-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
من برای خواهرم می خوام یک دوربین بگیرم می خوام عکاسی در شب خوبی داشته باشه
زوم خوب باتری لیتیوم و سرعت بالا
به فیلمبرداری hd الزامی نیست
قیمت 400-500 تومن
چی پیشنهاد میشه
Canon G11 توی شب فوق العاده هست کیفیت تصویر هم عالیه
فقط زوم بالا و فیلم برداری HD نداره و قیمتش هم حدود 500 هزار تومان
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca..._front_450.jpg
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...SO_noise.shtml
اگه زوم بالا می خواین بهتون Panasonic LUMIX FZ35 رو پیشنهاد می کنم که خودم دارم
کیفیت تصویر و حساسیتش تو تاریکی بعد از G11 تو این حدود قیمت بهترینه (البته بر اساس بررسی های خودم :) )
زوم 18X هم داره با فیلم برداری HD قیمتش هم 460 هزار تومان
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa..._front_450.jpg
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa...e_images.shtml
انتخاب های دیگه شما می تونه Canon SX20 IS و Fujifilm finepix S200EXR باشه
همه این مدل ها غیر از Canon SX20 IS باتری لیتیومی دارند
مقدار نویز چند مدل دوربین در HSO های مختلف (برای عکاسی در نور کم ISO بالا لازمه که معمولا تصویر دچار نویز میشه )
http://images.digitalcamerainfo.com/...noise-comp.gif
http://images.digitalcamerainfo.com/...noise-comp.gif
اینجا رو هم برای اطلاعات بیشتر بخونید :
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=947
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=948
موفق باشید :)
-
500 تومن منظورم با مموری و کیف بود !
بعد sx1 ,sx10 چنده ؟
اونا رو توصیه نمی کنی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
بعد sx1 ,sx10 چنده ؟
اونا رو توصیه نمی کنی ؟
SX1 رو که اصلا ... تو نمودار بالا معلوم میشه که نویزش زیاده . برای عکاسی شب اصلا خوب نیست :)
SX10 رو هم نمی شناسم :) ولی ظاهرا به FZ35 نمی رسه مگه اینکه قیمتش خیلی ارزون تر باشه :)
خودتون ببینید :
http://www.trustedreviews.com/digita...hot-SX10-IS/p1
-
پاسخ: کدام SLR-Like بهتر است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
تو این بحث داغ صبر کنید تجربه خودمه در مورد باتری های خاص بگم که یکی دو هفته پیش برایم اتفاق افتاد (این تجربه را تو تاپیکی دیگه هم نقل کردم)
به توصیه من برای یکی ار اقوام مدلی از کمپاکت های پاناسونیک را خریدیم (خود دوربین خوبه و عکس هاش راضی کننده - مدل دوربین TZ15 و مدل باتری CGA-S007E)که باتری خاص خود دارد چندی پیش از من خواست برایش باتری یدک بخرم(حدود یک سال از خرید دوربین می گذرد). باتری را از نمایندگی خود پاناسونیک در جمهوری گرفتم (فقط یکی از آنها داشت!!!، همان فروشگاهی که دوربین را خریدم گفت ندارم!) و حال وقتی در شارژر قرار می دهم شارژ نمی شود و انگار یه تیکه پلاستیک در شارژر قرار دادی، اصلا هیچ اتفاقی نمی افتد!!
جلب این جاست که بسته بندی بسیار فابریکی دارد و حتی هلوگرام !!
برای من که متخصص خرید هستم (خرید دوربین نه، به عنوان مدیر واردات شرکتی در آن کار می کنم و تا حالا شکر خدا مشکل نداشتم و فامیل در بعضی خرید ها از من مشورت می گیرند با توجه به اینکه می دانم هر برند را کدام وارد کننده مادر وارد می کند و...) خیلی عجیب بود که باتری حتی در آنهایی که صراحتا چینی هستند هم نیست
الان هم باتری روی دستم مانده و چون از شهرستان آمده بودم تهران امکان پس دادن و... نبود و گرنه از فروشگاه ها سطح شهر خریده بودم هر جوری بود پسش می دادم
الته شاید بهتر باشه همون موقع باتری یدک رو بخریم و سریع پیگیر بشیم
و البته فکر می کنم که این مشکل برای براند هایی مثل کانن و نیکون کمتر اتفاق می افتد
یادتان باشد در ایران چیزی که معنا ندارد حقوق مصرف کننده است پس در خرید هایتان بسیار محتاط باشید
اصلا به عنوان مصرف کننده حق ما این است که با دوربین ها قبل خرید کار کنیم و تجربه شان کنبم حداقل در حد چند شات.
و این برای من تجربه شد که همان باتری های قلمی برای غیر حرفهای ها صد شرف دارد، با حدود 10 هزار تومان 2 جفت با کیفیتش را می توانی داشته باشی)
ببخشید کمی تاپیک اف شد
من هم با باتری Panasonic FZ35 مشکل دارم
از نماینده پاناسونیک توی جمهوری خریدن.هولوگرام و بسته بندی پلمپ شده هم داره ولی ...
وقتی توی شارژر میزارمش حدود 5 ثانیه چراغ شارژر روشن میشه و بعد خاموش :::confused2:::
توی دوربین هم که میزارم دوربین روشن نمیشه
لیبل روی باتری اصلا کیفیت چاپش مثل لیبل باتری اصلی نیست
روش نوشته Made in Japan در صورتی که باتری خود دوربین Made in China هست :biggrin:
خدا کنه پس بگیره ... آدم اگه به نمایندگی نتونه اعتماد کنه، به کی باید اعتماد کنه :mlaugh:
راستی ... توی فرم ویر های جدید دوربین های پاناسونیک ،دوربین فقط با باتری اصلی کار می کنه .فکر کنم اینجوری دیگه کسی باتری متفرقه وارد نکنه :::yess:::
کسی جای معتبر تری برای خریدن باتری سراغ داره ؟
فروش اینترنتی معتبری هم باشه خوبه
متشکرم :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
من برای خواهرم می خوام یک دوربین بگیرم می خوام عکاسی در شب خوبی داشته باشه
زوم خوب باتری لیتیوم و سرعت بالا
به فیلمبرداری hd الزامی نیست
قیمت 400-500 تومن
چی پیشنهاد میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
بعد sx1 ,sx10 چنده ؟
اونا رو توصیه نمی کنی ؟
آقا من که توصیه می کنم اگه به تله خیلی زیاد نیاز ندارید، همون G11 رو بگیرید. ارزشش رو هم داره کمی بیشتر هزینه کنید . خصوصا اگه عمده عکساتون در محیط بسته و یا شب و کم نور باشه.
دامنه فاصله کانونی لنزش هم خیلی کاربردی است (28-140) ولی خوب مثل Fz35 یا SX20 سوپر تله نداره ،
نویز Sx20 و Fz35 تقریبا در یک سطحند اما به میزان بسیار اندکی Fz35 از SX20 بهتر عمل می کنه به طوری که تفاوت اونقدر نیست که بشه گفت سطح متفاوتی از نویز رو داره ، ولی G11 بواقع به لحاظ نویز کمتر، در سطح کاملا متفاوت و بهتری قرار می گیره.
من هم خودم برای برادرم چند روز پیش با اینکه معمولا به بقیه Fz35 رو توصیه می کنم، ولیبه دلائلی یک SX20 گرفتم،مهمترینش اینکه چون از raw استفاده ای نمی کرد. و الان که رفتار این دوربین در محیط های بسته رو می بینم فکر می کنم امکان نصب فلاش رو دوربینش احتمالا بیشتر از raw مورد استفادش قرار بگیره. اندک نویز کمتر Fz35 هم آنقدر نیست که فکر کنم اگه پاناسونیک گرفته بودم از شرایط راضی بودم.
بنابراین کلا به این نتیجه رسیدم G11 برای عکاسی در نور کم ، محیط بسته مثل خونه، یا شب و کلا عکاسی خانوادگی بهتره، اگه قید زوم بسیار بالا و فیلمبرداری HD رو بزنیم، البته برای اینجور عکاسی ها معمولا زوم بسیار بالا هم لازم نمیشه من خودم 18-105 D90 رو که تقریبا همون دامنه فاصله کانونی G11 رو داره ، می بینم فکر می کنم برای این نوع عکاسی کاملا کفایت می کنه.
خلاصه پیشنهاد من :
1- اگه به سوپر تله نیاز نداری، صد در صد G11
2- اگه فلاش خارجی لازم نداری و یا قصد نداری هزینه زیادی رو برای فلاش خارجی برای همچین دوربینی بپردازی ، fz35
3- اگه نیاز به فلاش خارجی داری ( من که الان فکر می کنم برای عکاسی در محیط بسته برای این دورین ها همچین چیزی لازمه) و حاضری برای یک فلاش خارجی هزینه کنی ، SX20
حدس می زنم Sx10 با توجه به مگاپیکسل پائین ترش به میزان بسیار اندکی نویزش کمتر از Sx20 باشه و احتمالا از Fz35 ولی باز هم خیلی تفاوت قابل ملاحظه ای نخواهد داشت و من هم که تو بازار به چشم نخورده.
-
ببخشید می خواستم ببینم که روی nikon p90 میشه آداپتور، مبدل یا هر چیز دیگه ای که بتونه اونو شبیه دوربین زیر بکنه وجود داره؟ آخه خیلی قشنگه!
http://www.safari-guide.co.uk/images...-telephoto.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meshkin
تو Accessories های این دوربین همچین چیزی نیست :):
http://www.nikonusa.com/Find-Your-Ni...OLPIX-P90.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
من هم با باتری Panasonic FZ35 مشکل دارم
از نماینده پاناسونیک توی جمهوری خریدن.هولوگرام و بسته بندی پلمپ شده هم داره ولی ...
وقتی توی شارژر میزارمش حدود 5 ثانیه چراغ شارژر روشن میشه و بعد خاموش
توی دوربین هم که میزارم دوربین روشن نمیشه
لیبل روی باتری اصلا کیفیت چاپش مثل لیبل باتری اصلی نیست
روش نوشته Made in Japan در صورتی که باتری خود دوربین Made in China هست :
خدا کنه پس بگیره ... آدم اگه به نمایندگی نتونه اعتماد کنه، به کی باید اعتماد کنه :
راستی ... توی فرم ویر های جدید دوربین های پاناسونیک ،دوربین فقط با باتری اصلی کار می کنه .فکر کنم اینجوری دیگه کسی باتری متفرقه وارد نکنه
کسی جای معتبر تری برای خریدن باتری سراغ داره ؟
فروش اینترنتی معتبری هم باشه خوبه
متشکرم :::happy:::
خیلی جایه تعجبه این موضوع هم برای شما تکرار شد!! :eek:
حتما برو و بهش پس بده، اول با زبان خوب بعد اگه نشد یک خورده .... ، تو اگه پس بدی انگار منم پس دادم،!:::love2::: از بس از دست این بازاری ها ناراحت هستم من اگه تهران بودم حتما می رفتم پس می دادم
اگه یادتان باشه، خودتان گفتید قیمت این باتری در فروشگاهای اینترنتی آن ور آب حدود 70 دلاره! شما 20-30 هزار تومان خریدید!! ، چطور می شه باتری اصلی باشه با این قیمت، اگه دقت گنید قیمت خود دوربین در بازار ایران و خارج بهم نزدیک هستند و اختلاف منطقی دارند
به نظر من از فروشگاه های آن ورآب با کردیت کارت خرید کنید و بازار داخلی را بی خیال شوید زیاد پول می دهید ولی مطمئن تر هستندئ ( اگه کارت ندارید می تونید از این شرکت هایی که با کارتشات کارهای خرید را برایتان انجام می دهند استفاده کنید، برای اطلاعات بیشتر در پی ام بدید به من)
شخصا فروشگاهی که تجربه خوبی ازش سراغ داشته باشم، نمی شناسم، ولی فکر
فکر می کنم استاید انجمن بتونن کمک کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
حتما برو و بهش پس بده، اول با زبان خوب بعد اگه نشد یک خورده .... ، تو اگه پس بدی انگار منم پس دادم،!:::love2::: از بس از دست این بازاری ها ناراحت هستم من اگه تهران بودم حتما می رفتم پس می دادم
اگه یادتان باشه، خودتان گفتید قیمت این باتری در فروشگاهای اینترنتی آن ور آب حدود 70 دلاره! شما 20-30 هزار تومان خریدید!! ، چطور می شه باتری اصلی باشه با این قیمت، اگه دقت گنید قیمت خود دوربین در بازار ایران و خارج بهم نزدیک هستند و اختلاف منطقی دارند
به نظر من از فروشگاه های آن ورآب با کردیت کارت خرید کنید و بازار داخلی را بی خیال شوید زیاد پول می دهید ولی مطمئن تر هستندئ ( اگه کارت ندارید می تونید از این شرکت هایی که با کارتشات کارهای خرید را برایتان انجام می دهند استفاده کنید، برای اطلاعات بیشتر در پی ام بدید به من)
خیلی متشکرم
احتمالا همین کار رو باید بکنم :)
ولی احتمالا یه مدت صبر کنم که شاید اوضا کمی بهتر بشه و بتونم از همینجا بخرم
خوبه اگه کس دیگه ای هم باتری می خواد با هم بخریم که هزینه پست کم تر بشه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirnaderi
نمایندگی باتری رو عوض کرد ولی چون دوربین رو نبرده بودند تهران نتونست تستش کنه !
ولی گفتهند اگه مشکلی داشت می تونید بعد عید هم بیاین.باتری ها تا 6 ماه گارانتی داره :::yess:::
خوبه شما هم با فروشنده تماس بگیرین و پیگیر بشین
هرچند اگه یک باتری خراب باشه به بقیه هم نمیشه اعتماد کرد، ولی فعلا باید با این باتری سر کنیم. امیدوارم مشکل دیگه ای به وجود نیاد :::happy:::
اگه فرمویر جدید دوربینم هم اومد سریع آپدیت می کنم که از اصل بودن باتری مطمئن بشم :biggrin:
موفق باشید
-
سلام دوستان
من حدود 550 تومن می خوام هزینه کنم تا حالا هم دوربین عکاسی (دیجیتال) نداشتم
یه دوربین میخوام با مشخصات زیر :
1 - عکاسی با کیفیت و کم نویز (در شب)
2 - فلش خوب (قصد خرید فلش خارجی ندارم)
3 - فیلمبرداری Full HD
4 - زوم بالا
میدونم برای فیلم باید دوربین فیلم برداری خرید اما چون دوربینمو دزد برده دوربینی میخوام که بعد از عکس فیلم برداری قابل قبولی داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash_323
سلام دوستان
من حدود 550 تومن می خوام هزینه کنم تا حالا هم دوربین عکاسی (دیجیتال) نداشتم
یه دوربین میخوام با مشخصات زیر :
1 - عکاسی با کیفیت و کم نویز (در شب)
2 - فلش خوب (قصد خرید فلش خارجی ندارم)
3 - فیلمبرداری Full HD
4 - زوم بالا
میدونم برای فیلم باید دوربین فیلم برداری خرید اما چون دوربینمو دزد برده دوربینی میخوام که بعد از عکس فیلم برداری قابل قبولی داشته باشه
Panasonic FZ35 به 460 هزار تومن
Canon SX20 IS به قیمت حدود 440 هزار تومن
اگه از دو مورد آخر صرف نظر کنید Canon G11 کیفیت عکسش مخصوصا تو تاریکی خیلی بهتر از اونای دیگه هست
چند صفحه قبل میزان نویز این دوربین ها رو تو ISO های مختلف گزاشتم :)
-
با سلام
دوست عزیز به نظر بنده هیچ slr like تمام 4 خصیصه ای را که فرمودید یکجا ندارد وممکن است حداکثر 2 یا 3 تا از آنها را داشته باشد
اینهایی که شما فرمودید در دوربینی مثل d500 یا d550 کنون که دوربینهای حرفه ای و گرانتری هستند آنهم با یک لنز زوم خوب یکجا یافت میشوند
شما دوربینی با نویز کم مثل g11 میتوانید داشته باشید اما این دوربین زوم زیاد و فیلم برداری full hd ندارد
از طرفی میتوانید sx1 را بگیرید که زوم زیاد و فیلمبرداری full hd را داشته باشید اما دیگر از نویز کم و کیفیت فلاش خوب خبری نیست .
شما بایستی از بعضی از گزینه هایی که فرمودید صرف نظر نمایید مثلا اگر از خصیصه فیلمبرداری full hd بگذرید میتوان به شما s100فوجی را پیشنهاد کرد و اگر مقدار کمی نویز بیشتر بتوانید تحمل کنید fz35 و sx1 و sx20 میتوانند برای شما مناسب باشند .
موفق باشید
شناسی
-
ممنون دوستان
راستش از زوم و کمی هم از نویز (نه زیاد!!!) می تونم صرف نظر کنم
اما تا حالا دوربین نداشتم و مثلا نمی دونم نویز sx1 یا fx35 چقدره؟ شاید یکی از همینا بدرد من بخوره
برای کارای حرفه ای که نمی خوام اما می خوام راضی کننده باشه هم از نظر عکس و هم فیلم برداری و فلش خوبی هم داشته باشه:::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash_323
ممنون دوستان
راستش از زوم و کمی هم از نویز (نه زیاد!!!) می تونم صرف نظر کنم
اما تا حالا دوربین نداشتم و مثلا نمی دونم نویز sx1 یا fx35 چقدره؟ شاید یکی از همینا بدرد من بخوره
برای کارای حرفه ای که نمی خوام اما می خوام راضی کننده باشه هم از نظر عکس و هم فیلم برداری و فلش خوبی هم داشته باشه:::love2:::
مقایسه نویز FZ35 با SX20 در ISO های مختلف :
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa...38/noise.shtml
اینم G11 :
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca...SO_noise.shtml
می تونید نمونه عکس ها و بقیه خصوصیات این دوربین ها رو هم تو همین سایت بخونید
ولی هر سه تای این دوربین ها توی عکاسی معمولی رضایتبخشن و کیفیت های خوبی دارن
موفق باشید :::yess:::
-
سلام دوستان. من قصد خرید یه دوربین نیمه حرفه ای رو داشتم.. خودم canon sx20 مد نظرم هست.. میخواستم ببینم دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارند (قیمت 400-500 تومان).. یه سوال دیگه هم داشتم! sx20 رو گارانتی افومار میده 420/ یه جای دیگه با گارانتی رهجو میداد 445 و میگفت تا یک ماه گارانتی تعویض داره!! میخواستم ببینم تجربه دوستان کدوم گارانتی رو پیشنهاد میکنه.. اصلا دوربین کانن رو از کجا باید خرید:::confused2::: ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. سال جدید هم مبارک:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
سلام دوستان. من قصد خرید یه دوربین نیمه حرفه ای رو داشتم.. خودم canon sx20 مد نظرم هست.. میخواستم ببینم دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارند (قیمت 400-500 تومان).. یه سوال دیگه هم داشتم! sx20 رو گارانتی افومار میده 420/ یه جای دیگه با گارانتی رهجو میداد 445 و میگفت تا یک ماه گارانتی تعویض داره!! میخواستم ببینم تجربه دوستان کدوم گارانتی رو پیشنهاد میکنه.. اصلا دوربین کانن رو از کجا باید خرید:::confused2::: ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. سال جدید هم مبارک:::happy:::
سلام
کنون روتعدادی از شرکتهای وارد کننده به ایران می اورند..اما کدوم گارانتی بهتره ؟
به نظر میاد افومار وارد کننده بزرگتری باشه و تبلیغات بیشتری میکنه.اما اون شرکتی که تعمیرگاه مجهز تری داشته باشه مسلما میتونه سریعتر و بهتر جواب مردم رو بده..تعمیرگاه مرکزی هم جای خوبیه و تجهیزات خوبی داره(گارانتی ایده ال)
sx20 دوربین خوبیه و برای شروع نیاز های شما رو براورده میکنه.canon g10 ,و g11 هم دوربینهای خوبی هستند...
قیمت جدیدشون رو ندارم..
امیدوارم هیچ وقت نیاز به گارانتی نداشته باشید و همیشه دوربینتون سالم باشه:::happy:::
-
ممنونم... نظرتون در مورد سونی hx1 یا پاناسونیک fz38 چیه؟! نیکون p90 هم به نظر امکانات خوبی داره... به نظرتون الان موقع خوبی برای دوربین خریدن هست؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
ممنونم... نظرتون در مورد سونی hx1 یا پاناسونیک fz38 چیه؟! نیکون p90 هم به نظر امکانات خوبی داره... به نظرتون الان موقع خوبی برای دوربین خریدن هست؟!
در مورد دوربینهایی که نام بردید من تجربهای ندارم..
اگر بتونید کمی صبر کنید تا نمایشگاه دوربین دیجیتال (حدود 1 ماه دیگه) بهتره
معمولا شرکتها در نمایشگاه تخفیف میدن..البته ظاهرا امسال نمایشگاه در مصلی برگزار میشه
-
تعمیرگاه مرکزی فکر کنم گارانتی پارس الرمس میشه نه؟!!! این سایت به نظر معتبر میاد : www.tamir.ir/canon
-
جدی یفرمایید؟ اگه اطمینان دارید 1ماه دیگه نمایشگاه برگزار میشه صبر میکنم... مصلی هم به ما نزدیکه اتفاقا.. سپاس
-
با سلام
دوست عزيز دوربينهايي كه فرموديد هر كدام محاسن و معايبي دارند كه در اين تاپيك به آنها مفصل پرداخته شده است اما بنده با توجه به تجربه شخصي اصلا p90 را به شما توصيه نميكنم
اين دوربين در تمام عكسها ته رنگ زرد داشت و اصلا شارپنس عكسهايش با بقيه قابل قياس نبود طوري كه كار به پس دادن كشيد و يك s100fs خريداري شد كه عالي بود (از هر نظر)
sx20 يا g11 يا s100fs فوجي البته با تفاوت زياد در كارايي جوابگوي بهتري براي شما خواهند بود .
ارادتمند شما
شناسي
-
نقل قول:
نمایشگاه دوربین دیجیتال (حدود 1 ماه دیگه)
عذر مي خوام تاريخ دقيق نمايشگاه مشخصه؟
سايتي نداره که بشه ازش اطلاعات گرفت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
من هم جدیدا دنبال همچین دوربینی بودم .در نهایت Panasonic FZ35 خریدم
اگه سوالی در موردش بود در خدمتم
فکر می کنم تو این قیمت ها FZ35 هم خیلی مناسب باشه .در هر حال SX20 و FZ35 هر کدوم خوبی ها و بدی های خودشونو دارن
Canon صفحه نمایش گردان داره و 4 تا باتری قلمی می خوره.سنگینتره و فلاش خارجی هم بهش می خوره
Panasonic سبکتره و باتری لیتیومی می خوره و عکس رو با فرمت RAW ذخیره می کنه
یک مقایسه خوب بین امکانات این دو دوربین :
http://www.neutralday.com/wordpress/...sonic-fz35.jpg
کد:
http://www.neutralday.com/canon-powershot-sx20-is-vs-panasonic-lumix-dmc-fz35/
اینم مقایسه عکس های این دو دوربین در ISO های مختلف :
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX20_IS/noise.shtml
و کیفیت عکس در حالت زوم دو دوربین :
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX20_IS/outdoor_results.shtml
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام
ظاهرا 31 فروردینه...:::happy:::
والله من سایتی رو نمیشناسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام دوست عزیز
31 فروردین تا 3 اردیبهشت ، این هم سایتشه :
http://www.digitalsfestival.com/
-
ممنون آقای Rostamiani.. نمیدوستم fz38 صفحه نمایش گردان نداره و فلش خارجی نمی خوره!!! ولی خیلی جمع و جور تر از کنونه واقعا.. شما راضی هستی از دوربینت؟ بعضی از دوستان مثل اینکه از باتریش زیاد راضی نبودن.. توی این سایتی که معرفی کردین به نظر نویز پاناسونیک کمتره اما یه جا دیگه تو این سایت که یک عکس رو از کشتی انداخته بودن به نظر sx20 بهتر عمل کرده بود!!!:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shenasi
با سلام
دوست عزيز دوربينهايي كه فرموديد هر كدام محاسن و معايبي دارند كه در اين تاپيك به آنها مفصل پرداخته شده است اما بنده با توجه به تجربه شخصي اصلا p90 را به شما توصيه نميكنم
اين دوربين در تمام عكسها ته رنگ زرد داشت و اصلا شارپنس عكسهايش با بقيه قابل قياس نبود طوري كه كار به پس دادن كشيد و يك s100fs خريداري شد كه عالي بود (از هر نظر)
sx20 يا g11 يا s100fs فوجي البته با تفاوت زياد در كارايي جوابگوي بهتري براي شما خواهند بود .
ارادتمند شما
شناسي
قربان لطف میکنید اطلاعات بیشتری در مورد فوجی s100 بدید.. ظاهر و امکاناتش فوق العاده است... شما چه قیمتی تهیه کردین این دوربین رو؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shenasi
با سلام
ارادتمند شما
شناسي
مثل اینکه فوجی s200 ارتقا یافته ی s100 هستش... نظرتون در مورد این چیه؟!! چقر سوال پرسیدم! شرمنده:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
مثل اینکه فوجی s200 ارتقا یافته ی s100 هستش... نظرتون در مورد این چیه؟!! چقر سوال پرسیدم! شرمنده:)
FujiFilm FinePix S200EXR نام کاملش هست، قیمتش هم حدود 420 تا 460 هزار تومن هست. به نظر من از هر لحاظ یکی از بهترین SLR-Lke ها است. لنز با تله بلند و کیفیت خوب، سنسور بزرگ و عالی (نسبت به دوربین های هم رده) و امکانات کاربردی زیاد. تنها محدودیتش شاید در فیلمبرداری باشد که به نظر من در عمل مشکل خاصی ایجاد نمیکند.
-
سلام
من به حرف های آرش جان یه چیز دیگه هم اضافه کنم علاوه بر فیلمبرداری، وزن زیاد S200EXR (بدون باتری 835 گرم) هم باعث می شه خیلی ها به سمت این دوربین نروند هر چند که دوربین بسیار خوبی است. البته آدم به هر چیزی بالاخره عادت می کنه ولی برای من همین SX20 هم اول سنگین بود تازه بهش عادت کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
FujiFilm FinePix S200EXR نام کاملش هست، قیمتش هم حدود 420 تا 460 هزار تومن هست. به نظر من از هر لحاظ یکی از بهترین SLR-Lke ها است. لنز با تله بلند و کیفیت خوب، سنسور بزرگ و عالی (نسبت به دوربین های هم رده) و امکانات کاربردی زیاد. تنها محدودیتش شاید در فیلمبرداری باشد که به نظر من در عمل مشکل خاصی ایجاد نمیکند.
ممنون از توضیحاتتون:::happy::: این دوربین ساخت ژاپنه یا کشور دیگه ای میزنه؟ مثل اینکه گیر آوردن دوربینای فوجی کار آسونی نیست درسته؟ کیفیت فیلمبرداری s200 قابل قبوله به نظرتون؟ خیلی تفاوت داره با کیفیت hd?:think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
سلام
من به حرف های آرش جان یه چیز دیگه هم اضافه کنم علاوه بر فیلمبرداری، وزن زیاد S200EXR (بدون باتری 835 گرم) هم باعث می شه خیلی ها به سمت این دوربین نروند هر چند که دوربین بسیار خوبی است. البته آدم به هر چیزی بالاخره عادت می کنه ولی برای من همین SX20 هم اول سنگین بود تازه بهش عادت کردم.
بین دوربین شما و s200 شک دارم:mlaugh:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
ممنون آقای Rostamiani.. نمیدوستم fz38 صفحه نمایش گردان نداره و فلش خارجی نمی خوره!!! ولی خیلی جمع و جور تر از کنونه واقعا.. شما راضی هستی از دوربینت؟ بعضی از دوستان مثل اینکه از باتریش زیاد راضی نبودن.. توی این سایتی که معرفی کردین به نظر نویز پاناسونیک کمتره اما یه جا دیگه تو این سایت که یک عکس رو از کشتی انداخته بودن به نظر sx20 بهتر عمل کرده بود!!!:confused:
من که خیلی راضیم
تنضیمات دستیش خیلی بیشتر از چیزیه که فکر می کردم
حتی توی فیلمبرداری هم حالت P و A و S و M وداره :::happy:::
RAW رو هم ساپورت می کنه. مثلا یکی از عکسام یک طرفش تاریک افتاده بود، به راحتی تو فوتوشاپ Brightness رو زیاد کردم درست شد
باتریشم خیلی با دوامه، ولی نمی تونم با بقیه مقایسه کنم :)
در مورد عکس هم باید از یک منظره با یک زوم عکس بگیرین تا مقایسه کنید. من یک عکس پر نویز از G11 دیدم که کلا ازش نا امید شدم
در ضمن اگه براتون مهمه باید بگم این دوربین ساخت ژاپنه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
ممنون از توضیحاتتون:::happy::: این دوربین ساخت ژاپنه یا کشور دیگه ای میزنه؟ مثل اینکه گیر آوردن دوربینای فوجی کار آسونی نیست درسته؟ کیفیت فیلمبرداری s200 قابل قبوله به نظرتون؟ خیلی تفاوت داره با کیفیت hd?:think:;
تا جایی که من دیده ام ساخت ژاپنش یا وجود ندارد یا در بازار نیست، هرچند به نظر من این موضوع هیچ ربطی به کیفیت ساخت ندارد. شاید گیر آوردنش به سادگی دیگر دوربین ها نباشد اما آنقدرها هم که از نوشته شما بر می آید سخت نیست. کیفیتش خوب است، اما به هر حال در سایز 640x480 و نه HD. تفاوتش محسوس است اما تاثیرش در تصمیم نهایی بستگی به خودتان دارد. امکان فیلمبرداری اش را برای ثبت لحظات میخواهید یا برای ضبط کلیپ کوتاهی که آن را در کامپیوتر ویرایش کنید و رویش افکت بگذارید؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
تا جایی که من دیده ام ساخت ژاپنش یا وجود ندارد یا در بازار نیست، هرچند به نظر من این موضوع هیچ ربطی به کیفیت ساخت ندارد. شاید گیر آوردنش به سادگی دیگر دوربین ها نباشد اما آنقدرها هم که از نوشته شما بر می آید سخت نیست. کیفیتش خوب است، اما به هر حال در سایز 640x480 و نه HD. تفاوتش محسوس است اما تاثیرش در تصمیم نهایی بستگی به خودتان دارد. امکان فیلمبرداری اش را برای ثبت لحظات میخواهید یا برای ضبط کلیپ کوتاهی که آن را در کامپیوتر ویرایش کنید و رویش افکت بگذارید؟
والا همون کلیپ های کوتاه.. اما نمیخوام احتیاج به ویرایش داشته باشه!! چون زیاد وارد نیسم به این کارا:::blushing::: امروز میرم جمهوری ببینم پیدا میشه یا نه! ولی توی نت از s100 بیشتر تعریف شده گویا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
مرسی:::happy::: دوربین fz38 نسبت به sx20 canon ظاهر بهتری داره به نظرم! واقعا گیر افتادم بین s100/20, sx20 ,fz38:::angry:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
مرسی:::happy::: دوربین fz38 نسبت به sx20 canon ظاهر بهتری داره به نظرم! واقعا گیر افتادم بین s100/20, sx20 ,fz38:::angry:::
اول ببین کدوم برات مهم تره :
عکسبرداری با فرمت RAW
فیلمبرداری HD
عکس با نویز کمتر :)
راحتی حمل و نقل
عکس گرفتن با یک دست :::yess:::
صفحه نمایش متحرک ولی کوچکتر !
زوم دستی
بعد برو بازار دوربینا رو ببین و از هر کدوم بیشتر خوشت اومد بخر :::happy:::
زیادم سخت نگیر .همه این دوربینا خوبن :)
-
سلام.. دوستان من دیشب بالاخره همون sx20 رو گرفتم! همین اول بسم الله مشکل داره! وقتی دوربین خاموشه و آروم به جلو یا عقب تکونش میدم تق تق صدا میده (صدا از داخل خود دوربین یا لنز باید باشه) می خواستم ببینم دوستانی که این دوربین رو دارن دوربین اونا هم همچین صدایی میده یا نه!!!! به نمایندگی زنگ زدم گفت فردا بیارش بدیم شرکت (آفومار) ببینیم چشه!! :confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
سلام.. دوستان من دیشب بالاخره همون sx20 رو گرفتم! همین اول بسم الله مشکل داره! وقتی دوربین خاموشه و آروم به جلو یا عقب تکونش میدم تق تق صدا میده (صدا از داخل خود دوربین یا لنز باید باشه) می خواستم ببینم دوستانی که این دوربین رو دارن دوربین اونا هم همچین صدایی میده یا نه!!!! به نمایندگی زنگ زدم گفت فردا بیارش بدیم شرکت (آفومار) ببینیم چشه!! :confused:
مبارک باشه:::happy:::
نگران نباش مال شما که هیچی مال همه همین صدا رو داره. یک وقت نبری نمایندگی......:biggrin:
راستی اگر یک سر به تاپیک Sx20 بزنی خوشحال می شیم. می تونی از این به بعد سوالاتو اونجا بپرسی
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10129
-
:think:;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
جدی میگید؟ یعنی دوربین شما هم همین صدا رو میده؟!!!! صدای چیه؟ تق تق نسبتا بلندیه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooyaa
:think:;
جدی میگید؟ یعنی دوربین شما هم همین صدا رو میده؟!!!! صدای چیه؟ تق تق نسبتا بلندیه!
جدی می گم
نمی دونم صدای چیه!! نظر من رو که هیچ وقت جلب نکرده بود تا یک نفر دیگه هم مثل شما این سوال رو پرسید.
اگر خیلی دوست دارید بدونید صدای چیه ببرید نمایندگی براتون یه سرویسش بکنند:biggrin: البته اگر چیز دیگشو سرویس نکنند!!!!!!!lol
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
فکر مي کنم اون صدا مربوط به يک گوي داخل يه محفظه بسته و حساسه که وظيفه اش سنجش عمودي يا افقي بودن دوربينه.
قبلاً در مورد يه دوربين ديگه بحثش شده بود که تاپيکش رو يادم نيست.
وقتی دوربین روشنه صدایی نداره باید مربوط به لنز باشه. وقتی که دوربین روشنه ولی لنز جمع شده باشه باز این صدا رو داره ولی وقتی لنز بازه صدا نداره !!!
-
سلام.
می خواستم ببینم که به nikon p100 آیا فیلتر می خورد یا نه؟ واگر می خورد چه فیلترهایی به آن می خورد؟
ممنون.
-
سلام ...
يه راهنمايي ميخواستم درباره انتخاب مدلهاي زير
Sony HX1
Nikon P100
Panasonic FZ38
Fuji Hs10
موندم كدومشونو بخرم ... خيلي نزديك هم هستن ... همشون هم full HD هستن ...
سوني پانوراما داره :mlaugh: و يك امتياز عاليه ... سرعت شاترش 1/4000حرف نداره ولي dpi اش 72 و كمه .... حسگرش موثرشم 9 اه ... ايزوش از125شروع ميشه ... كيفيت عكساش طبيعي تره و شفاف تره
نيكون 26x زوم داره :mlaugh: و حرف نداره ...300 dpi ولي سرعت شاترش كمه 1/2000.... حسگر موثرش 10 ... ايزوش از 160 شروع ميشه ... عكساش بهتر از سوني مخصوصا در ايزوهاي بالا
لوميكس هم هست ؟؟؟
فوجي هم كه فقط اشكالش باطريشه و 4 تا قلمي ميخوره
البته خودم نيكون رو انتخاب كردم ... حالا دوستان چه نظري دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasoul_cold
سلام ...
يه راهنمايي ميخواستم درباره انتخاب مدلهاي زير
Sony HX1
Nikon P100
Panasonic FZ38
Fuji Hs10
...
البته خودم نيكون رو انتخاب كردم ... حالا دوستان چه نظري دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :think:;
آقا اگر به من بود و قرار بود با مشخصات اینها یکی رو انتخاب کنم، حتماً فوجی رو انتخاب می کردم. مشکل باطری قلمی رو نباید زیاد جدی بگیرید، گرچه من فکر می کنم این مشکل نیست و حسن هم هست. شما با یه شارژر خوب و 3 یا 4 سری باطری هیجوقت مشکلی احساس نمی کنید! من خودم Canon sx20 گرفتم که با باطری قلمی کار می کنه و مشکلی نداشتم. تازه راحتره که اگر جایی گیر کنید می تونید با باطری قلمی بقالی سر محل هم کارتون رو راه بندازید.
دومین نکته که باید ببینید از دوربین چی می خواید. اگر می خواهید عکس تفریحی و خانوادگی بگیرید دوربینهای ساده تر و ارزونتر هم جوابتون رو می دن. اگر می خواید حرفه ای دنبال کنید مطمئن باشید، با مقایسه عکس این دوربینها با دوربنیهای SLR، صد در صد دوربینتون رو توی یه رنج زمانی حتماً عوض می کنید یا اینکه شاید بعدها سرعت شاتر 60 ثانیه ای پاناسونیک یا 30 ثانیه فوجی نسبت به سرعت کمتر تو نیکون براتون یه حسرت باشه، به هر صورت زیاد وسواس بخرج ندید و بیشتر اون چیزی رو که دوست دارید، بگیرید.
سوم بهتره قبلش یه سرچی کنید و نمونه عکس این دوربینها رو با هم مقایسه کنید.
نکته آخر هم اینکه به هرحال پشیمون میشید از انتخابتون. :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
india
آقا اگر به من بود و قرار بود با مشخصات اینها یکی رو انتخاب کنم، حتماً فوجی رو انتخاب می کردم. مشکل باطری قلمی رو نباید زیاد جدی بگیرید، گرچه من فکر می کنم این مشکل نیست و حسن هم هست. شما با یه شارژر خوب و 3 یا 4 سری باطری هیجوقت مشکلی احساس نمی کنید! من خودم Canon sx20 گرفتم که با باطری قلمی کار می کنه و مشکلی نداشتم. تازه راحتره که اگر جایی گیر کنید می تونید با باطری قلمی بقالی سر محل هم کارتون رو راه بندازید.
دومین نکته که باید ببینید از دوربین چی می خواید. اگر می خواهید عکس تفریحی و خانوادگی بگیرید دوربینهای ساده تر و ارزونتر هم جوابتون رو می دن. اگر می خواید حرفه ای دنبال کنید مطمئن باشید، با مقایسه عکس این دوربینها با دوربنیهای SLR، صد در صد دوربینتون رو توی یه رنج زمانی حتماً عوض می کنید یا اینکه شاید بعدها سرعت شاتر 60 ثانیه ای پاناسونیک یا 30 ثانیه فوجی نسبت به سرعت کمتر تو نیکون براتون یه حسرت باشه، به هر صورت زیاد وسواس بخرج ندید و بیشتر اون چیزی رو که دوست دارید، بگیرید.
سوم بهتره قبلش یه سرچی کنید و نمونه عکس این دوربینها رو با هم مقایسه کنید.
نکته آخر هم اینکه به هرحال پشیمون میشید از انتخابتون. :biggrin:
ممنون
ولي نه من دنبال عكاسي هنري ام ....
نمونه عكسم تا دلت بخواد تو اين يه هفته ديدم و بازم به نتيجه خاصي نرسيدم ... چون هر كدوم يه حسن و يه ايرادي دارن ...
مثلا لوميكس و نيكون نويز نميدن ولي سوني نويزش زياده ...
بر عكس عكساي سوني شارپ ترن و زنده تر ...
نيكون تو زوم عكساش آبرنگي ميشن ... ولي لوميكس زومش خيلي خوبه ...
نيكون خوبه ها ولي پاناسونيكم بد نيست :biggrin:
فوجي كه خيلي خوبه فقط هنوز وارد بازار ايران نشدن .. نميدونم قيمتش فك كنم بالاي 550 باشه ...
خلاصه موندم :biggrin: :mlaugh:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasoul_cold
ممنون
ولي نه من دنبال عكاسي هنري ام ....
نمونه عكسم تا دلت بخواد تو اين يه هفته ديدم و بازم به نتيجه خاصي نرسيدم ... چون هر كدوم يه حسن و يه ايرادي دارن ...
مثلا لوميكس و نيكون نويز نميدن ولي سوني نويزش زياده ...
بر عكس عكساي سوني شارپ ترن و زنده تر ...
نيكون تو زوم عكساش آبرنگي ميشن ... ولي لوميكس زومش خيلي خوبه ...
نيكون خوبه ها ولي پاناسونيكم بد نيست :biggrin:
فوجي كه خيلي خوبه فقط هنوز وارد بازار ايران نشدن .. نميدونم قيمتش فك كنم بالاي 550 باشه ...
خلاصه موندم :biggrin: :mlaugh:
من FZ35 دارم که همون FZ35 هست .اگه سوالی بود در خدمتم
پاناروما رو هم فکر کنم همه این دوربین ها دارن ولی با سونی میشه دکمه شاتر رو نگه داری و دوربین رو حرکت بدی اونم پاناروما بگیره :) ولی فکر کنم نویز زیاد سونی بعدا ازیتتون کنه.
پاناسونیک نویزش زیاد نیست و عکس های واقعا شارپی همی گیره. من که ازش خیلی راضیم :)
اگه بتونید نمونه عکس ها رو فقط از یک سایت با هم مقایسه کنید خیلی بهتره. مثلا trustedreviews.com از همه دوربین هایی که ریویوو می نویسه از یک سوژه عکس می گیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
من FZ35 دارم که همون FZ35 هست .اگه سوالی بود در خدمتم
پاناروما رو هم فکر کنم همه این دوربین ها دارن ولی با سونی میشه دکمه شاتر رو نگه داری و دوربین رو حرکت بدی اونم پاناروما بگیره :) ولی فکر کنم نویز زیاد سونی بعدا ازیتتون کنه.
پاناسونیک نویزش زیاد نیست و عکس های واقعا شارپی همی گیره. من که ازش خیلی راضیم :)
اگه بتونید نمونه عکس ها رو فقط از یک سایت با هم مقایسه کنید خیلی بهتره. مثلا trustedreviews.com از همه دوربین هایی که ریویوو می نویسه از یک سوژه عکس می گیره
ممنون از راهنمايتون
خوب fz38 خيلي خوبه فقط full Hd نيست ...
اما اگه اينطوري كه شما ميگين با توجه به قيمتش فكر كنم مناسب باشه چون من ديروز سوني رو پرسيدم 550 گفتن ... ولي فكر نميكنم لوميكس بالاي 400 باشه ...
پس يا fz38 ميگيرم يا نيكون p100 ... فقط نيكون چون دو ماهه وارد بازار شده هنوز امتحانشو پس نداده ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasoul_cold
ممنون از راهنمايتون
خوب fz38 خيلي خوبه فقط full Hd نيست ...
اما اگه اينطوري كه شما ميگين با توجه به قيمتش فكر كنم مناسب باشه چون من ديروز سوني رو پرسيدم 550 گفتن ... ولي فكر نميكنم لوميكس بالاي 400 باشه ...
پس يا fz38 ميگيرم يا نيكون p100 ... فقط نيكون چون دو ماهه وارد بازار شده هنوز امتحانشو پس نداده ....
آقا یک نکته ای که اینجا باید گفته بشه و حتی وقتی خود من دنبال تحقیق و تفحص برای خرید دوربین بودم، توی این فرومها هیچکی به ما نگفت داداش حواست به این هم باشه، اینه که اگر یه رنج قیمت خاص برای خرید دوربین در نظر گرفتید باید حواستون به مابقی قضایا هم باشه که هزینه بالاسریه خرید دوربینه. مثلاً من دوربین Canon sx20 که خریدم،اصلاً نمی دونستم که علاوه بر هزینه دوربین باید هزینه رم هم بدم و 30 تومن باید بابت یک رم خوب به قیمتی که در نظر داشتم اضافه شد + هزینه کیف دوربین + محافظ + شارژرباطری و باطریهای قابل شارژ. یعنی چیزی حدود 70-80 تومن بالای اون رنج قیمت که در نظر گرفتین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
india
آقا یک نکته ای که اینجا باید گفته بشه و حتی وقتی خود من دنبال تحقیق و تفحص برای خرید دوربین بودم، توی این فرومها هیچکی به ما نگفت داداش حواست به این هم باشه، اینه که اگر یه رنج قیمت خاص برای خرید دوربین در نظر گرفتید باید حواستون به مابقی قضایا هم باشه که هزینه بالاسریه خرید دوربینه. مثلاً من دوربین Canon sx20 که خریدم،اصلاً نمی دونستم که علاوه بر هزینه دوربین باید هزینه رم هم بدم و 30 تومن باید بابت یک رم خوب به قیمتی که در نظر داشتم اضافه شد + هزینه کیف دوربین + محافظ + شارژرباطری و باطریهای قابل شارژ. یعنی چیزی حدود 70-80 تومن بالای اون رنج قیمت که در نظر گرفتین.
کاملا حق با شماست :)
در ادامه صحبتتون باید بگم FZ35 همراهش باتری و شارژر هم داره. احتمالا همراه این دوربین یک کیف هم میدن
باتری این مدل رو 20 هزار تومن و لنز محافظ رو هم 10 هزار تومن خریدم
حافظه MicroSD 8GB Class 6 Teamgroup هم خریدم 21 هزار تومان :) (البته قبلا برای گوشیم خریده بودم، الآن گذاشتم تو دوربین :::happy:::)
-
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم.
من دنبال یک دوربین slr like یا دوربینی با خاصیت های آن.مطالعات سطحی نیز از سایت ها داشته ام. هزینه و کیفیت هم برام خیلی مهمه.با سرچهایی که کردم بین 4تا دوربین موندم:
canon sx200=350000
canon sx20=450000
sony h50=350000
sony h20=320000
قابلیت فیلم برداری هم برام مهم نیست فقط عکساش زنده و با کیفیت باشه.
نمیدونم بین تنظیمات و کیفیت عکس sx20 و h 50 تفاوت زیادی هست یا نه؟ اگه نیست h50 که 100تومن ارزون تره رو بگیرم .آیا 12 مگاپیکسل و 9 مگاپیکسل در صفحه رایانه و بر روی کاغذ تفاوت قابل توجهی داره؟همانطور که گفتم کیفیت عکس و زنده بودن و تنظیمات دستی و اتوماتیک(برای اوایل کار)خوب وعکاسی در محیط کم نور و هزینه واسم خیلی مهمه.
اگر امکان داره من رو از راهنمایی های راه گشاتون بی نصیب نگذاری.
با تشکر.:think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
من دنبال یک دوربین slr like یا دوربینی با خاصیت های آن.مطالعات سطحی نیز از سایت ها داشته ام. هزینه و کیفیت هم برام خیلی مهمه.با سرچهایی که کردم بین 4تا دوربین موندم:
canon sx200=350000
canon sx20=450000
sony h50=350000
sony h20=320000
نمیدونم بین تنظیمات و کیفیت عکس sx20 و h 50 تفاوت زیادی هست یا نه؟ اگه نیست h50 که 100تومن ارزون تره رو بگیرم .آیا 12 مگاپیکسل و 9 مگاپیکسل در صفحه رایانه و بر روی کاغذ تفاوت قابل توجهی داره؟همانطور که گفتم کیفیت عکس و زنده بودن و تنظیمات دستی و اتوماتیک(برای اوایل کار)خوب وعکاسی در محیط کم نور و هزینه واسم خیلی مهمه.
اگه براتون عکاسی تو نور کم مهمه باید اندازه سنسور بزرگ تر باشه تا نویز کمتری داشته باشه
تنظیمات دستی براتون مهمه یا نه ؟ مثل تعییر اندازه دیافراگم و سرعت شاتر و فوکوس دستی و ...
ذخیره کردن با فرمت RAW براتون مهمه یا نه؟
زوم بالا می خواین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
canon sx200=350000
canon sx20=450000
sony h50=350000
sony h20=320000
روی صفحه کامپیوتر و روی کاغذ با اندازه کوچیک فکر نمی کنم زیاد تفاوتی داشته باشه و مگاپیکسل بالاتر برای چاپهای بزرگ بدرد می خوره. به نظرم در قطعه A4 هیچ تفاوتی یه دوربین 12 با 9 مگاپیکسلی داشته باشه
-
راستی ... اگه اندازه سنسور یکسان باشه و فقط مگاپیکسل بره بالا، نویز تصویر هم میره بالا
برای همین مگاپیکسل بالاتر ممکنه مزیت خاصی نداشته باشه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
راستی ... اگه اندازه سنسور یکسان باشه و فقط مگاپیکسل بره بالا، نویز تصویر هم میره بالا
برای همین مگاپیکسل بالاتر ممکنه مزیت خاصی نداشته باشه :)
بله درست می فرمایید. اگر چگالی پیکسل رو در نظر بگیرید در مورد نویز خیلی راحت تر می شه نظر داد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M. Ali Farajian
بله درست می فرمایید. اگر چگالی پیکسل رو در نظر بگیرید در مورد نویز خیلی راحتر می شه نظر داد.
دقیقا همینطوره
چگالی پیکسل = تعداد پیکسل ها در واحد سطح
هرچی کم تر باشه نویز کم تره. :::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
اگه براتون عکاسی تو نور کم مهمه باید اندازه سنسور بزرگ تر باشه تا نویز کمتری داشته باشه
تنظیمات دستی براتون مهمه یا نه ؟ مثل تعییر اندازه دیافراگم و سرعت شاتر و فوکوس دستی و ...
ذخیره کردن با فرمت RAW براتون مهمه یا نه؟
زوم بالا می خواین ؟
من تازه کارم و ازطرفی وقت انچنانی هم ندارم که مثل شما عکاسی کاملا حرفه ای کنم یا بعد یه مدت برم دوربین با قیمت های گران بخرم.پس یه دوربینی میخوام که از اکثر خاصیت های دوربین حرفه ای رو داشته باشه تا برای همیشه برام مفید باشه هم اوایل که کم کم یاد میگیرم هم برای مدتی بعد که خواستم حرفه ای تر عکاسی کنم ویا ادیتش کنم جواب بده.
در همین سایت fz35 وfz38 رو پیشنهاد دادن.
منم الان گیج شدم .
اگه میشه تو پیشنهاداتون فاکتور عکاسی تو نور کم و هزینه رو دقت کنین.
بازم ممنونم ازتون. ببخشید اگه رک گویی دیدین تو حرفام.
-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran.fani
با سلام.
با این بودجه که فرمودین از نیکون d3000 از سونی الفا 200 و با کمی بالا پایین d1000 مدلهایی هستن که می تونین بخرین.ولی این وسط یه مسئله هست.شما دوربین رو برای چه مصارفی می خواین؟چقدر در مورد عکاسی تجربه و اگاهی دارین؟چقدر به دوربین اس ال ار احساس نیاز می کنین؟
این سوالهارو برای این پرسیدم که شما نیازهای خودتون رو بدونین.چه بسا که یه دوربین اس ال ار لایک خوب می تونه نیازهای شما رو برطرف کنه.با بودجه شما می شه یه اس ال ار لایک عالی خریداری کرد.
دوست عزیز
راستش رو بخواهید با صحبت هایی که با بچه ها شد فعلا به این نتیجه رسیدم که تا 500 یک slr like بخرم.
دوستان گفتنبین این چند تا یکی رو بگیر. طبیعیه که هر چی قیمت کمتر باشه بهتره واسم.:
canon sx20 is
panasonic fz35
panasonic fz50
البته قیمت اخری رو نمیدونم. اگه میدونید بگید؟:think:;
اگه میشه هم شما و هم اساتید یگه من رو راهنمایی کنید تا من رو از بلا تکلیفی در بیارید.
خیلی ممنون از وقتی که واسم میذارین.
-
در ضمن به عکاسی از ستارگان هم علاقه دارم. اگه میشه یک دوربین slr like معرفی کنین که این قابلیت رو داشته باشد
fs 200 exr رو هم دیدم تو نت ولی فکر کنم زیاد سنگین باشه تازه فکر نکنم کیفیت فوجی به کانن و پاناسونیک برسه.:think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
در ضمن به عکاسی از ستارگان هم علاقه دارم. اگه میشه یک دوربین slr like معرفی کنین که این قابلیت رو داشته باشد
fs 200 exr رو هم دیدم تو نت ولی فکر کنم زیاد سنگین باشه تازه فکر نکنم کیفیت فوجی به کانن و پاناسونیک برسه.:think:;
منظورت از عكاسي از ستارگان چيه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
منظورت از عكاسي از ستارگان چيه؟؟؟
دوست عزیز
منظورم از عکاسی از ستارگان اینه که بشه وقتی دوربین رو روبه آسمان در شب میگذاری ،دوربین بتواند تصویر ستارگان یا ردی از آنها و یا تصویر سحابی رو بگیرد.به قول اساتید این فروم دوربین باید قابلیت این رو داشته باشد تا شاترش برای مدت زمانی باز بماند.بعضی اساتید فرمودند دوربن باید دارای سیستم بالب باشد.
سوال من اینست که آیا با دوربینی مانند اس ایکس 20 کانن با حداکثر زمان شاتر 15 ثاتیه و دوربینی مانند اف زد 35 پاناسونیک با حد اکثر زمان شاتر 60 ثانیه می شود چنین عکسایی گرفت؟
در ضمن اگر میتوانید نام چند دوربین تا سقف 500هزار تومن که دارای سیستم بالب باشد رو نام ببرید.
با تشکر فراوان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
دوست عزیز
منظورم از عکاسی از ستارگان اینه که بشه وقتی دوربین رو روبه آسمان در شب میگذاری ،دوربین بتواند تصویر ستارگان یا ردی از آنها و یا تصویر سحابی رو بگیرد.به قول اساتید این فروم دوربین باید قابلیت این رو داشته باشد تا شاترش برای مدت زمانی باز بماند.بعضی اساتید فرمودند دوربن باید دارای سیستم بالب باشد.
سوال من اینست که آیا با دوربینی مانند اس ایکس 20 کانن با حداکثر زمان شاتر 15 ثاتیه و دوربینی مانند اف زد 35 پاناسونیک با حد اکثر زمان شاتر 60 ثانیه می شود چنین عکسایی گرفت؟
در ضمن اگر میتوانید نام چند دوربین تا سقف 500هزار تومن که دارای سیستم بالب باشد رو نام ببرید.
با تشکر فراوان.
خير براي اين كار بايد DSLR داشته باشيد. SLR Like ها و كامپكت ها به خاطر سنسور كوچكشان نمي توانند نوردهي زياد را تحمل كنند و تصويري پر از نويز ثبت خواهند كرد. بي خود نيست كه مود bulb براي آنها نمي گذارند. يكي دوتا از SLR Like ها مود بالب دارند ولي با آنها هم نمي توان نيم ساعت يا بيشتر كه لازمه ي گرفتن چنين عكسهايي است نوردهي كرد.
به قول اون آگهيه شما يا ماشينتو بايد عوض كني يا روغنتو (يا از خير گرفتن چنين عكسي كه براي بيشتر عكاسان يك هوس زودگذره و ديگه زيادي كليشه اي شده بگذري و يا بودجه رو افزايش بدي و بري سمت DSLR ( :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
دوست عزیز
با تشکر فراوان.
سلام
با اس ال آر لايك ها هم ميشه اين كار رو كرد....
فقط چجوري؟؟؟
نمي دونم اين تكينك پر زحمت خودم كشف كردم يا كه از قبل بوده و من نمي دونستم
من حدود 300 عكس پشت سر هم با زمان نوردهي 15 ثانيه با دياف 2.8 و ايزو 100 گرفتم...
سپس در فتوشاپ تمام 300 عكس رو ، روي هم انداختم و مود 299 عكس رو روي لايتن Lighten اگه درست نوشته باشم، انداختم..
نتيجه عكسي شد كه رد ستارگان رو به وضوح نشان مي داد و خبر از نويزي هم نبود
منتاژ حدود 3 ساعت وقت برد
ولي نتيجه ي عالي داد
انشا الله نمونهشو خواستي برات مي زارم
راستي اليمپوس Olympus SP-590 Ultra Zoom بالب تا 8 دقيقه داره
-
سلام
بله البته با قاشق هم ميشه آب حوض رو خالي كرد. يادمون باشه اگه قصد فروش دوربين داشتيد نخريم lol
پوزش بابت آف تاپيك :::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
بله البته با قاشق هم ميشه آب حوض رو خالي كرد. يادمون باشه اگه قصد فروش دوربين داشتيد نخريم lol
پوزش بابت آف تاپيك :::blushing:::
به به چه كنايه ي قشنگي...
آقا احساس زياده خواهي مي دانيد يعني چه...؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
I Mis
به به چه كنايه ي قشنگي...
آقا احساس زياده خواهي مي دانيد يعني چه...؟
دوست عزيز از قديم گفته اند احتياج مادر اختراع است و شما چون احتياج (احساسي نه مادي) به خلق چنين عكسي داشته ايد دست به نوعي اختراع (يا خلاقيت) زده ايد كه به خودي خود قابل تحسين است ولي بايد بدانيد كه اين كار(75 دقيقه نور دادن مداوم) براي دوربين شمامضر بوده است و در صورت تكرار و مداومت به سنسور دوربينتان آسيب جدي وارد خواهد كرد.
اين پست ها پس از رويت جنابعالي به تاپيك معروف منتقل خواهد شد.
-
Nikon p100 o0o0or Lumix Fz35
سلام
خسته نباشيد خدمت همه عكاساي گل
آقا من بعد از دو هفته كه پدر همه دوربينارو در آوردم به دو تا دوربين رسيدم....
Nikon p100
Panasonic Fz35
به نظر خودم كه پاناسونيك بهتره .... ولي خوب نيكون دوربينش جديده هنوز هيچ امتحاني پس نداده كسي هم فكر نمي كنم ازش استفاده كرده باشه ....
فقط مشكل نيكون ايزوشه كه از 160 شروع ميشه و ايزوي پايين نداره ...
در ضمن من عكساي نمونه رو كه نيگا ميكردم نميدونم چرا از عكساش خوشم نميومد ... و هنوزم فكر ميكنم fz 35 بهتره ....
مخصوصا تو زومهاي بالا
نظر دوستان چيه ؟؟؟