صفحه 206 از 225 نخستنخست ... 106 156 196 202 203 204 205 206 207 208 209 210 216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 2,051 تا 2,060 , از مجموع 2246
Like Tree1956تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like

كاربر فعال Ali M.Rezaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1254

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad-RSH نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من قصد یک دوربین ریج سوپر زوم رو دارم و مواردی که مدنظرم هست Fujifilm SL1000 و Nikon P520 هست، مشکل SL1000 فیلمبرداری 1080i هست و مشکل P520 نداشتن فرمت RAW هست
    خوشحال میشم نظر تخصصی تون در مورد خرید یکی از این موارد رو بدونم
    (متاسفانه نتونستم موضوع جدید ایجاد کنم)
    سلام. ميشه بيشتر توضيح بدين منظورتون از مشكل فيلمبرداري فول اچ دي SL1000 چيه؟
    در مورد امكان اضافه كردن فرمت RAW به P520 (مشابه اجراي هك CHDK در دوربينهاي كانن) بنده نيز اطلاعي ندارم و خوشحال ميشم دوستان ديگه اطلاع رساني كنن.
    ضمنا توي اين رده قيمت كانن SX50 هم ميتونه يه گزينه جدي باشه.
    ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Friday 27 December 2013 در ساعت 17:25

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ali6262 نمایش پست ها
    سلام. ميشه بيشتر توضيح بدين منظورتون از مشكل فيلمبرداري فول اچ دي SL1000 چيه؟
    در مورد امكان اضافه كردن فرمت RAW به P520 (مشابه اجراي هك CHDK در دوربينهاي كانن) بنده نيز اطلاعي ندارم و خوشحال ميشم دوستان ديگه اطلاع رساني كنن.
    ضمنا توي اين رده قيمت كانن SX50 هم ميتونه يه گزينه جدي باشه.
    متاسفانه فیلم برداریش 1080i هست نه 1080p و نمونه فیلمی که از اینجا گرفتم ناامیدکننده بود ولی در نقد و نظرات فیلم برداری خوب اعلام شده

SX50 هم به خاطر صفحه نمایش بی کیفیت و محدوده دیافراگم و مگاپیکسل کمتر (هرچند مگاپیکسل معیار کیفیت نیست ولی جزئیات کمتری ثبت میشه)
    ولی انتخاب بین این دو مدل سخته و نیاز به کمک دارم

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

با سلام
    لطفا منو برای خرید یک دوربین سوپر زوم که عکاسی اون توی نور کم و شب عالی باشه و توی ایران هم موجود باشه راهنمایی کنید.خودم که تحقیق کردم به نظر میامد که Panasonic Lumix DMC-FZ200 از همه بهتر باشه ولی نتونستم جایی اونو برای خرید پیدا کنم. لطفا دوربین با کیفیتی که توی بازار موجود باشه با قیمت زیر 2 میلیون به من معرفی کنید.
    ممنون از راهنمایی شما

تشکر کرده
    1254

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad-RSH نمایش پست ها
    متاسفانه فیلم برداریش 1080i هست نه 1080p و نمونه فیلمی که از اینجا گرفتم ناامیدکننده بود ولی در نقد و نظرات فیلم برداری خوب اعلام شده

SX50 هم به خاطر صفحه نمایش بی کیفیت و محدوده دیافراگم و مگاپیکسل کمتر (هرچند مگاپیکسل معیار کیفیت نیست ولی جزئیات کمتری ثبت میشه)
    ولی انتخاب بین این دو مدل سخته و نیاز به کمک دارم
    به هر حال يه دوربين مشخصه هاي متعددي داره. در مقايسه دو دوربين همرده و رقيب، ممكنه يكي از برخي جهات از ديگري برتر و از برخي جهات ديگه در سطح پايينتري قرار داشته باشه. اين كاربر، نيازهاي وي و اولويت هاي اوست كه انتخاب نهايي رو تعيين ميكنه. كيفيت LCD، ماكزيمم Aperture، عكسبرداري در فرمت RAW، داشتن LCD متحرك، دامنه زوم و از اين قبيل مشخصه ها براي كاربران مختلف، اولويت هاي متفاوتي خواهد داشت.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    104

سلام. دوستان سوالات نزديک به همه و تکرار سوالات بدليل پاسخهاى کوتاه و سطحى بعظى از اساتيد هست که من از بابت سوالم پوزش ميخوام قبلا...

و اما سوال
    اساتيد محترم من دريافتم که دوربين اس ال آر بدليل سنسور بزرگتر قابل قياس با ساير مدلها از جمله بريج و کامپکت نيست... اما علت تعلل ما آماتورها چند چيز مهم است
    يکى که مهمترينش هست بودجه کم و قدرت خريد پاين و ديگرى آماتور بودن و نياز کمتر به يک دورين حرفه اى فول.است...
    اساتيد محترم بنده هم دوست دارم حرفه اى بخرم اما جيبم کوچيکه... حال فکر ميکنم از نظر امکانات که براى بنده کيفيت عکس مهمتر از فيلمبردارى هست. 3200 بخرم? يا 600 دى?? قيمتشون نزديک به همه اما سوال اصلى بنده اينه که اين دوتا چه لنز هايى با چه قيمتى بايد تهيه کنم که محدوده مناسبى را پوشش بده مصلا از 18 تا 300 ... که کمترين حزينه را متحمل بشم... مثلا با کنون چه کيتهايى و چه قيمتى? و با نيکون چى? که قابل قبول باشه... من زوم واسم مهمه و وايد هم مهمه... يعنى هم عکس دسته جمعى داخل سالن و هم تله قابل قبول براى بيرون از ساختمان... شما که خبره فن هستيد منظور منو حتما متوجه ميشويد... پس ضعف آماتورى منو در پرسش نديد بگيريد و پاسخ جامعى بديد من حتما دعاگوتون هستم اساتيد...
    .و سوال ديگر اگر هزينه ها خيلى بالا ميشه نميتونم با يک بريج خوب نتيجه خوبى بگيرم? براى عکس نيمه حرفه اى و آماتورى... من به اين گذينه ها رسيدم
    Sl1000
    X s1
    Hs50
    sx 50

و از روى نقد و توضيحات گوناگون متوجه شدم sl1000 امکانات ديافراگم و زوم بهترى داره و همچنين پيکسل بيشتر...
    کنون هم خوب بود اما پيکسل کمتر يکم ناراحتم کرد...
    اگر نتونستم. اس ال آر مورد نظرم که در بالا گفتم را جمع کنم کداميک از بريج هاى بالا مناسبتره??

واقعا شرمنده ام از سوالات فراوان..يکبار براى هميشه تکليفم را روشن کنيد...
    بودجه هم 2 ميليون با بدبختى بتونم جور کنم... تشکر

كاربر فعال
    تشکر کرده
    1029

نقل قول نوشته اصلی توسط soteddel نمایش پست ها
    سلام. دوستان سوالات نزديک به همه و تکرار سوالات بدليل پاسخهاى کوتاه و سطحى بعظى از اساتيد هست که من از بابت سوالم پوزش ميخوام قبلا...

و اما سوال
    اساتيد محترم من دريافتم که دوربين اس ال آر بدليل سنسور بزرگتر قابل قياس با ساير مدلها از جمله بريج و کامپکت نيست... اما علت تعلل ما آماتورها چند چيز مهم است
    يکى که مهمترينش هست بودجه کم و قدرت خريد پاين و ديگرى آماتور بودن و نياز کمتر به يک دورين حرفه اى فول.است...
    اساتيد محترم بنده هم دوست دارم حرفه اى بخرم اما جيبم کوچيکه... حال فکر ميکنم از نظر امکانات که براى بنده کيفيت عکس مهمتر از فيلمبردارى هست. 3200 بخرم? يا 600 دى?? قيمتشون نزديک به همه اما سوال اصلى بنده اينه که اين دوتا چه لنز هايى با چه قيمتى بايد تهيه کنم که محدوده مناسبى را پوشش بده مصلا از 18 تا 300 ... که کمترين حزينه را متحمل بشم... مثلا با کنون چه کيتهايى و چه قيمتى? و با نيکون چى? که قابل قبول باشه... من زوم واسم مهمه و وايد هم مهمه... يعنى هم عکس دسته جمعى داخل سالن و هم تله قابل قبول براى بيرون از ساختمان... شما که خبره فن هستيد منظور منو حتما متوجه ميشويد... پس ضعف آماتورى منو در پرسش نديد بگيريد و پاسخ جامعى بديد من حتما دعاگوتون هستم اساتيد...
    .و سوال ديگر اگر هزينه ها خيلى بالا ميشه نميتونم با يک بريج خوب نتيجه خوبى بگيرم? براى عکس نيمه حرفه اى و آماتورى... من به اين گذينه ها رسيدم
    Sl1000
    X s1
    Hs50
    sx 50

و از روى نقد و توضيحات گوناگون متوجه شدم sl1000 امکانات ديافراگم و زوم بهترى داره و همچنين پيکسل بيشتر...
    اگر نتونستم. اس ال آر مورد نظرم که در بالا گفتم را جمع کنم کداميک از بريج هاى بالا مناسبتره??

از بین دوربین های بریج sx50 دوربین بسیار خوبی هست.درباره ی کم بودن رزولوشن اصلا نگران نباشید.کانن کلا رزولوشن رو معقول نگه می داره.فرمت raw داره و فقط مشکلاش عکاسی در نور کم هست. سرعت فوکوس بر روی سوژه ها و قدرت زوم فوق العاده است.لرزشگیر هم بسیار قوی هست.
    می تونید در تاپیک دوربین sx50 نقاط ضعف و قدرت این دوربین رو ببینید.
    soteddel تشکر می‌کند.
    نمی دانم.
    ژوزف لویی لاگرانژ.
    فروم از دریچه آمار

كاربر جديد
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط ali k نمایش پست ها
    از بین دوربین های بریج sx50 دوربین بسیار خوبی هست.درباره ی کم بودن رزولوشن اصلا نگران نباشید.کانن کلا رزولوشن رو معقول نگه می داره.فرمت raw داره و فقط مشکلاش عکاسی در نور کم هست. سرعت فوکوس بر روی سوژه ها و قدرت زوم فوق العاده است.لرزشگیر هم بسیار قوی هست.
    می تونید در تاپیک دوربین sx50 نقاط ضعف و قدرت این دوربین رو ببینید.
    سلام و تشکر از لطف شما

نظرتون در مورد sl1000 چیست ؟ و دوستان دیگه هم نظر بدین لطفا سوال من کلی بود و قسمت اول سوالات بنده بدون پاسخ مونده ...
    لططفا کمک کنید
    ویرایش توسط M.Mobin : Saturday 28 December 2013 در ساعت 18:18 دلیل: اصلاح فونت

تشکر کرده
    1254

سلام و تشکر از لطف شما

نظرتون در مورد sl1000 چیست ؟ و دوستان دیگه هم نظر بدین لطفا سوال من کلی بود و قسمت اول سوالات بنده بدون پاسخ مونده ...
    لططفا کمک کنید
    در مورد قسمت اول سوالتون ديدن تاپيك زير خالي از لطف نيست:
    SLR ارزان قیمت یا کامپکت گران قیمت؟

در مورد انتخاب بين سوپرزوم هايي كه نام برديد هم پاسخ بنده همونيه كه توي پست 2054 عرض كردم.
    avesta و soteddel تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

من که جوابم را گرفتم. مطلبی که آقای ali6262 لینکش را دادند کاملا نظرم را برای خرید دوربین عوض کرد. تصمیم گرفتم دوربین نیکون D5200 بخرم.
    bahri-d تشکر می‌کند.

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

و اما سوال
    Sl1000
    X s1
    Hs50
    sx 50

از انتخاباتون معلومه ظریف بودن دوربین ملاک نیست پس عیب بزرگی SLR ها قابل رفعه .
    از نظر قدرت خرید هم شما 2 میلیون پول دارین و خیلی از مدلهای SLR رو پوشش میده که اینهم قابل حل شد .
    راجع واید لنزهای 18 55 معادل 28 (18*1.6 برای کنون 18*1.5 برای نیکون و سونی) هست که باید ببینین جواب کارتون رو میده یا نه اگر جواب کارتون رو نداد باید لنز های واید تر بگیرید که تو برندهای کنون و سیگما و تامرون باید بگردین و ببنین با اون قیمت به کارتون میاد یا نه .
    در مورد تله (زوم) شما با دوربینهایی که نام بردین خیلی زوم میکنین ولی میبینین که عکسی که با 3 برابر زوم SLR گرفتین اینقدر بالاتره که چند بار هم زوم دیجیتال میکنین میرسه به کیفیت پایین دوربینهای با زوم بالایی که نام بردین که اون چند برابر زوم دیجیتال باید ضربدر 3 کنین تا بتونین مقایسش کنین اگرم نیاز به زوم بالاتر داشتین لنزهای تله با کیفیتها و قیمتهای متفاوتی وجود دارن (از سیگما 600 تومنی تا ...) که خودم زمانی که کنون داشتم یه لنز سیگما 18 300 داشتم که ماکرو هم داشت و کیفیتشم بد نبود . اگر دیدین که نمیتونین برای زوم کردن هی بیاین لنز عوض کنین و بار اضافی حمل کنین دیگه باید قید SLR رو بزنین .
    ولی اگر در نهایت خواستین از دوربینهایی که نام بردین بگیرین SX50 رو به خاطر قیمت مناسب و کیفیت نسبتا خوبش پیشنهاد میکنم .
    nicebluesky و soteddel تشکر می‌کنند.