وقتي دوربينها با هر قيمتي كه عرضه ميشوند فروش ميروند چرا كه نه ... حالا شما بگو 750 !!!
وقتي دوربينها با هر قيمتي كه عرضه ميشوند فروش ميروند چرا كه نه ... حالا شما بگو 750 !!!
خيلي نگران قيمتش نباشيد.زياد بالاتر از كنون نيست.Fz-100 رو يكي از دوستانم از نمايندگي پاناسونيك كرج همون حدود 650 خريد.FZ-150 هم احتمالا همون حدود باشه.فقط به قول دوستان كمي بايد منتظر باشيد.
LX-5 هفته پيش تو پايتخت موجود بود به قيمت 610 هزار تومن.جهت اطلاعيادمه حدود 6 ماه براي ورود LX5 به ايران صبر كردم آخرش با قيمت كزايي وارد بازار شد و خيلي زود هم تموم شد و ديگه پيدا نكردم......
همين الان هم تو كرج پيدا ميشه. حدود 620 تومن.
مگه شرکتهای ارئه دهنده دوربین در ایران نمایندگی رسمی ندارند که هر کسی بتونه با هر قیمتی وارد بازار کنه!!!؟
منم اولین باره میشنوم کیفیت قطعات کنون بهتر از پاناسونیکه . ولی این رو قبول دارم که قیمت پاناسونیک از کیفیتش بالاتره .
من نظر شخصی خودم رو با توجه عکسهایی که از هر دو دوربین دیدم گفتم قرار هم نیست که هر نظری که گفته میشه درست باشه البته نظرم تغییری نکرده
اگر به نظر شما 11 ایکس زوم بیشتر بدون افت کیفیت فاصله زیادی نیست دیگه دلیلی برای بحث کردن نمیبینم
http://www.whatdigitalcamera.com/equ...s-gallery.html
نظر شما محترمه اما فکر میکنم بهتر باشه نقطه نظرات فنی رو در مورد دوربینهای مورد مناقشه یادآور بشیم و صرفاً به گفتن این بهتره یا اون بهتره اکتفا نکنیم و اگر هم دوربینی رو انتخاب میکنیم ، دلایل انتخابمون رو هم بگیم و نتیجه گیری رو به عهده سوال کننده اصلی واگذار کنیم
در اینجا یه مقایسه اجمالی بین این دو دوربین انجام شده و برتریهای هر یک نسبت به دیگری بیان شده ( صرف نظر از امتیاز دهی سایت میشه موارد اختلافشون رو بسرعت نگاهی انداخت و مفایسه ای اجمالی داشت)
با عرض سلام و ادب
به تازگی Nikon COOLPIX P500 خریدم و در حالت Wide اعوجاج تصویر محسوس و آزار دهنده است
سوال: آیا Canon SX30IS در حالت واید به اندازه P500 اعوجاج داره؟
کدام مگازوم کمترین اعوجاج رو داره؟
بچه ها کمکم کنید ،من هنوز نخریدما
هنوز دودل هستم
بچه ها قیمت همکاری ،یا همون قیمت خرید واسه من که فروشگاه دارم و میتونم بیارم بفروشم ،بنظرتون 50 تومن پائین تر میشه؟
احمد جان تو این سایت که همه دوربین ها ،امتیازشون بیشتر از fz150 هست که ،پس خوب نیس؟
قیمتش 429 یورو ،که میشه تقریبا 700 هزار تومان ، و داخل بازار ایران بالای 800 میشه
زیاد نیس؟
آیا تمام مگا زوم ها در حالت wide اعوجاج دارن؟
اعوجاج Nikon P500 بیشتره یا Canon SX2-0-IS یا فوجی؟