنترل جداگانه استفاده کنم براش. ممنونم.
سلام دوستان
به نظرتون s110 و s120 تفاوت زیادی دارن؟ که s120 رو بگیرم؟
قیمت روز 780 و 1 میلیون
تو رنج 1میلیون انتخاب بهتری هست؟؟
ویرایش توسط farzad_eve : Sunday 21 September 2014 در ساعت 15:11