ممنون که یه توضیح کاملی دادین
به نظرتون برای عکاسی خانگی ( بشه عکس هاشو چاپ کرد و کیفیتش قابل قبول باشه) و فیلمبرداری بهترین دوربین کامپک چی می تونه باشه؟
تا رنج قیمت 500 تومن
آیا با هزینه کردن بیشتر به تفاوت متناسب با هزینه کرد دست پیدا می کنیم؟
ممنون که یه توضیح کاملی دادین
به نظرتون برای عکاسی خانگی ( بشه عکس هاشو چاپ کرد و کیفیتش قابل قبول باشه) و فیلمبرداری بهترین دوربین کامپک چی می تونه باشه؟
تا رنج قیمت 500 تومن
آیا با هزینه کردن بیشتر به تفاوت متناسب با هزینه کرد دست پیدا می کنیم؟
سلام دوستان،
سوال من اینه که همراه دوربین کنون G16 یه لنز آداپتور LA-DC58L هم میفروشن. تو سایت خود کنون نوشته که این آداپتور برای وصل کردن تله کانورتر به کار میره.
میخواستم بدونم که با این آداپتور میشه لنز های دیگه ای هم بهش وصل کرد؟؟
من دوبار به کنون ایمیل زدم و این سوال رو ازشون پرسیدم. بار اول گفتن که
other accessories may attach, but these are not officially supported.
بار دوم که ایمیل زدم گفتن که نمیشه لنزهای DSLR رو بهش وصل کردو
البته منظور من لنز DSLR نیس و منظورم چیزهایی مثل اکستنشن تیوبه.
لطفا توضیح کامل بدید. ممنون
ویرایش توسط BRAD : Friday 4 April 2014 در ساعت 23:10
معمولا برای اینگونه دوربینها یک تله کانورتر و یک واید کانورتر عرضه می شه. گاهی شرکت های متفرقه ثالث (third parties) هم لنزهایی از همان نوع ولی ارزانتر برای این منظور ارائه می دهند ولی کلا خیلی ذهنتون رو درگیرش نکنید. خیلی ارزش خرید و تجربه کردن ندارند.
خیلی قدیما یه تاپیکی داشتیم کلی راجع بهشون صحبت کرده بودیم ولی هرچه گشتم پیداش نکرم.
فرهاد حسيني
تله کانورتوری که بخواد بهش وصل بشه TC-DC58E خودش 250 دلاره که 1.4 تله میکنه که میشه 7x زوم . 1400 پول دوربین رو بدی 800 تومنم پول کانورتور رو خوب میری یه SLR درست و حسابی با لنز 18 135 میگیری دیگه !
دوستان من بین G1X و G16 گیر افتادم.
الان داشتم تاپیک مربوط به G1X رو میخوندم و توش گفتن که فوکوس دوربین کنده. کسی هست که اینجا این دوربین رو داشته باشه و اشکالاتش رو بگه؟
سلام دوستان
قصد خرید یک دوربین کامپکت با کیفیت و پیشرفته را دارم که همیشه بتوانم به راحتی همراه خود داشته باشم.
لازم به ذکر هست در کنار دورینهای اس ال ارم یک کامپکت خوب و عالی میخواهم .
چه مدلی را و به چه دلیل پیشنهاد میکنید ؟؟
من خودم بین مدلهای زیر بیشتر قصد انتخاب دارم
canon g1x
canon g16
nikon p7700
sony rx 100
خروجی عکس برای اینجانب در کنار سبکی و سرعت لنز بسیار مهم میباشد .
متشکرم.
canon eos m
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2