البته من باز هم تاکید میکنم این دوربین ها به جز برای تله ی بلند و پرنده گرافی در بقیه موارد شما رو نا امید می کنند.
مثلا برای عکس های خانوادگی و پرتره و منظره و ....
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
منظور جناب خادمی بر میگرده به کوچک بودن سنسورهای دوربین های سوپرزوم .
چرا که اصولن سوپرزوم بودن و دستیابی به این حجم از زوم ، یکی اش به دلیل همین کوچک بودن سنسورها بر می گرده و میسره .
لذا با توجه به مگاپیکسلهای نسبتا بالا نسبت به حجم ، خروجی این دوربین ها اغلب کیفیت برتری رو ارایه نمی کنند .
و فقط برای کسانی مطلوب اند که به هر حال نیاز به دامنه زوم زیاد از واید تا تله ، با کمترین میزان هزینه هستند .
چون در دوربین های SLR گاه خود یک لنز زومی به مراتب کمتر از این دامنه فاصله کانونی ، چند برابر کل اینگونه دوربین ها هزینه دارد .
و اگر برای شما کیفیت بیشتری مطلوب است و میزان زوم اهمیت ندارد می توانید سراغ دوربین های کامپکتی مانند کانن G12 بروید که سنسورهای به مراتب بزرگتری دارند و کیفیت خروجی بهتری . و البته دامنه زوم بسیار کمتری .
ولی اگر به کیفیت مناسب و زوم بیشتر می اندیشید ، من بین SX40 و FZ150 ، به شما SX40 رو توصیه می کنم .
و بین SX40 یا SX50 و FZ200 ، حتمن FZ200 را توصیه می کنم .
در نهایت انتخاب با شماست .
کوروش جان توضیحات کامل رو دادند. با توجه به نزدیک شدن قیمت کامپکت هایی مثل جی 12 و اس ال ار مثل دی 3100 من همیشه خرید نیکون دی 3100 رو توصیه میکنم که کیفیت به مراتب بهتری از جی 12 داره.
با وجود این اس ال ار ها و یا دوربین هایی مثل نکس سونی من به شخصه خرید دوربین هایی مثل جی12 و یا جی 15 رو برای قشر متوسط عکاسان به صلاح نمیدونم.
مرتضای عزیز . از لحاظ کیفیت و خروجی کاملن درست می گویید. هیچ شکی نیست که به هر حال خروجی دوربین های SLR به مراتب بهتر از هر دوربین کامپکت و ... است .
اما گاهی ، که برای من زیاد پیش آمده ، در راهنمایی هایی که دوستان از من داشتند برای خرید دوربین ، متوجه شدم که آنها در نهایت سایز و حجم دوربین براشون خیلی مهمه .
اغلب برای خانم ها ، و یا آقایانی که زیاد سفر می رن ، تور میرن و .... در عین حال عکاس جدی نیستند و فقط میخواهند دوربینی برای ثبت خاطرات داشته باشند ، اندازه دوربین ،سبکی ، قابل حمل بودن به راحتی ، جا گیر نبودن ، و به راحتی داخل یک کیف یا جیب جا شدن ، یک پارامتره بسیار بزرگی است که فقط از دوربینهایی شبیه به سری G کانن ، بر میاد .
یا دوربینهای کامپکت میرورلس کنونی .
یک بخش دیگر که به این دوربین ها تمایل دارند ، عکاسان حرفه ای و یا جدی هستند که در کنار یک دوربین SLR یک بک آپ سبک و قابل حمل و جمع و جور میخوان که بار اضافه ای رو به تجهیزات سنگین کنونی اشون اضافه نکنه .
برای همینه که کلن به نظرم این دوربین ها گاه بسیار مناسب و مفید هستند و در عین کیفیت مناسب و قابل قبول ، شرایط بالا را نیز دارند .
در مورد اندازه که یقینا سری نکس سونی از سری جی کنون کوچیک ترند!!!
در مورد دوربین دوم و بک آپ حق با شماست. و همونطور که فرمودید برای حرفه ای ها و در کنار دوربین اس ال ار.
برای اولین و تنها دوربین به نظرم گزینه های مناسبی نیستند. البته این قیمت کنونی. وگرنه اگر قیمتی زیر 800 داشتند بسیار توصیه می شدند.