درود
چون سقف بودجتون اجازه میده حتما یک بررسی روی این دو مدل داشته باشید
NIKON P300
CANON S95
در مدل کنون امکان ذخیره فایل خام هم دارید (RAW)
درود
چون سقف بودجتون اجازه میده حتما یک بررسی روی این دو مدل داشته باشید
NIKON P300
CANON S95
در مدل کنون امکان ذخیره فایل خام هم دارید (RAW)
F2 . بزرگترین سنسور تو کامپکتها . لنز لایکا و احتمالا با کیفیت بالاتر نسبت به باقی پاناسونیکها . lcd با کیفیت . تنظیمات کاملا دستی . قابلیت نصب فلاس خارجی . فرمت RAW . کیفیت بالای بدنه .
همه و همه باعث میشه ببینم تو این حدود قیمت بهتر از این نمیشه .
به برتری های کنون S95 به نیکون P300 علاوه برخروجی RAW، سنسور بزرگتر "1/1.7 ، لنز وایدتر و .... رو هم میشه اضافه کرد.
البته نیکون ارزانتر است و قابلیت فیلمبرداری و ماکروی بهتری دارد ...
اما هیچکدام به باتری قلمی متکی نیستند ...دوربین هایی که به باتری قلمی مجهز هستند سنگینتر و بزرگتر هسنتد...
p300---s95 - 2.jpg
ویرایش توسط maany_A : Saturday 17 September 2011 در ساعت 12:23 دلیل: غلط تایپی
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
سلام به همه
برای یکی از دوستام یه دوربین کامپکت میخوام در حد 250 هزار تومن.
چیزایی که پسندیدم fuji s3200 , fuji s400, canon sx130 دوستم عکاسی بلد نیست و یه دوربین برای کار خونگی میخواد.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان.
عکاسی متوالی
من سر این قضیه با 210 مشکل داشتم،خیلی خیلی کند بودش،با این که رم Lexar fullHD روش گذاشته بودم،اما خیلی کند ...
اون Ixus300 عکاسی متوالی خیلی خوبی داشت،بسیار سریع،حالا نمیدونم اوضاع این 230 چجوره ؟ کسی اطلاعات دقیق داره ؟ خودم خوندم که زده بود 3.2 فریم بر ثانیه ؟ واقعا تفاوت محسوس با 210 داره یا نه ؟
اون 210 اصلا مود واسه عکاسی پیاپی نداشت،فقط کانتینیوس درایو بود،اما تو اکسیوس 300 یه جا بود،اسمش رو الان تو ذهن ندارم که میرفت رو عکاسی پیاپی و با سرعت خیلی بالا،مسلسل وار عکس میگرفت
و یه سوال دیگه،ماکرو 210 تا اونجایی که اطلاع دارم 5سانته،این 230 من دو جور ازش خوندم،یکی 1 سانت و دیگری همون 5 سانت
بلاخره کدومش درسته ؟[/QUOTE]
منظر جواب اینا هم هستم :)
یکی از دلایلی که سنسور کامپکتها رو میخوان از cmos استفاده کنن سرعت بالای اون هست . قبلا از نظر نویز cmos ها خیلی ضعیف عمل میکردن ولی تو نسل جدیدشون از ccd هم عملکرد بهتری دارن.
220 کیفیت خوبی داره ولی نه در برابر S95
با درود خدمت اساتید کدام یک از این موارد بهترین انتخابه کیفیت عکس برام خیلی مهمه
Canon PowerShot SX200 IS
Canon PowerShot SX210 IS
Nikon CoolPix S8100
Panasonic DMC-TZ7
Sony DSC-H70