نوشته اصلی توسط
NASA804
سلام به همگی دوستان
مدتی است که در این سایت عضو هستم و مطالب زیادی از اساتید حاضر در اینجا یاد گرفتم. حدود سه سال و نیمه که یه دوربین Canon S3IS دارم و از آن خیلی راضیم اما میخواهم وارد دنیای SLR شوم . ضمنا عکاسی شغل من نیست و به خاطر علاقه ام به عکس و عکاسی به این سمت گرایش پیدا کرده ام. بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفته ام حدود یک میلیون و هفتصد تا یک میلیون و هشتصد هزار تومنه. با بررسی های زیادی که در اینترنت کردم نظرم روی Canon 50D با لنز Canon 17-85 IS USM هست. در ابتدا میخواستم لنز Canon 18-200 IS را بگیرم اما به دلیل نداشتن موتور USM در بعضی از سایت ها خواندم که سرعت فوکوس کمتری نسبت به 85-17 دارد. آیا این مطلب درست است؟
ضمنا در بعضی از انجمن های این سایت به این مطلب اشاره شده بود که 50D نسبت به 40D دارای نویز بیشتری است که این موضوع مرا نگران کرده.آیا این نویز در ISO های بالا فقط اتفاق می افتد یا اینکه کلا 50D دوربین نویزداری است ؟
خلاصه اینکه آیا برای وارد شدن به دنیای SLR و اینکه نمیخواهم حداقل تا پنج سال Body را عوض کنم 50D انتخاب خوبی است ؟ لنز Canon 17-85 IS USM یا Canon 18-200 IS کدام بهتر است؟
ضمنا تا یادم نرفته بگویم مورد استفاده من بیشتر عکس از طبیعت و عکس داخل منزل (خانوادگی) و پرتره از اعضای خانواده و تا حدودی هم ماکرو میباشد.
ویک سوال دیگه ! وزن 50D به همراه لنز های ذکر شده در بالا آیا برای عکسبرداری در سفر بصورت رودستی (نه با سه پایه) آیا قابل تحمل است و آزار دهنده نیست؟
ببخشید سوالم زیاد شد.ممنون از دوستان.
من فقط دربارهی کیفیت سنسور پیشنهاد میکنم اینجا رو ببینید:
کد:
http://www.dxomark.com/index.php/eng/DxOMark-Sensor/Camera-rankings#873
یک شاخص علمی و قابل اطمینان برای مقایسهی کیفیت سنسور میده