صفحه 183 از 225 نخستنخست ... 83 133 173 179 180 181 182 183 184 185 186 187 193 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,821 تا 1,830 , از مجموع 2246
Like Tree1956تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like

كاربر همراه
    تشکر کرده
    72

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.sh نمایش پست ها
    یکی از دوستانم می خواهند یه دوربین بگیرند
    حدود 1 میلیون.
    یکی از مواردی که خیلی تاکید دارند شبه کامپکت ها نباشد سایزشون و... G12 رو پیشنهاد بهشون دادم ولی خوششون نیامد.
    پیشنهاد دوستان ممنون میشم بفرمایید.

از برند فوجی و پاناسونیک فکر می کنم گزینه های خوبی باشد اما متاسفانه شناخت کافی رو ندارم.
    دیگر برند ها رو هم همین شناخت لازم رو ندارم لطفا گزینه های زیادی رو بفرمایید ممنون میشم.

الان حدود 1 میلیون دوربین با کیفیت گیرشون نمیاد ولی حدودای1200 بهترین گزینه Canon powerShot SX40 HS است فواصلی حدود28 تا800 میلیمتر را پوشش میدهد

دوربین دیجیتال کانن Powershot Canon powerShot SX40 HSدوربین کانن پاورشات اس ایکس40 اچ اس
    در این قیمت از این بهتر (گشتم نبود نگرد نیست)
    دوستم مرتضی خادمی این دوربینو داره و بهترین عکسهای حیات وحش را باهاش ثبت میکنه
    morteza khademy، mohsen.sh و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.sh نمایش پست ها
    یکی از دوستانم می خواهند یه دوربین بگیرند
    حدود 1 میلیون.
    یکی از مواردی که خیلی تاکید دارند شبه کامپکت ها نباشد سایزشون و... G12 رو پیشنهاد بهشون دادم ولی خوششون نیامد.
    پیشنهاد دوستان ممنون میشم بفرمایید.

از برند فوجی و پاناسونیک فکر می کنم گزینه های خوبی باشد اما متاسفانه شناخت کافی رو ندارم.
    دیگر برند ها رو هم همین شناخت لازم رو ندارم لطفا گزینه های زیادی رو بفرمایید ممنون میشم.
    به دوستتون بفرماييد قيافه و سايز دوربين ها با خروجي آنها نسبتي ندارد. آنهايي كه بعد از خواندن ده ها ريويو و مشخصات فني دوربين انتخاب مي كنند هم گاهي از انتخابشان پشيمان مي شوند چه رسد به اينكه دوربين رو از روي قيافه ي ظاهريش انتخاب كنند!
    nejatinezhad، Akas، morteza khademy و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر فعال morteza khademy آواتار ها
    تشکر کرده
    7060

نقل قول نوشته اصلی توسط kiyan نمایش پست ها
    الان حدود 1 میلیون دوربین با کیفیت گیرشون نمیاد ولی حدودای1200 بهترین گزینه Canon powerShot SX40 HS است فواصلی حدود28 تا800 میلیمتر را پوشش میدهد

دوربین دیجیتال کانن Powershot Canon powerShot SX40 HSدوربین کانن پاورشات اس ایکس40 اچ اس
    در این قیمت از این بهتر (گشتم نبود نگرد نیست)
    دوستم مرتضی خادمی این دوربینو داره و بهترین عکسهای حیات وحش را باهاش ثبت میکنه
    ممنون یوسف جان. شما لطف دارید.
    در تکمیل صحبت های شما: لنز 24-840 داره
    من هم به شدت پیشنهادش میکنم. باور کنید گاهی عکس های ماکرو این دوربین از لنز 105 نیکون هم بهتر میشه!!!!!
    Amateurism، mohsen.sh و kiyan تشکر می‌کنند.
    پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

نقل قول نوشته اصلی توسط morteza khademy نمایش پست ها
    ممنون یوسف جان. شما لطف دارید.
    در تکمیل صحبت های شما: لنز 24-840 داره
    من هم به شدت پیشنهادش میکنم. باور کنید گاهی عکس های ماکرو این دوربین از لنز 105 نیکون هم بهتر میشه!!!!!
    امیدوارم منظورتون این نباشه که با لنز 105 عکس بگیری و با کراپ به 840 برسی.درسته دوربین خوبی هست اما نه دیگه به این اندازه.
    mohsen.sh تشکر می‌کند.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

كاربر فعال morteza khademy آواتار ها
    تشکر کرده
    7060

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan+ نمایش پست ها
    امیدوارم منظورتون این نباشه که با لنز 105 عکس بگیری و با کراپ به 840 برسی.درسته دوربین خوبی هست اما نه دیگه به این اندازه.
    گفتم عکس ماکرو دوست عزیز. این دوربین با 840 میلیمتر تو 140 سانتی بزرگنمایی 1:1 میده و لنز 105 تو 30 سانتی. پس کراپ به یک مقدار خواهد بود. دوربین بسیار خوبی است دقیقا به همین اندازه. من چون هم اینو دارم و هم دی 5100 با لنز 105 پس از نظرم از روی تجربه است نه مقایسه های سایت ها
    D.Daneshmand، mohsen.sh، Dariush Chegini و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

من میخوام دوربین نیمه حرفه ای بخرم اول فصدم جی دوازده بود ولی خیلی گرون شده و متاسفانه بودجه ام اجازه نمیده بخرم حالام دست گذاشتم رو اس ایکس 40 به نظرتون چه جور دوربینی هست قیمت بروزش رو کسی میدونه لطفا راهنماییم کنید
    mohsen.sh و danesh تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا danesh آواتار ها
    تشکر کرده
    113

نقل قول نوشته اصلی توسط nana1368 نمایش پست ها
    من میخوام دوربین نیمه حرفه ای بخرم اول فصدم جی دوازده بود ولی خیلی گرون شده و متاسفانه بودجه ام اجازه نمیده بخرم حالام دست گذاشتم رو اس ایکس 40 به نظرتون چه جور دوربینی هست قیمت بروزش رو کسی میدونه لطفا راهنماییم کنید
    راجع به پاناسونيكfz 200 هم مطالعه كنين

Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تشکر کرده
    12880

در مورد خریدش به هیچ وجه شک نکنید .
    این دوربین به همراه پاناسونیک fz200 ( که البته گویا هنوز وارد ایران نشده ) ، جزو بهترین دوربین های بریج هستند .
    قیمت اش هم حدود 1200 . ده بیست هزار تومان بالا و پایین .
    morteza khademy و mohsen.sh تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    78

sx40 hs
    حدود 1200 هستش
    به نظر من دوربین خوبیه و برای شروع میشه روش حساب باز کرد.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4244

درود
    با توجه به امکانات جدیدی که در FZ200 پاناسونیک تعبیه شده رسما تمام رقبای خود رو حذف کرده!
    که میتوان به بزرگترین موردش یعنی دیافراگم یکسان 2/8 در طول تمامی فوکال ها اشاره کرد که واقعا قدم بزرگی برای دوربین های SLR Like , Bridge و یا ابر زوم ها در حال حاضر هست!
    ehsan+، mohsen.sh و shahbazi تشکر می‌کنند.