سلام خدمت اساتید محترم.من با بودجه ای برابر 1.5 میخوام یه dslr بخرم که بیشتر هدفم عکاسی طبیعته.گزینه مورد نظر خودم 550d با یه لنز 200-55 هست(در صورت رسیدن بودجه).لطفا راهنماییم کنین.با تشکر فراوان
سلام خدمت اساتید محترم.من با بودجه ای برابر 1.5 میخوام یه dslr بخرم که بیشتر هدفم عکاسی طبیعته.گزینه مورد نظر خودم 550d با یه لنز 200-55 هست(در صورت رسیدن بودجه).لطفا راهنماییم کنین.با تشکر فراوان
دیروز برای اینکه بدونیم یه دوربین چند شات زده چند روش معرفی شد
حالا، کسی راهی برای اینکه بدونیم با یه لنز چند شات گرفته شده وجود داره ؟
لطفا راهنمائی کنید با چهار ملیون تومان چه دوربین و لنزی بگیرم ؟
بنده حقیر حسین صمدی عکاسی را از سال1376 شروع کرده و تصویر برداری را در سینمای جوان وفنون عکاسی را دانشکده خبر بصورت آزاد فرا گرفتم . هم اکنون مشغول عکاسی آتلیه و پرتره و پرسنلی وگاهی اوقات صنعتی در مغازه ام هستم . کلکسیون دوربینهای آنالوگی که باهاشون کار میکردم هنوز دارم .
خجالت داره اگه بگم با دوربین sony R1 تمام عکس هام رو تهیه میکنم شاید بخندید اما خیلی ازش راضی ام جدیدا رو عکس های 360-180 کار میکنم اما دیگه واقعا جواب عکس های دلخواه من رو نمیده Rawعکاسی میکنم . دوربین ام همیشه رو تنظیمات دستی هست کمتر اتفاق میافته رو حالت اتومات عکس بگیرم اکثرا برای نورهای کم مشکل دارم از لرزش گیر دوربین ام خیلی حال میکنم در حال دویدن باهاش عکس بگیری چنان فریز میکنه که انگار رو سه پایه عکس گرفتی . یه دوربین لنگه خودش رو پارسال خریدم هر دوتا رو کنار هم روی سه پایه کوبل کردم با دو دست تو یک لحظه شاتر میزدم عکس های استریوسکوپی و آناگلیف میگرفتم یه زمانی سعی کردم کنترل از راه دور براش بسازم جواب نداد. یه مشتری پیداشد به قیمت مناسبی یکی شون رو فروختم.
از عکاسی عروسی خوشم نمیاد هرچند پول توش هست. پرتره هام رو با سه فلاش جی تی ال 250 ژول کار میکنم سرعت سینک دوربین ام تا 320 جواب میده. کمی از نورپردازی و سبک و سیاق اش میدونم بعضی از کارهام رو سایز بزرگ 100 در 70 رو شاسی میزنم از HDR گرفته تا پنینگ و تون مپینگ و غیره رو تجربه کرده ام . نویز بالای ایزو 400 اذیت ام میکنه . بعد از کلی پس انداز با گران شدن قیمت های دوربین طی یکسال و اندی اخیر هاج و واج موندم که چه دوربینی بخرم .
به هر حال ببخشید . لطفا با اطلاعات کم من در مورد گستردگی دوربین ها بگین چی بگیرم با چهار ملیون تومان چی میتونم بگیرم؟.
ارادتمند .
جناب صمدي عزيز
من پيشنهادم را در آدرس زير تقديم كردم:
راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like
ارادتمند
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 7 May 2012 در ساعت 11:53
با سلام خدمت دوستان
میخواستم نظرتونو راجب خرید دوربین سونی a55 همراه لنز 18_250 برای یک کابر عادی بدونم
ببخشید که منظورمو دقیق نگفتم.بیشتر علاقه به عکاسی از پرنده ها و حیوانات طبیعت اطراف خودم دارم.یه دوربین سوپرزوم دارم که به جز زومش هیچ ارزش دیگه ای نداره و کیفیت عکسهاش خیلی پایینه.من کارمند منابع طبیعی هستم و میخوام از حیوانات بومی منطقه عکس بگیریم.با این اوصاف آیا 250-55 با 550d به درد کارم میخوره یا گزینه های بهتری واسم هستن.با تشکر
دوستان عزیز سلام و پیشاپیش ممنون بابت جوابی که به سوالم میدین
قصد خرید دوربین slr رو دارم . بودجه ام 1میلیون و 600 هست. به چند دلیل بین این دو دوربین موندم.
اول اینکه امکانات بالاتر دوربین d5100 از جمله محدوده دینامیکی بالاتر و حساسیت بیشتر و یا سنسور قوی تر(مشابه دی 7000 اگه اشتباه نکنم) و صد البته کیفیت صفحه نمایش بسیار بالاتر ( حداقل روی کاغذ!!) و چرخان بودن صفحه نمایش که این دو مورد آخر برام اهمیت داره و میترسم بابت کیفیت رنگ پایین دوربین دی 3100 دچار قضاوت اشتباه موقع بررسی عکس هام بشم.
از طرفی چون عکاسی طبیعت و معماری ها رو دوست دارم میگم اگه این تفاوت هایی که عرض کردم چندان بزرگ نباشه میتونم d3100 رو بگیرم و با مابقی پولم روی لنز سرمایه گزاری کنم.
چند ماهه که دو دلم کدوم یکی از اینا واقعا بهتره و ارزش خرید توی این کلاس با کدوم مدله. ممنون میشم کمکم کنید