کوروش گرامی پس با این تفاسیر شما دوربین X10 را به G15 ترجیح می دهید؟
با مهر
کوروش گرامی پس با این تفاسیر شما دوربین X10 را به G15 ترجیح می دهید؟
با مهر
به یاد نمیارم در صحبت هام اصلن صحبتی از مقایسه سوپرزومها یا X10 با سری G شده باشه .
فکر میکنم بهتر باشه از خودم نقل قول کنم ! از پست 1703# :
" البته چند نکته لازمه گفته بشه اینکه hs20 و hs30 دوربین کامپکت نیستند که با سری G کانن مقایسه بشوند . این سری کلن کارشون چیز دیگه ای است . این سری به دوربین های SLR Like یا بریج یا سوپرزوم مشهورند و به همین دلیل مجبور به استفاده از سنسورهای کوچک هستند در حالیکه دوربین های کامپکت ، که لنزهای زوم با بازه کم را دارند ، سنسورهای بزرگتری دارند .
بالاخره کسانی که سوپرزوم میخواهند مجبورند انتخاب کنند یا زوم زیاد رو انتخاب کنند و کیفیت کمتر تصویر یا زوم کم و کیفیت تصویر بیشتر . "
اما اگر پرسش جدیدی رو دارید مطرح می کنید باید بگم که این دو دوربین از لحاظی بسیار به هم نزدیکند .( هر چند فکر میکنم که قیمت G15 بیشتر باشه .)
سنسور X10 بزرگتره :
Untitled13.jpg
اما تصاویر G15 اندکی شارپتر به نظر میاد . و البته اندکی نویزی تر . هر چند که عمق رنگ و دامنه هر دو تقریبا یکی هستند :
Untitled14.jpg
ضمن اینکه فارغ از این تصاویر DP من تصاویر بسیار شارپی از این دوربین دیدم . در نهایت با کمی شارپ سازی ، می شود تصویر را شارپ تر کرد .
تا اونجایی که میدونم جناب آبایی ، این دوربین رو دارند و بهتر میتونن در مورد اون اظهار نظر کنند .
.
اما نظر شخصی ام اینه که به نظرم دوربین بسیار خوش دست و جمع و جور زیبایی است .
و باز نظر شخصی ام بین این دو من X10 رو انتخاب می کردم .
( برای من زیبایی دوربین هم مهمه ! ، یعنی اگر به قیمت از دست دادن کیفیت و تصویر نشه ، از دو دوربین مشابه اونی رو انتخاب می کنم که به نظرم زیباتره . البته این نظر شخصی منه و ربطی به توصیه ام نداره . )
.
ضمن اینکه دوربین X20 هم به تازگی ارایه شده که گویا پیشرفت هایی رو در زمینه تصویر و ویزور داشته که بد نیست ، اون رو هم در نظر بگیرید . ( بدون احتساب عامل قیمت ، که هنوز در ایران قیمت گذاری نشده )
ویرایش توسط کوروش : Saturday 19 January 2013 در ساعت 18:56
دروداما تصاویر G15 اندکی شارپتر به نظر میاد . و البته اندکی نویزی تر . هر چند که عمق رنگ و دامنه هر دو تقریبا یکی هستند :
Untitled14.jpg
اما این عکس مقایسه بین G15 و X10 نیست
من هم مدتیه انتخاب بین سری G (که اون موقع G12 بود) با X10 برایم سخته با توجه به اینکه از مدل قبلی G که داشتم کاملا راضی بودم،ضمن برتری زوم دستی X10
مهدی بابائی
چرا دوست عزیز . هست :
Untitled14.jpg
مهدی بابائی
صحبت از سنسور دوربین بود، من هم پرسش خودم را مطرح کردم
جای قرارگیری چشمی اپتیکال در کدام یک بهتر طراحی شده؟ (X10 or G15)
(شنیده ام محل قرارگیری در گوشه دوربین (X10) ممکن است باعث خطای پارالل شود)
این تفاوت اندازه سنسور واقعا در عمل آشکار است؟
در این حدود قیمت (500 دلار) شما دوربین دیگری پیشنهاد نمی کنید؟
با مهر
سلام
من یک دوربین عکس برداری compactبرای خواهرم می خواهم بخرم
قیمت حدود 700هزار تا 1میلیون تومان
از دوستان گرامی درخواست دارم راهنمایی کنید چه دوربینی بخرم تا هم شارپنس بالاتر و هم نویز کمتر داشته باشد
نوع مصرف خانوادگی(داخل خانه یا پارک یا طبیعت)
با سپاس فراوان
سلام
به نظر بنده در این محدوده قیمت بهترین انتخاب Canon S100 است. هم گشودگی دیافراگمش در حالت واید خوب است(f/2.0) و هم سنسور بزرگتری(1/1.7) نسبت به بیشتر دوربینهای هم قیمت دارد که باعث میشود در نور کم مجیط های داخلی کیفیت بهتری در تصاویر ثبت شده داشته باشد. لنز وایدی هم که دارد(24mm) برای طبیعت مناسب است. با داشتن تنظیمات دستی نیز میتوانید عکسهای خلاقانه تری بگیرید.