آقا تو رو خدا
پس من چی بخرم؟
انگار همه خوب ها تموم شدن
هر چی جنس مزخرف هست ریخته تو بازارS:
آقا تو رو خدا
پس من چی بخرم؟
انگار همه خوب ها تموم شدن
هر چی جنس مزخرف هست ریخته تو بازارS:
این قیمتی هم که شما محاسبه کردید خوشبینانه ترین حالتشه خیلی وقتا قیمتهای تو ایران هیچ ربطی به قیمت گوگل و آمازون نداره . مثل دوربین panasonic gf3 که دو برابر قیمت خارجش بود .
دوستان يه سر به f600 fuji بزنيد
دوربین خوبی میتونه باشه
وقتی 15*2
میشه 30 اپتیکال زوم
لنز واید
f3.5 5.3
به نظرم عالیه
شما چی میگید؟
دوستان قيمت fz150
در آمازون ،419 خورده
419*1300=545000
مقرون به صرفه تر شد
نه؟
دوستان من همون کوهنورده ام
هنوز واقعا موندم چی بگیرم
hs20 رو اکثرا میگن نویز زیاد داره
اس 200 دیگه نیست
اف ذ 150 که تو بازار نیومده
xs1 هم که تا عید نمیاد
بنظرتون برم s4000 بگیرم تا xs1 بیاد بعد هم تو مغازه خودم (لوازم خانگی ) بفروشم که میشه دویست بفروشم
شما نظرتون چیه؟
خوشحال میشم نظرتون رو بشنوم:)
درود:
دوست عزیز اگر شما واقعا کوهنورد باشید!
واقعا در چه سطحی کوهنوردی میکنید؟
حالا ما فرض را بر این میگیریم که شما از کوهنوردان خوب و فنی کشورمان هستید، آن وقت واقعا شما قابلیت و توانایی حمل این نوع دوربین ها را دارید! ؟
و آیا اصولا در صعودهای تکنیکی و فنی امکان حمل و استفاده از این دوربین را دارید؟
حالا اگر این گونه است که پاسخ من نخریدن هیچ کدام از این مدل هاست ( که اگر کوهنورد باشید دلیل و دلایلش را میدانید و لمس کرده اید )
اما اگر منظورتان از کوهنورد ( طبیعت گرد ) باشد آن وقت موضوع تفاوتی عمده خواهد داشت.
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام:
G12 و یا S95 ، علاوه بر کیفیت قابل ملاحضه در مقابل باقی کامپکت ها ، به لحاظ استفاده در شرایط سخت هم دوربین های خوبی هستند، البته به سری olympus tough هم میتونید یک نیم نگاهی بیاندازی، در مورد استفاده در شرایط سخت بسیار کارآمد هستند و قابلیت های جالبی هم برای عکاسی تو این شرایط دارند، اما کمی به لحاظ عکس کیفیت پایین تری رو ارائه میدن.
این تجربه من در مورد استفاده از این مدل ها تو کوهستان بود، اما خریدن یا نخریدن این دو رده دوربین کاملا به کاربری شما بر میگرده.
موفق باشید...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G