پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
سلام
این مقاله را قبل از خرید هر نوع SLR Like مطالعه کنید.
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
میخواستم لطف کنید و به من در خرید دوربین کمک کنید
راستش میخوام یه دوربین تا 1500000 تومن بگیرم ولی نمیدونم چی
عاشق عکاسیم
از دوربین های سوپر زوم خیلی خوشم میاد مثل سونی hx 200v
از سری nex سونی هم خوشم اومده
میدونم سری nex زوم زیادی نداره ولی کیفیت عکاسیش بهتره
کلا یه دوربینی میخوام که عکساش خوب باشه زومشم خوب باشه تا وقتی دارم این پوله پس اندازمو میدم دلم نسوزه
حالا میخوام شما دوستای گلم بهم کمک کنید ممنونم
راستی لطفا اگه مدلی رو معرفی میکنید دلیلتون هم بگید
با تشکر
اگر واقعا قصد خرید slr like دارید با این قیمت در ایران 3 تا گزینه ی خیلی خوب دارید
sx50 canon
fz150panasnic
x-s1 fuji
هر کدام از این سه مورد مزایا ومعایب خاص خودشو داره که انتخاب بین اونها بر میگرده به فاکتور های مهم عکاسی برای شما
Canon PowerShot SX50 HS Review: Digital Photography Review
Panasonic Lumix DMC-FZ150 Review: Digital Photography Review
ولی اگر میتونید از زوم زیاد دل بکنید سریه nex ی چیزه دیگست و کیفیت عکساش خیلی بالاتر از slr like هاست
به راستی که امروز روز عمل است و حسابی در کار نیست و فردا روز حساب است و عملی در کار نیست
دوست من اگه slr-like میخوای پیشنهاد من فوجی xs1 هست هم سنسور بزرگتری داره هم کیفیت ساخت بدنه و لنزش عالیه ...بدنش کیفیت ساختش حتی از دوربین های حرفه ای رده پایین بهتره...رنج زومش یه رنج منطقیه و قابل استفاده ..ویزورش هم با اینکه دیجیتاله ولی پوشش خوبه و مزیتش اینه که زومش دستی .....بعد به دوربین پاناسونیک فکر کن یا 150 یا 200 هردو دوربین های خوبین......اگه اندازه و کیفیت برات مهمه یه نکس بگیر با بقیه پولت و یکم افزایش یه تبدیل و یک لنز 55.200 بگیر .....
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
وای دوستان ازتون ممنونم که اینقدر زود جوابمو دادین خیلی خوشحالم کردین
تقریبا دوستانی که جواب دادن یه پیشنهاد داشتن
ظاهرا کیفیت عکس های سری نکس خیلی بهتر از سوپر زوم ها است .
فقط 2تا سوال
یعنی سری نکس اینقدر زومش کمه ؟ اصلا چقدر زوم داره؟ (آخه زوم واقعا شیرینه توی عکاسی ) ولی خب باید بخاطر یه چیز خیلی بهتر (کیفیت عکس) یه چیز بهترو (زوم) بیخیال بشم . چون کیفیت عکس مهمتره
منی که مبتدی هستم میتونم از این سری نکس استفاده کنم؟
راستی یه مسئله ی دیگه
یعنی x-s1 fuji از sony hx200v بهتره ! ؟
من که سر در نمیارم آخه رو کاغذ sony خیلی امکانات داره پس دلیلش چیه؟
ببخشیدا اینقدر سوال میکنم
دوربین های کامپکت ( از جمله SLR Like ها) دارای یک لنز روی دوربین هستند و نمی شود لنزشان را عوض کرد. دوربین های DSLR و دوربین های Mirrorless (مانند دوربین های سری NEX) دارای لنز روی دوربین نیستند و لنز را باید جداگانه تهیه و روی دوربین نصب کرد (بر حسب نیاز).زوم مربوز به لنز است نه دوربین. بنابر ایناین سوال که زوم سری نکس کم است کلاً اشتباه است. مقدار زوم بستگی داردکه چه لنزی روی دوربین نکس ببندید.ضمناً لنزهائی که زوم بسیار زیاد دارند، کیفیت تصویری مناسبی ندارند بنابر این معمولاً برای دوربین های DSLR و همچنین Mirrorless که در آنها کیفیت تصویر مهم ترین عامل است، لنزهای با زوم بسیار زیاد (مثلاً 18-800) ساخته نمی شود (هم لنز کیفیت تصویری پائینی خواهد داشت و هم لنز بسیار بزرگ و سنگین خواهد شد.) در چنین مواردی کسی که یه تله زیاد احتیاج دارد (برای عکاسی از حیات وحش یا عکاسی ورزشی) یک لنز تله بلند می خرد، کسی هم که به واید به واید یا نرمال احتیاج دارد لنز در همان دامنه را می خرد.
در دوربین های DSLR یا میریرلسی مانند NEX به دلیل سنسور بسیار بسیار بزرگتری که نسبت به دوربین های کامپکت دارند( ازجمله اس ال آر لایک ها) کیفیت تصویر سیار بهتر است، خصوصاً در نور کم، مقدار نویز بسیار کمتر از دوربین های کامپیکت است.
شما که هم که مانند من مبتدی هستید هم به شرطی که علاقمند به یادگیری عکاسی باشید (در همین سایت می توانید بسیار یاد بگیرید) می توانید از دوربین های Nex استفاده کنید و لذت ببرید
ارادت
با تشکر از تمام دوستان به ویژه Dariush Chegini و Moty و mandy
من تصمیم خودمو گرفتم یه مدل از سری nex میگیرم
فقط ترسم از اینه نتونم کار کردن باهاشو یاد بگیرم البته خیلی علاقه دارم. این دوربین مودی داره که اتوماتیک خودش همه چیو تنظیم کنه؟
حالا میشه یه مدل دوربین از سری نکس و یک مدل لنز البته با قیمت متعادل که بصرفه بهم معرفی کنید؟
این دوربین کلا همراه خودش لنز نیست؟
ممنون