سلام
شخصا خودم هم sx50 و hx300 با هم تست زدم و کیفیت عکس و لرزشگیر و همچنین فیلمبرداری hx300 بهتر از sx50 بود
با سه پایه و عکس های زوم بالا مشخص بود که hx300 بهتر عمل می کنه
بنده دوربین های سوپر زوم نیمه حرفه ای در حالت های مختلف تست زدم و از نظر کیفیت سونی در مدل های کامپکت و نیمه حرفه ای بهترین عملکرد داراست ..
سلام خدمت دوستان
بنده تازه با فروم آشنا شدم و مقداری از پست ها رو هم خوندم اگه ممکنه یه راهنمایی برا بنده هم بکنید.
من می خوام با بودجه حداکثر یه تومن دوربینی بخرم برا تمرین و یادگیری عکاسی از مناظر landscape و پرتره Portrate مارک دوربین هم برام مهم نیست ولی حتی المقدور کنترل خوبی بر روی تنظیمات دوربین داشته باشه ممنون میشم از راهنماییتون.
سلام به شما
دوربین های slr-like معمولا امکانات خوب و تنظیمات گسترده ای در اختیار می گذارند ولی کیفیت خروجی آنها بدلیل سنسور کوچک به پای dslr ها نمی رسد.
به علاقه شما به عکاسی هم ربط دارد میتوانید با 1300000 تومان یک dslr مثل 1100D هم تهیه کنید و به اهداف خود برسید.
slr-like خوب قیمتی بالاتر از بودجه شما دارد. مثل panasonic fz150 , canon sx40 ,fuji xs-1 و همین طور کامپکت های خوب هم قیمت بالایی دارند.
در کامپکت ها هم sx240 و sx260 هم قابل پیشنهاد است.
حمید رضا خاقانی
خیلی ممنون از محبت دوستان به این نتیجه رسیدم که یک 600d کارکرده پیدا کنم از نظر مالی برام بهتره با توجه به این که هم در زمینه منظره و هم پرتره می خوام وارد بشم امیدوارم درست انتخاب کرده باشم
سلام من یه عکاس آماتورم که خیلی به عکاسی علاقه دارم.میخوام یه دوربین زیر 1 میلیون بخرم.که فوکوس دستی داشته باشه و قدرت زوم خوبی(30X) داشته باشه و بتونم باهاش از این عکس هایی که توش پس زمینه تاره و لی خوده سوژه شفافه بگیرم!.بیشتر عکاسی طبیعت رو دوست دارم.
با این بوجه طبق سرچی که کردم به گزینه های زیر رسیدم شما اساتید کدوم رو پیشنهاد میدید لطفا با ذکر علت من خودم فوجی 20 رو مد نظر قرار دارم ولی بعضی ها میگن برند خوبی نیست.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
1-fujifilm finpix sh20
2-fujifilm finpix hs25
3-canon powershot sx500 si
4-olympus 810-uz
حیف که بودجتون نمیرسه وگرنه fuji xs1 بهترین گزینس
دوست من با توجه به بودجه شما و شرایط بهترین انتخاب همان گزینه فوجی می باشد و با توجه که قصد یادگیری دارید مگر اینکه افزایش بودجه دهید ....
برند هم مهم نیست که فلان شرکت زده یا خیر بلکه مشخصات فنی و کارایی دوربین ملاک هست
شما در دوربینی مثل hs20 قابلیت زوم دستی دارید که خود به عقیده من واقعا ارزشمند هست علاوه بر ان مود raw و قابلیت نصب فلاش خارجی و فوکوس دستی ، مودهای منوال خوب ، و خوش دست بودن دوربین که با این بودجه و این رده بسیار ارزشمند است البته اگر انتظارات خود را در مورد کیفیت با همین سطح دوربین ها بسنجید
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography