صفحه 35 از 284 نخستنخست ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 85 135 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 341 تا 350 , از مجموع 2839
Like Tree2212تشکر

موضوع: راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact ...

كاربر همراه Tooraj آواتار ها
    تشکر کرده
    1459

پیش فرض پاسخ: بهترين دورپين كامپكت 1/12 مگاپيكسل

نقل قول نوشته اصلی توسط shabab نمایش پست ها
    تورج جان بنده همين الان p5100 رو روي ميز كارم دارم .
    1- فوكوس كند و ضعيف نسبت به كامپكتهاي ديگر
    2- اشتباهات فاحش در نورسنجي
    3-اعوجاج شديد تصاوير
    شباب جان این شد حرف حسابی ، چیزی که اگه اشاره بشه بیننده راحت تر می پذیره. من هم اطلاعاتم بیشتر میشه.

ارادتمند
    shabab تشکر می‌کند.
    تورج فارسی

كاربر آشنا aseman550 آواتار ها
    تشکر کرده
    139

دوستان سلام
    با مطالعه ومرور چند پستي كه ظرف روز گذشته تا امروز ارسال شده است و بررسي دوربين G9 كه داراي رزولوشن 12 مگا پيكسل مس باشد وقابلیت ثبت تصویر در فرمت RAW و ضبط هم‌زمان در فرمت‌های RAW+JPEG و ... دوربين فوق را براي كارروزمره بازديد از پروژه ها و.... انتخاب نموده ام كه اگر نظر ديگري دوستان دارند واعلام نمايند سپاسگزار خواهم بود.
    در پاسخ دوست عزيز جناب آقاي DELL كه چرا بالاي 12 مگاپيكسل را شرط انتخاب نموده ام گفتني است به لحاظ علاقه ونظر شخصي ديجيتال بالاي 11 كه نگاتيو را رد نموده باشد را مي پسندم و از لحاظ تكنيكالي نيز در بازديد از پروژه هاي نفتي و رعايت جزييات در اجرا و رعايت كيفيت به اين رزولوشن در عكاسي هاي روزمره نياز دارم تا در بررسي هاي كارشناسي از ايرادات معمول در اجراي پروژه هاي صنعتي مثل كيفيت جوش و ميزان خوردگي در لوله هاي انتقال فراورده اي نفتي و... كه لازم ميشود تا قطع a2 نيز بزرگ شده و كارشناسي شود دقيق جزئيات حفظ شوند. البته درتمام بازديد ها تيم عكاسي نيز با تجهيزات حرفه اي حضور دارند ولي چشم انها چيزي را دنبال مي نمايد و نگاه اينجانب يا كارشناسان ديگر نكاتي ديگر و دائما نيز نمي شود كه گفت و تذكر داد كه جناب عكاسباشي اين مورد را بگير يا فلان و....
    ايرادات چشمگير و اساسي را همه مي بينند و ثبت مي شود ولي در جزييات لازم است خود فرد دست بكار شود.
    موفق باشيد.

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

g9 بهترين دوربينيه كه خواسته هاي شما رو برآورده كنه بنظر من تنها ايرادي كه به اين دوربين وارده قيمت بالاي اوون هستش

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

کد:
     به لحاظ علاقه ونظر شخصي ديجيتال بالاي 11 كه نگاتيو را رد نموده باشد را مي پسندم
    ببخشید من متوجه این جمله نشدم میشه توضیحی بدید. منظورتان این است كه رزولوشن فیلم 35 میلیمتری پایین تر از 11 مگاپیکسل است؟
    shabab و Amir Tavakoli تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر همراه Tooraj آواتار ها
    تشکر کرده
    1459

طبق گفته این مقاله فیلم 35mm حداقل با 25 مگاپیکسل برابری میکنه که به نظر من باز هم منطقی نیست

If you do fret the pixel counts, I find that it takes about 25 megapixels to simulate 35mm film's practical resolution, which is still far more than any practical digital camera
    کد:
    http://www.kenrockwell.com/tech/filmdig.htm
    تورج فارسی

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

معروف ترین تستی که در این باره انجام شده تست Popular Photography است که فیلم 35 میلیمتری را با عکسهای دوربین کنون مارک2 که 16 مگاپیکسلی است مقایسه کرده. اولا همانطور که در تست و در جاهای دیگر هم قید شده این نتیجه گیری و معادل سازی نگاتیو به دیجیتال فلان مگاپیکسلی چندان ساده است. بحث فقط شمارش فوتودیودهای روی سنسور نیست و مسایل متعدد دیگری هم دخیلی هستند. دیگر تکلیف سنسور بسیار کوچک جی9 نسبت به مارک 2 هم مشخص است. فکر میکنم در فروم خیلی راجع به این مسئله بحث شده که با جستجو میشود به انها دست پیدا کرد.

کد:
    http://www.popphoto.com/article.asp?section_id=4&article_id=1342&page_number=1
    Pop Photo has always maintained that the image quality of any photographic system—film, digital, or otherwise—can’t be determined solely by testing resolution. Other important factors include color accuracy, noise levels (or grain), highlight and shadow detail (dynamic range), and contrast.
    In the Pop Photo Lab, we measure image-quality parameters in a tightly controlled environment, and weigh them to determine a camera’s image-quality rating. Resolution and color accuracy get the most weight, followed by the results of our noise, contrast, and highlight/shadow tests. For compact and EVF cameras, we also determine distortion, chromatic aberration, blur, and vignetting using our DxO Analyzer software and targets. Then we shoot field tests to confirm our lab findings and demonstrate a camera’s capabilities visually.

Let’s clear up something else, too. Many camera salespeople and photographers believe that there’s a 1:1 relationship between resolution and megapixels. But that’s not the case. Doubling the pixel count of a camera’s CCD or CMOS sensor doesn’t double its resolution. (This only happens with linear sensors found in scanners.) Camera sensors have pixels arrayed in two dimensions (horizontal and vertical), so it takes four times as many pixels to double the resolution of a digital camera (with all other things, such as noise, lens quality, and focus accuracy, being equal). Therefore, the resolution difference between a full-frame 30MP sensor (if it existed) and a 16.6MP sensor might only be 25–30 percent, not 100 percent.
    I’d say it’s settled. ISO 100 color negative film may capture a bit more detail than the 1Ds Mark II under ideal lighting conditions, with a great lens, and on a supersteady tripod. But for its better color and lower noise, the “Color Image Quality” award goes to Canon’s $8,000 digital SLR. Seeing is believing…or is it vice-versa?
    ویرایش توسط Persian : Wednesday 2 July 2008 در ساعت 18:22
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر آشنا aseman550 آواتار ها
    تشکر کرده
    139

نقل قول نوشته اصلی توسط persian نمایش پست ها
    کد:
     به لحاظ علاقه ونظر شخصي ديجيتال بالاي 11 كه نگاتيو را رد نموده باشد را مي پسندم
    ببخشید من متوجه این جمله نشدم میشه توضیحی بدید. منظورتان این است كه رزولوشن فیلم 35 میلیمتری پایین تر از 11 مگاپیکسل است؟
    دوست عزیز پرشین سلام
    نگفته ام كه رزولوشن نگاتیو پایین تر از 11 مگاپیكسل است بلكه برای عبور از نگاتیو و انتخاب دبجبتال عكاسی با رزولوشن بالای 11 را انتخاب می نمایم .
    اینكه در رویو های اخیر نگاتیو را برابر با 16 یا 25 مگاپیكسل می دانند خیلی جالب است و اگر دوستان نظر فرمایند و تایید یا رد نمایند خیلی مفید خواهد بود.
    موفق باشید.

كاربر همراه nalibre آواتار ها
    تشکر کرده
    787

طبق گفته این مقاله فیلم 35mm حداقل با 25 مگاپیکسل برابری میکنه
    ببخشید وسط نظرات اساتید عکاسی این جملات رو می گم

به عنوان یک مهندس و نه یک عکاس اگر بخواهیم نگاه کنیم آنالوگ و دیجیتال اصولا دو مقوله متفاوت هستند و در علوم مختلف مثل سیگنال پروسسینگ، دیتا سمپلنیگ و غیره بحثهای مختلفی در کاربرد بهینه اونها و تبدیلشون وجود داره. خیل خلاصه و غیر علمی اگر بخواهیم نگاه کنیم دیجیتال مثل نمونه گیری نقطه ای از یک جریان پیوسته است در حالیکه آنالوگ ثبت پیوسته اون جریان هست.
    در دنیای ریاضیات هیچ وقت تعداد محدودی (کمتر از بی نهایت) داده های گسسته نمی تونند بیانگر کامل یک داده پیوسته باشند. همونطور که در ریاضیات نمی شود با تعدادی نقطه محدود خط ساخت.
    از طرف دیگه در دنیای واقعی می شه با تعداد محدودی نقطه (که در عمل تعریف ریاضی نقطه رو ندارند چون دارای ابعاد هستند) خط و شکل تولید کرد. مهم اینه که این نقطه ها در مقیاسی که ما داریم کار می کنیم می تونند یک جریان پیوسته رو تا دقتی که می خواهیم برای ما شبیه سازی کنند.

بنابراین هیچ وقت نمی شه گفت چند مگاپیکسل برابر فیلم 35 میلیمتریه. بهتره بگیرم در چه ابعادی این دو تا با چه دقتی با هم برابرند.:confused:

ممنون
    aseman550 تشکر می‌کند.
    [CENTER][/CENTER]

كاربر همراه amirmisagh آواتار ها
    تشکر کرده
    659

پیش فرض پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا

سلام
    دوستان عزیز من حداکثر تا یک هفته ی دیگه باید یک دوربین دیجیتال تهیه کنم و با توجه به بودجه ای که در حال حاضر دارم از بین nikon d60 ، canon 400d ، و canon450d میخواهم یکی رو انتخاب کنم.
    البته 450 فعلاً قیمتش برای من کمی بالاست و نمیتونم صبر کنم تا قیمتش افت کنه ( اتفاقی که ظرف حداکثر 3-4 ماه دیگه قطعیه)
    ولی اگر با 400 خیلی اختلاف داشته باشه ( کارایی دوربین) مجبورم بگیرمش.
    لطفاً یک راهنمایی کلی بفرمایید.
    ممنون

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

پیش فرض پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmisagh نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز من حداکثر تا یک هفته ی دیگه باید یک دوربین دیجیتال تهیه کنم و با توجه به بودجه ای که در حال حاضر دارم از بین nikon d60 ، canon 400d ، و canon450d میخواهم یکی رو انتخاب کنم.
    البته 450 فعلاً قیمتش برای من کمی بالاست و نمیتونم صبر کنم تا قیمتش افت کنه ( اتفاقی که ظرف حداکثر 3-4 ماه دیگه قطعیه)
    ولی اگر با 400 خیلی اختلاف داشته باشه ( کارایی دوربین) مجبورم بگیرمش.
    لطفاً یک راهنمایی کلی بفرمایید.
    ممنون

سلام دوست عزیز

با وجودی كه من خودم كانن رو بیشتر میپسندم اما در مورد انتخاب شما نظر شخصیم NIKON D60 هست علتش هم سایز سنسور بزرگتر و Pixel density كمتر و البته خروجی بهتر با لنز كیت و سیستم غبار گیری بهتر و......
    در مورد 450 دی هم اصلا فكر نكنید چون اگر بخواهید آنقدر هزینه كنید میتونید 30 دی بگیرید
    ویرایش توسط nejadi : Thursday 10 July 2008 در ساعت 23:07 دلیل: دادگاه تجدید نظر
    amirmisagh تشکر می‌کند.

صفحه 35 از 284 نخستنخست ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 85 135 ... آخرینآخرین