سلام!
به فروم خوش امدید!
فکر میکنم اگر بیشتر در مورد نیازها و نوع عکاسی و علاقه مندی هاتون بفرمایید اساتید بهتر بتونن راهنماییتون کنن!
مطمئنا تعریف ها از کیفیت خوب و زوم خوب متفاوت است!
سلام!
به فروم خوش امدید!
فکر میکنم اگر بیشتر در مورد نیازها و نوع عکاسی و علاقه مندی هاتون بفرمایید اساتید بهتر بتونن راهنماییتون کنن!
مطمئنا تعریف ها از کیفیت خوب و زوم خوب متفاوت است!
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
در ضمن اگه دوربین قابلیت گرفتن عکسهای HDR رو داشته باشه هم عالیه!
تو سری نیکون p فقط مدل p100 قابلیت HDR داره؟؟اگه اطلاعاتی در این مورد هم دارید ممنون میشم بگید!
ویرایش توسط qashqaie : Tuesday 11 October 2011 در ساعت 18:53
خوب از دوستان و اساتید ارجمند کسی نمیخواد یه راهنمایی و کمک به ما کنه!
البته ببخشید کمی عجولم!
دوربین هایی که نام بردید همه مناسبند ولی sx40 hs بهترین گزینه است .
اگر کمی صبر کنید fz150 panasonic وارد بازار میشه که اون از لحاظ امکانات وحتی کیفیت از Nikon Coolpix P500 خیلی بالاتره
بنده P500 رو مورد آزمایش قرار دادم کیفیت عکس متوسطی داره ضمن آن که موقع فیلم برداری به هنکام زوم کردن دچار مشکل میشه و لرزش دست در اون بسیار مشهود است.
گزینه های دیگری چون hs20 , hx100 هم مناسبند ولی مگا پیکسل بالا در این دو دوربین باعث شده تا کیفیت عکسشون کمی پایین بیاد در کل به نظر بنده fz150 panasonic بهترین گزینه است با توجه به امکانات بالایی که نسبت به سایر رقبا در این دسته داره .
سلام دوستان
من یه کوهنوردم و زیاد کوه میرم و حتی 1 عکس حرفه ای هم نگرفتم اما زیاد عکس گرفم و عکسام نشون داده که استعدادم خوبه همه عکسام با موبایل بوده
اما همیشه علاقه داشتم حالا میخوام یه دوربین بگیرم موندم اس ال آر بگیرم یا یه سوپرزوم یا کامپکت ؛با توجه به اینکه 1.اطلاعات عکاسی ندارم ،2.اکثرا تو کوه وقت زیادی واسه تنظیم ندارم وسرعت لازمه 3. منظره ها دور نزدیک پر نور پر برف هستند
قریبا فعالیتم کوهنوردیم نیمه حرفه ای به بالا هست اما دوس دارم عکس های خوبی بگیرم و کم کم به سمت عکاسی از طبیعت برم
اگه سوپرزوم بگیرم آیا بزودی به جائی نمی رسم که به slr و یه لنز خوب نیاز داشته باشم؟چون حتما بسمت عکاسی از طبیعت خواهم رفت
از لحاظ وزن مشکل ندارم ؛چون که قوی ام ؛)
آیا این سوپرزوم ها میتونه مطابق 3100 5100 d90 d60 بم جواب بده؟یا
ایا کیفیت خوب خروجی میده؟ آیا مجبور به خریدن یکی دیگه برای رسیدن با اهدافم نخواهم شد؟
خودم نظرم d3100 , و صد البته d5100 هست ,و یا d90 , و یا hx100
اما دوستانم سونی میگن بگیر
شما بگین چی بگیرم و چه لنزی ,ویا چه سوپرزوم؟ با توجه به 4 موردی که گفتم و البته مطمئنا وقت واسه آموزش هم بزودی میزارم ممنونم زود جواب بدین دوستم دبی هست بگم اونجا بگیره
خودم نظرم d3100 , و صد البته d5100 هست ,و یا d90 ,
و یا hx100
g12
fz0150 panasonic
canono sx40
Fuji HS20
دوستان کدام یک ؟مرا یاری کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:s
اگر ميخواهيد از انتخابتون هرگز! پشيمون نشيد صبر كنيد فوجي x-s1 بياد. من حدس ميزنم تو بازار ما حدود هشتصد تومان در بياد. در ايزو هاي پايين طبق انتظار ( مثل G12 ) كيفيتي نزديك به slr خواهيد داشت و يك لنز همه كاره با زوم و رنج كافي. ممكنه بگيد با اين هزينه slr ميخرم اما با كدوم لنز ميتونيد 600-24 ميلي متر رو پوشش دهيد ؟ دو لنز 85-16 و 400-80 ؟ سايز و هزينه و سنگيني و دردسر تعويض لنز در زمستان در كوه رو چه ميكنيد ؟
sx40 هم گزينه خوبيه ( مثل hx100,hs20 ) اما بعد از مدتي كيفيت تصاوير خريد جديدي رو ايجاب ميكنه.
FD master
(نظرات کاملا شخصی هستند)
سه دوربین اول حرفه ای هستند و عکسبرداری با آنها چندان ساده نیست و وزن آنها با لنزهایی که باید هزینه کنید فکر کنم از 3 کیلو گرم رد خواهد شد.
حتی کسانی که عکاس حرفه ای هستند و گاهی کوه میرن کامپکت رو ترجیح میدن.
از طرفی شما اولین دوربینی ست که می خرید چه معلوم در آینده به عکسبرداری در سطح حرفه ای علاقمند شوید.
اگر به زوم بالا فکر می کنید باید برید سراغ سوپرزوم ها ولی همین زوم بالای لنز کیفیت رو پایین میاره، وزن و حجم قابل ملاحظه ای هم دارن.
اما اگر نظر منو میخواهید شما با یک G12 شروع کنید هم جمع وجوره و هم کیفیت داره و کم وزنه و هم تنظیمات دستی زیادی داره
بعدها اگر دوست داشتید بسراغ یک SLR خوب و با صبر حوصله بیشتر (نه با عجله مثل الان) کوچ خواهید کرد. و تازه این G12 براتون میمونه و باز هم قابل استفاده خواهد بود.
تو سوپر زوم ها من HS20 دارم و همانطور که جناب mandy گفتن مگاپیکسل هم شده دردسر، حدس میزنم دوربین های sx40 , fz150 کیفیت خروجی بهتری داشته باشن ولی در مورد سایر امکانات اطلاع ندارم. موفق باشید.
حمید رضا خاقانی