canon sx30 یا panasonic dmc FZ100 ??
با سلام به دوستان عزیز و حرفه ای های عکاسی.
من یه آماتور تو عکاسی هستم ، از تابستون میخواستم یه دوربین کامپکت بگیرم برای مصارف خونگی و نهایتا 200-300 تومن هزینه کردن.اما همینجوری گشتم و گشتم تا رسیدم به دوربین های slr like با قیمتهای 500-600 تومن.حالا شاید واسه من که آماتورم ، تفاوتهایی که تو اینجور دوربینها هست به کار نیاد ، اما از بس تو این فروم ها و مقایسه ها گشتم ، خیلی وسواسی شدم.مثلا الان بین دو دوربین canon sx30 و panasonic dmc FZ100 موندم که کدوم رو انتخاب کنم و بخرم.یه جا میگن sx30 سنسورش کوچیکه و کیفیت عکساش خوب نیست ، یه جا میگن fz100 تو ایزوهای بالای 400 به مشکل میخوره و ...
حالا من موندم ، با نهایت 600 تومان ، چه دوربینی تو این رده ها بگیرم؟؟آیا این دوتا؟ یا اصلا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟؟واسه من مهمه که دوربینی که میخرم ، از لحاظ کیفیت عکس و فیلم در حد خوب(مطمئنا نمیتونه عالی) باشه ، بتونم باهاش کارهای نیمه حرفه ای (بالاتر از سطح آماتوری) انجام بدم ، از عکسهای پانوراما هم خوشم میاد، بشه باهاش پانوراما درست کرد.اگر با قیمت پایینتر میتونم دوربینی در همین سطح بخرم هم بگید ، که الکی هزینه اضافی نکنم :D ببخشید طولانی شد
اطلاعات تخصصی و کامل راجع به Fujifilm FinePix S2950
با سلام.
دنبال یه دوربین نیمه حرفه ای خوب و ارزون واسه شروع کار عکاسی میگردم.
اتفاقی با Fujifilm FinePix S2950 آشنا شدم که با توجه به قیمتش گزینه ی مناسبی واسه من بود.
http://reviewiptv.com/wp-content/upl...ePix-S2950.jpg
میخوام بدونم که دوربین خوبی هست یا نه ؟
و اینکه چرا ایتقد قیمتش پایینه ؟
از نظر امکانات و کیفیت میتونه از پس گرفتن عکس های حرفه ای بر بیاد یا نه ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
راهنمایی جهت خرید یک دوربین نیمه حرفه ای
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان
قبل از هر چیز باید بگم به دلیل اینکه وقت کافی ندارم و برادرم تو دبی هستش و قراره برای من و خودش دو تا دوربین خوب بگیره نتونستم تمام موضوعات رو بخونم
حالا خودم یه کمی گشتم واینا رو پیدا کردم :
Fujifilm FinePix S200EXR
Fujifilm FinePix HS20
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
Panasonic Lumix DMC-FZ100
Canon PowerShot SX30 IS
Canon PowerShot G12
مواردی که من نیاز به عکاسی دارم:
1- نور کم مثلا تو مکان های بسته
2- شب ولی باز هم تو محیط بسته
3- بعضی موقع ها هم با دوستام میرم بیرون
4- زوم زیاد برام کارایی نداره
5 - فیلمبرداریش هم خوب باشه (کیفیت و رزولیشن)
حالا با این چیزایی که گفتم و با بودجه ای حول و حوش 500 تومن میخوام بهترین کیفیت عکس رو داشته باشم یه لطفی بکنید و بهم بگید که کدوم بهترین کیفیت رو بهم میده
در ضمن تو عکاسی حرفه ای هم نیستم ولی یه چیزایی سر در میارم (تجربه)
راستی من قبلا یعنی تا همین هفته پیش G9 داشتم و فقط به خاطر نویزش دادم به کسی
فقط تو رو خدا زودتر کمکم کنید چون فقط دو روز دیگه وقت دارم
پیشاپیش از همتون ممنونم
نظر خواهی راجع به دوربین p100 نیکون از شما دوستان
با سلام به دوستان
من میخوام دوربین p100 نیکون بخرم به واقع از نظر خصوصیات دوربین بدی نیست تا اونجایی که من تحقیق کردم
حالا بین sx 30 is و G12 وp100 نیکون موندم کدومو بخرم از نظر اماری به ظاهر p100 نیکون بهتر از اوناست حالا می خواستم نظر تخصصی شما رو بدونم که کدوم بهتره و چرا اگه مدل دیگه ای هم به من معرفی کنید ممنون میشم فقط من یکم عجله دارم :confused:
پیشنهاد شما برای یا SRL LiKE بین 400 تا 600 DSRL
سلام
دوستان حرفه ای لطفا کمک کنند و پیشنهادهای خودشونو بهم بگن
اگه میشه هم یه دوربین با مینیمم قیمت (400) پیشنهاد کنید هم یکی حدود ماسیمم (600 )
فقط کیفیت عکس برام مهمه و زوم اپتیک
اگر فیلم برداری HD داشته باشه هم خوب میشه
با تشکر از همه