در یه تاپیک مشابه دیدم که خیلی از دوستان canon sx30 رو پیشنهاد کردن..
البته دوستان حرفه ایی تر هم باید نظر بدن.
در یه تاپیک مشابه دیدم که خیلی از دوستان canon sx30 رو پیشنهاد کردن..
البته دوستان حرفه ایی تر هم باید نظر بدن.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
باسلام خدمت شما دوست عزيز
من تجربه عكاسي با دوربين اس ال آر لايك رو داشتم ولي زماني كه از دوربين يكي از دوستان كه اس ال آر بود چند شاتي رو تجربه كردم و مهمتر از اون تجربه دوستان رو در اين فروم مطالعه كردم به اين نتيجه رسيدم كه اگر با همين بودجه شما ( يكم اينور و اونور كردنش ) يه دوربين اس ال آر بگيري خيلي بهتره .
ممنون از نظر شما. ولي با اين بودجه يا كمي بيشتر از اون چه مدل هاي اس ال آر ميشه گرفت؟به نظر شما كار كردن با اونها براي من كه زياد از عكاسي سر در نمي آورم مشكل نيست؟اصلا بدرر مي خورد؟
خرید اس ال آر فقط به این شرط که علاقه مند جدی باشید و قصد ادامه به صورت جدی تر و حرفه ای تر رو داشته باشید معقول هست.
بین اون سه گزینه هم با اینکه انتخاب بین اف زد38 و اس ایکس30 سخت هست اگر من بودم اس ایکس 30 رو انتخاب میکردم.این هم باز بر میگرده به علاقتون...اصلا شاید سوپر زوم نیاز نباشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با توجه به
به نظرم شما sx30 رو بگیرکاربرد های خانگی و عکاسی در سفر بخرم
در ضمن نگاهی به panasonic fz100 بندازی بد نیست
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
درود
من میخوام تازه عکاسی رو شروع کنم وفعلاً هم بیشتر به قول دوستمون کارهای خانگی ( عکس پرتره بدون تجهیزات نور پردازی) رو انجام بدم.
می خواستن D90 بگیرم که پولم جور نشد .من نهایتاً 800 تومن بتونم جور کنم.
گزینه های مد نظر من NIKON D3100 و CANIN 500d / KISS X3 هستش.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. در ضمن تجهیزات جانبی مخصوصاً لنز کدوم برند قیمت مناسب تری داند؟
با سپاس
من هم با نظر دوستی که SLR رو پیشنهاد کرده بودند موافقم . با قیمت دوربینهای کامپکت رده بالا و گران میشه مدلهای ارزانی از سونی و یا هر برند دیگری رو پیدا کرد . هیچ لایکی به پای ارزانترین اس ال آر ها هم نمی رسد چون سنسور کوچک چند میلیمتری هرچه هم که باشد اصلاً قابل قیاس با سنسور های بزرگ SLR نیست . اگر هم اصرار به لایک ها دارید به دنبال آنهایی باشید که سنسور بزرگتر دارند . مزایای سنسور بزرگ را با کمی جستجو خواهید فهمید . G12 جزو سنسور بزرگهای لایک هاست . ضمن اینکه fujifilm s200 هم چون تجربه شخصی باهاش دارم میگم که دوربین خوبی است در رده لایکها و به خاطر ظاهر شبیهتر به SLR و کاربری مشابه ، می تونه راهنمای خوبی باشه که در آینده به اس ال آر کوچ کنید . قیمت اون هم بسیار مناسبه .
دوستان توصیه خیلی خوبی کردند این مدلها تو رنج قیمت و بودجه شما دوربینهای خوبی هستند.یه نگاهی به CANON G11 و CANON G12 هم بندازید
تو ایزو های بالا بهتر جواب میده
با توجه به اینکه سایز سنسورش هم از SX 30 بزرگتره
و البته این دو سری G11/G12 قابلیت عکس برداری با فرمت RAW را هم دارند.
یکی از دوستانم ( اقای اصغر بشارتی ) با مدل g10 و کاور ضد آب عکاسی زیر آب انجام میدن که بسیار هم عکسهای خوبی گرفتند و مقام هم در این زمینه دارند.
البته الان دیگه G11/G12 هم تو بازار اومدن که همونطوری که دوستان عزیز توضیح دادن امکانات خوبی هم داره.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/