با سلام خدمت دوستان
من هم بعد از مقداري تحقيق بالاخره fz35 را خريدم.
از دوستان كسي ميدونه كه آيا اين دوربين قابليت نصب فيلتر هم داره يا نه؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من هم بعد از مقداري تحقيق بالاخره fz35 را خريدم.
ممنون
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
با سلام
رسول عزیز من هم با شما موافقم
بنده با توجه به اینکه عاشق slr های نیکون هستم اما از لایکهای آن اصلا دل خوشی ندارم
این موضوع بخاطر خاطره بدی است که بخاطر خرید دوربین p90 برای من پیش آمد باور کنید دوربینی که من گرفتم (شاید بقیه p90 ها خوب بوده اند ) عکسهایی بسیار ضعیف داشتند و زمانیکه انها را با عکس یک دوربین لایک دیگر مثل sx10 مقایسه میکردم تفاوت کیفیت از زمین تا آسمان بود حالا این برادر جدید p90 را نمیدانم .
دوربین پاناسونیکی که فرمودید در ریویو ها به نظر دوربین خوبی می آید و فکر کنم مناسب باشد البته دوستانی که به شخصه از آن استفاده کرده اند بهتر میتوانند پاسخگو باشند
البته اگر نظر شخصی من را بخواهید برای خرید یا لایک غیر از برند کنون و در مورد یکی دو دوربین برند فوجی ، برند دیگری را انتخاب نمیکنم چون این برند در تولید این نوع دوربین بسیار خوش نام میباشد .
ارادتمند شما
شناسی
بلهمن هم بعد از مقداري تحقيق بالاخره fz35 را خريدم.
سایز 46
سلام
يكي از اشناهاي من ميخواد يه لايك بخره.خودش نيكون ميخواد و ميگه بين p90 & p100 مونده.به نظر شما كدوم را برداره؟كيفيت عكس و فيلم برداري.زوم عالي.شارژ باتري خوب از ملاك هاشه.احتمالا فردا ميخواد بخره اگه ميشه اساتيد زود راهنمايي كنند.ممنون.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام
آقا اس 200 فوجي فوكوس دستي مثه اس ال آر ها روي رينگ زوم لنز داره؟؟؟
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
سلام به اساتید گرامی،من عکاس نیستم،ولی چون برای تحصیلات دارم به خارج از کشور میرم میخوام یه دوربین خوب داشته باشم،با بررسی که کردم canon sx20 رو انتخاب کردم،میخواستم نظرتون رو با توجه به اماتور بودنم بدونم،یعنی در استفاده کردن ازش مشکلی برام پیش خواهد اومد یا نه؟ممنونم
عکاسی بدانم و بمیرم بهتر است یا ندانسته از این دنیا بروم؟ :cool: