جلال پارسا
سلام
به نظر من بهترین گزینه در کامپکت ها lx100 پاناسونیک و در بدون آینه ها gm5 همین شرکت است. مخصوصا گزینه دوم به همراه لنز 14mm f/2.5 یک انتخاب عالی است.
اما مشکلاتی وجود دارد که مهمترین آن تحریم بودن ایران و نیامدن محصولات پاناسونیک به ایران است (که امیدوارم رفع شود). البته دوربین کامپکت معرفی شده به خاطر سنسور بزرگ مقداری بزرگ تر از رقبا است و مدل بدون آینه به همراه لنزی که گفتم مقداری بیشتر از بودجه شما.
در کل اگر توانایی تهیه از خارج ایران را دارید به نظر من این دو مورد بهترین گزینه ها هستند. اما اگر چنین امکانی ندارید همین دوربین های موجود در بازار مثل eos m و gx7 توصیه های دیگران خواهد بود.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام
Canon PowerShot SX520 HS
نظرتون درباره این دوربین چیه؟.
ویرایش توسط MaRaL.architect : Saturday 25 April 2015 در ساعت 20:39
درود
این روش راهنمایی گرفتن شاید خیلی خوب نباشه!
بهتر نیست سقف هزینه، نوع استفاده یا کاربری خودتون را بفرمایید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند؟
در خصوص این دوربین در رنج قیمت خودش دوربین خوب و ارزشمندی هست ولی باید ببینید با شرایط و کاربرد شما همخوانی داره یا نه؟
ارادتمند
حق با شماست. توضیحات کاملی نوشته بودم اما بعد این مدل رو پیدا کردم و پستمو ادیت کردم
خب من خیلی فوری باید دوربین بخرم و درحال حاضر بیشتراز 700تومن نمیتونم هزینه کنم. دوربین رو هم صرفا واسه عکاسی معماری(داخلی و خارجی) میخوام. و واسه کلاس عکاسی باید دوربینم امکان تنظیم شاتر و دیاف و .. رو داشته باشه.خیلی سرچ کردم و این بهترین گزینه ای بود ک پیدا کردم
حالا باتوجه ب نیازمن اگه پیشنهاد بهتری دارید واقعااااااا ممنون میشم ک بگید. باید تا 3شنبه تصمیمو بگیرم..
درود
با توجه به بودجه، کاری که با دوربین قرار انجام دهید همین گزینه خوبه!
اگر امکان افزایش قیمت داشته باشید می توانید به سری G کنون یا سری M یا بدون آینه ها هم فکر کنید. ولی با این بودجه همین انتخاب بنظرم خوبه
البته نیکون هم یک مدل در این رنج داره (من خودم مدل شما را بیشتر می پسندم) که قابلیت چرخواندن LCD داره که شاید به کارتون بیاد ولی در عوض در مشخصات دیگر دارای محدودت هایی نسبت به 520 هست
مقایسه SX520 , L830
سلام دوستان عزیز
یکی از آشنایان قصد خرید دوربین داره بمن گفت که براش یه دوربین خوب انتخاب کنم
از نظر مالی تقریبا محدودیتی ندارن
من خودم این سه مدل مد نظرمه
G16
G1x
g7x
بنظر شما کدوم گزینه برای کسی که صرفا میخواد عکس خانوادگی و... بگیره مناسبه؟
تو شب برام خیلی مهمه که نویز نداشته باشه
دوربین خودمd3200هست و ایزوی بالای800واقعا اذیت میکنه
تو این مدل ها چیزی هست که نویز کمتری داشته باشه نسبت به d3200؟
و اینکه دوربینslrچطوره برای این دوستمون؟بنظرتون slrها گزینه مناسبی هستند یا همون چند مدل بالا بهترن؟
ممنون
سلام
دوربین های سوپر زوم از نظر کیفیت عکس خیلی با dslr ها فرق دارند؟
از نظر فیلمبرداری چطور؟
ممنون