زياد طولش داديد ... امروز بعد از ظهر تو بازار دوربين زند شيراز واستون از تمام فروشنده ها پرسيدم، متاسفانه فوجي S200 ديگه تو شيراز هم گير نمياد و هرچه بوده به تهران فرستاده شده . هفته پيش يك فروشگاه داشتش كه اون هم فروخته بود به تهران.
زياد طولش داديد ... امروز بعد از ظهر تو بازار دوربين زند شيراز واستون از تمام فروشنده ها پرسيدم، متاسفانه فوجي S200 ديگه تو شيراز هم گير نمياد و هرچه بوده به تهران فرستاده شده . هفته پيش يك فروشگاه داشتش كه اون هم فروخته بود به تهران.
FD master
آقا کسی خبر داره این fz-150 کی قراره به بازار ما برسه!؟
به قول دوستان،حیفه این زیباییها رو از دست بدیم!
قیمت تقریبیش فکر میکنید چقدر باشه!؟
حدود 600 تومن حساب كنيد.
FD master
fz100 که قدیمی تره حدود 620 تا 630 تومنه پس fz150 باید گرون تر باشه.
با یکی از دوستانم که دوربین فروش صحبت کردم این طور می گفت که شرکت به ما گفته تو این هفته محصولات جدید پانا میاد ولی خوب قیافش رو جوری کرد که انگار امیدی به حرف های شرکت نیستآقا کسی خبر داره این fz-150 کی قراره به بازار ما برسه!؟
راستی canon sx40 HS تو بازار الآن 600 هستش!با چه گارانتی باشه خوبه!؟واسه یکی از دوستام میخوام!
dg kala هم با گارانتی خودش گذاشته 598...!
دوستان نظرتون راجه به sony hx1 چیه؟شنیدم خیلی نویز داره ولی من دوست دارم like بگیرم بودجمم 400 هست ولی دوستان نظرشون روsx230 هست که کامپکته و لایک نیست....نیکان l120 هم هست ولی تنظیمات دستی نداره ....حالا هم بدجور تو این سونی hx1 موندم که میگن نویزش خیلی نسبت به 230 کانون بیشتره
اگر منظورتون از لایک از نظر قیافه هست که قضیش جداس ولی sx230 تنظیمات دستی داره و همچنین زوم خوب .