دوربین بریج canon sx50 hs یه انتخاب خوبه:
زوم اپتیکال 50
زوم دیجیتال 4
لرزشگیر فوق العاده
ایزو 80-6400
کانونی 24-1200
می تونید از عکاسی نجومی تا ماکرو رو باهاش کار کنید.قیمتش هم حول و حوش 1,200,000 هست با گارانتی ایده آل.
دوربین بریج canon sx50 hs یه انتخاب خوبه:
زوم اپتیکال 50
زوم دیجیتال 4
لرزشگیر فوق العاده
ایزو 80-6400
کانونی 24-1200
می تونید از عکاسی نجومی تا ماکرو رو باهاش کار کنید.قیمتش هم حول و حوش 1,200,000 هست با گارانتی ایده آل.
تو این پست یک مقدار فوری تر نیاز به جواب دارم: یکی از اقوام قصد خرید دوربین تا 600 تومن داره. بیشتر برای عکسبرداری و فیلمبرداری از مسابقات کشتی لازم داره ( حدود 20 الی 30 متر فاصله حساب کنین ) پشینهاد شما دوستان چیه؟ احیانا اگه پشینهادی رو کامپکت داشتین لطف کنین پیغام خصوصی کنین که اینجا آف تاپیک نشه. سپاس
پیشنهاد میدم یه کم بودجه رو افزایش بده حدود 700 تومن یه کنون سری SX2?0 بگیره . ولی خوب اگه بودجش تا 600 محدوده fuji f660exr که قیمتش همون 600 تومنه رو پیشنهاد میدم . فقط از سری S فوجی اصلا خرید نکنید که پشیمون خواهید شد مثلا S4000 .
سلام
من یه سالی نیکون D5100 با لنز 55-18 داشتم که بخاطر نیاز مالی فروختم و الان دوباره به فکر خرید دوربین افتادم.
دوربین رو برای ثبت عکس های خانوادگی و گاهی اوقات تمرین مسائل هنری و احیانا شرکت تو مسابقات کوچیک و اینجور موارد میخوام. بطور کلی همینکه لنزی با پوشش واید تا 200 میلیمتر داشته باشم و خروجی دوربین هم کیفیت مناسبی روی سایز 30*20 داشته باشه کافیه.
بعد از تحقیق و بررسی Fujifilm Finepix HS 50 EXR رو مناسب دیدم.
در مرحله اول، دلیل انتخاب بریج به جای dslr قیمت مناسب بریج در کنار لنزی با محدوده ی کانونی مناسب هست. دستیابی به این محدوده روی slr هزینه ی زیادی داره که در توان من نیست. طی مدتی که 55-18 داشتم به شدت کمبود فوکال 100 تا 200 رو حس میکردم و به همین خاطر خرید دوربینی با لنز 55-18 و 105-18 نه تنها برای من خوشایند نیست بلکه ناراحت کننده هم هست.
از بین بریج ها hs 50 رو انتخاب کردم چون کنترل هاش دستی و کامله، دیافش خوبه نسبتا و برای منی که یک سال و خورده ی با 55-18 سر کردم جذاب به نظر میاد و با توجه به دیاف 5.6 در فوکال 1000، روی فاصله ای مثل 200 میلیمتر دیافراگم بازی خواهد داشت.
فیلمبرداریش روی کاغذ خوبه ظاهرا
در نهایت، ویژگی هایی مثل نمایشگر چرخان و جدید بودن این دوربین و احتمالا استفاده از فناوری های جدید باعث شد که تصمیمم برای خرید این دوربین تا حد زیادی قطعی بشه اما تجربه ی کار با بریج ها رو ندارم و ممکنه نکته ی مثبت یا منفی مهمی از دید من پنهون مونده باشه
- با این توصیفات این دوربین رو برای من توصیه میکنید؟
- امکان نصب فیلتر روی لنز دوربین وجود داره؟ تو عکسها و مشخصات فنی دقت کردم اما متوجه نشدم
- با در نظر گرفتن دیافراگم بازتر لنز این دوربین نسبت به 55-18 که روی D5100 داشتم و در مقابل، کوچکتر بودن سنسور این دوربین، نویز در تصویر نهایی چند استاپ بیشتر یا کمتر از D5100 با 55-18 هست؟
- فریب ترفندهای تبلیغاتی خوردم یا این دوربین همونقدری که به نظر میاد خوبه؟
تو رو خدا يكي منو از گيجي در بياره
بنده يه كاربر آماتور بعد تحقيقات زياد به 2 مدل canon sx50 و sony hx300 رسيدم.اگه كسي از اين 2 مدل اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه...البته سوني 2 هفته بيشتر نيست كه به بازار اومده و خواهشا احساسي نظر نديد ..كارشناسي نظر بديد...مرسسسسسسي
اولا من واقعا نمی دونم زوم 50X روی چنین دوربین هایی تا چه حد کاربردیه و آیا شما واقعا به چنین چیزی نیاز دارید یا صرفا چون سوپر زومه انتخابشون کرده اید؟ در واقع تله ی 1200 روی دوربینی که سنسور کوچک 2/3 اینچ داره به نظر من شوخیه!
به قول آرش این از این ولی اگه همینجوری بخوام از روی اجبار یکی از این دوتا رو با توجه به مشخصاتشون روی کاغذ انتخاب کنم کنن رو انتخاب می کنم. به دو دلیل عمده، اول عکاسی RAw که سونی نداره و دوم وجود کفشک فلاش که باز سونی نداره. دلیل سوم می تونه LCD چرخان کنن باشه ولی درعوض رزولوشن LCD سونی بیشتره.
فرهاد حسيني
اگر بین این دو دوربین می خواید انتخاب کنید بی شک باید canon sx50 رو بردارید که مزیت هاش بر sony hx300 اینهاست
1- عکاسی در فرمت raw (امکان ویرایش های حرفه ای روی عکس)
2- ال سی دی کاملا چرخنده که خیلی کاربردی تر از ال سی دی سونی هست
3- کفشک فلاش اکسترنال
4- لرزشگیر فوق العاده
ضمنا می تونید با کمک chdk عکس های فوق العاده ای داشته باشید.
می تونید از تاپیک زیر هم اطلاعات خوبی درباره sx50 داشته باشید.
canon sx50
ناگفته نماند خود بنده برای خرید canon sx50 تحقیق زیادی کردم (از جمله روی hx300)
ویرایش توسط ali k : Tuesday 29 October 2013 در ساعت 16:12
شماره 4 کاملا اشتباست منم بعنوان یک خروجی خوب SX50 را پیشنهاد میکنم اما لرزشگیرش تقریبا بین بقیه بدترین شناخته شده و برعکس در ویدیو های مقایسه بین این دوربین ها HX300 بهترین لنز و لرزشگیر را دارد اما خروجی خوبی ندارد در دیافراگم نیز برتری با سونیست و ال سی دی از نظر چرخش کنون بهتر و از نظر رزولوشون سونی برتر است در مجموع من SX50 را توصیه میکنم باوجود سرعت شاتر نا امید کننده و دیافراگمش
متاسفانه درباره لرزشگیر حق با شما نیست و در واقع بنده در بین بریج ها لرزشگیر کنون رو بهترین می دونم.لرزشگیر این دوربین در زوم 50 برابر هم فوق العاده است وحتی می تونید از ماه عکس برداری کنید و هر منظره ی دوری رو باهاش به راحتی بدون سه پایه مشاهده کنید(به خصوص با کمک دکمه ی کنار لنز)
درباره سرعت شاتر درسته 15 ثانیه کم هست ولی وقتی می شه با کمک chdk سرعت رو به 60 ثانیه رسوند(و از اون طرف به عدد خیره کننده 1/10000 برای یک دوربین بریج) این دیگه یه ضعف نیست.البته درباره کمینه عدد f کاملا حق با شماست و در این قسمت برتری با سونی هست اما از اون طرف هم با chdk می تونیم به f/16 رسید.به لحاظ رزولوشن ال سی دی وضوح کنون بسیار هم مناسب است.