-
كدوم sony h20 ya canon sx10 ؟
با سلام خدمت دوستان:::happy:::
من بين دو مدل دوربين Sony H20 و Canon Sx10 ديجيتال موندم كدومو بخرم. سوني يك برتري كه داره بصورت HD فيلمبرداري ميكنه در حاليكه كانن avi ولي كانون باز در مقابل زوم اپتيكالش 20x هست درحاليكه سوني 10 هست!
به نظرتون بدون در نظرگرفتن تفاوت قيمت كدوم ازاين دو انتخاب بهتري هست؟؟؟ يعني از لحاظ كيفيت عكس. به نظرتون اونقدر واسه فيلمبرداري HD بودن سوني برتري داره كه بخواي زوم كانن و اسم كانن رو بيخيال بشم؟؟
دوستان فقط زود راهنماييم كنيد كه ديگه فردا ميخوام بخرم، مردم ازبس فكر كردم!:::confused2:::
راستي نظرتون راجع به [Sony H50 ] چيه؟؟؟ (مقايسه با مدلهاي بالايي)
با تشكرlol
-
کمک برای خرید دوربین نیمه حرفه ای
سلام به دوستان.من می خواستم یه دوربین نیمه حرفه ای بخرم که از نظر عکاسی کیفیتش برام مهم تره ولی می خوام کیفیت دوربینش در حدی باشه که بتونم تو جشن واره ها هم شزکت کنم (چشنواره های کوچیک) .
چند روز تو سایت گشتم ولی مطلب به خصوصی پیدا نکردم (البته با این سزعت اینترنت 2 3 صفحه ای بیشتر نتونستم بگردم)
در هر صورت اگه ممکنه منو راهنمایی کنید یا لینک هایی رو که میشناسین بنویسید
تاکید می کنم که قابلیت عکاسی برام مهم تره .
بودجه ای هم که دارم 200 تا 400 تومنه
مرسی:biggrin:
-
پاسخ: چه دوربین نیمه حرفه ای بخرم؟
با سلام خدمت اساتید. دوستان من انشاءالله قصد دارم یه دوربین بخرم. البته نه برای کار حرفه ای. از دوربینم هیچی نمی دونم. یعنی در مورد اطلاعات عکاسی گوی سبقت رو از جلبک ربودم بودجم حدود 370-450 تومن هست.
چند مشخصاتی که برام اهمیت دارن اینا هستن:
نویز عکس های گرفته شده کم باشه. دومی هم زوم بالا برام مد نظر هست. سوم اینه که وقتی از کسی عکس میندازیم، موهای سر و بعضا صورت در بعضی موارد کیفیت خوبی ندارن. می خوام اینا خوب در بیان. حالا شما نظرتون چی هست. اگر فیلم برداری هم داشته باشه بدم نمیاد. مخصوصا HD. این شرایطی رو که گفتم، طبق تحقیقات ناقص من، lumix zs3 داره. اما دوربین دیگه ای نمیشناسم که اینجور باشه. ممنون میشم اگر کمکم کنید. خدانگهدار. التماس دعا
-
پاسخ: کمک برای خرید دوربین نیمه حرفه ای
با تشکر از همه ی دوستانی که جواب دادن ......مرسی از لطفتون
-
خواهش مي كنم :biggrin:
من نظرم روي كنون SX10 هست. هم فيلمش خوبه هم عكسش. 20 برابر زوم. 10 مگاپيكسل سنسور. قيمتش رو كامل نمي دونم اما الان فكر كنم همون طرف هاي 350 تا 400 باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mani_hyper2007@yahoo.com
چند روز تو سایت گشتم ولی مطلب به خصوصی پیدا نکردمbiggrin:
:eek:
یعنی اگر در سایت و فروم www.akkasee.com مطلب خاصی پیدا نکرده اید دیگه بعید میدونم جای دیگه انجمن یا منبع فارسی با این محتوا پیدا کنید!
بیشترین حجم تاپیکهای ارسالی و بحثها و پاسخهای این فروم مربوط به همین چه دوربینی بخرم و اغلب در محدوده قیمتی است که شما ذکر کرده اید.
برای مثال:
با A ریال چی بخرم؟
http://www.akkasee.com/forum/forumdisplay.php?f=55
-
انتخاب منطقی تر Sony HX1 يا Canon SX1
sony HX1 OR canon SX1از دوستان صاحب نظر خواهشمندم در این بحث شرکت کنید
-
كانن G10
دوستان من يه دوربين سوني H7 داشتم اونو فروختم مي خوام كانن G10 بگيرم نست به سوني جمع جورتر هستش و كيفيتش هم بهتره لطفاًنظرتون رو بگيد ايا دوربيني در حد كانن g10 هست كه بهتر باشه
من كيفيت عكس و عكاسي در شب و جمع و جور بودن برام مهم هستش البته زوم h7 عالي هستش فقط g10 تو اين مورد زومش خيلي كمتر هستش اما خوب با توجه به كيفيت اون و برخي مزاياي ديگر مي خوام اونو بگيرم لطفاً نظرتون رو بگيد كه چيكار كنم؟
-
nikon p90 or panasonic dmc-fz28
با سلام nikon p90 یا panasonic dmc-fz28 ؟
-
پاسخ: nikon p90 or panasonic dmc-fz28
تا آنجا که من می دانم fz28 بهتر است .
-
پیشنهاد میکنم کلا دنبال کامپکت های نیکون نرو
-
پاسخ: Canon SX 10IS يا Sony DSC-H50 كداميك بهتر است
ببخشید فضولی میکنم(!)
ولی من خودم دقیقا دنبال همین مقایسه ام.اینReview رو بخونید شاید کمکتون کنه.(البته به من که کمکی نکرد!)(ولی شاید شما رو کمک کنه!)
http://www.digitalcamerareview.com/d...sp?newsID=3811
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
پیشنهاد میکنم کلا دنبال کامپکت های نیکون نرو
نیکون پی 90 کامپکته مگه ؟!!:confused:
-
نظر من هم رو FZ28 هست،
تو اين تست Dpreview دوربين هاي تو اين رده رو كنارهم مقايسه كرده:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
-
پيشنهاد من هم fz28 چون منم بين اين دو مدل ( با p80 ميشه 3 تا) گير كرده بودم و با مشورت تو فروم و فروشنده هاي آشنا نظرم روي fz28 قطعي شد و خريدمش و ازش راضي ام
چند نمونه از عكسهاش رو مي تونيد ببينيد
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7472
-
کدام بهتر است: Nikon P80 SONY H50 LUMIX FZ28 FUJI S2000HD
با سلام خدمت دوستان.
میخواستم در انتخاب یکی از گزینه های زیر کمکم کنید.
Nikon P80
SONY H50
LUMIX FZ28
FUJI S2000HD
البته یکم هم a200 سونی!!اون لنز70-18 که باهاش میدن به درد میخوره؟اگه مشه قیمتش رو هم بفرمایید(دو ماه پیش540000 بود)
ممنون.
.................................................. ...........
البته یادم رفت بگم که قیمت نقش اساسی ای داره!!
-
پاسخ: کدام بهتر است: Nikon P80 SONY H50 LUMIX FZ28 FUJI S2000HD
به نام خدا
اول که سلام! دوم اینکه به قولی گفتنی شما باید مشخص کنی که برای چه نیازی می خواهید دوربین بخرید.DSLR و SLR-Like ها در موارد زیادی با هم تفاوت دارند.از نظر اندازه و شیوه ی حمل گرفته تا کیفیت عکس و مقدار نویز.
آخرین قیمتی که من از A-200 داشتم ۴۹۰۰۰۰-۵۰۰۰۰۰ تومان بود.با لنزی که گفتید.در هر حال هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری!
در مورد ۴ دوربین Like اولی که گفتید به نظر من FZ28 از همه بهتر است.عکس های نمونه اش خوب بود.(دی پریویو).
Like های نیکون رو خط بکشید.
نظر شخصی اینکه H50 هم از نظر کیفیت عکس و رتوش دوربین در مورد رنگ عکس ها خوب نیست.
-
سلام عليكم.به عنوان كسي كه 1 سال داره ازاچ 50استفاده ميكنه و 7000 تا شات زده ميتونم بگم 90درصد از توقعاتم رو انجام داده.البته نگاه و تجربه من در عكاسي نسبت به 1 سال پيش خيلي عوض شده و حالا داره توقعم از خودم بالا ميره.اولين مشلي كه اين هفته باهاش مواجه شدم نداشتن كفشك فلاشه.راستش من هيچوقت فكر نميكردم كه فلاش خودش برام كم باشه ولي الان براي گرفتن يه پرتره ساده بايد از راديو فلاش استفاده كنم كه چون اون به كفشك نياز داره عملا بايد سراغ روش ديگري برم تا بتونم دو تا قلاش جانبي رو به دوربينم هماهنگ كنم.در ساير موارد ايراد خاصي از اين دوربين نميگيرم. مخصوصا ال سي دي متحرك و كنترل از راه دور و قدرت زومش خيلي خوب و كار ساز بوده.هيچكدوم از كليدها تا حالا خراب نشده و باطري هم به مرور افت نكرده.اما الان ميخواستم دوربين بخرم و تجربه الانم رو هم داشتم از بين اس ال ار لايكها فقط كنون جي 10 رو انتخاب ميكردم.و اگه 600 تومن پول ميخواستم خرج كنم كنون 1000 دي . به نظر من سراغ فوجي و پاناسونيك نرو.اميدوارم تونسته باشم كمك كنم
-
اگر به نيكون به عنوان دوربين خانگي نگاه كنيد خوبست ولا غير.مگر اينكه هم ويرايش وهم كنترل دستي بلد باشيد.
سوني در اين ميان فقط اسمش قشنگ است.اگر ميخواهيد پز بدهيد خوبست.
فوجي خوشدست ترين دوربين بين گزينه هاي شماست ولي اصلا جايي براي ريسك ندارد.بي خيال اين مدل ( تاكيد ميكنم اين مدل) فوجي شويد.
لوميكس اما بهترين است.به شهادت سايتها و دوستان.تاپيكش را در ساير دوربينها پيدا و مطالعه كنيد.
اما الفا200 : قياس شما قياس مع الفارق است.ان لنز 18-70 كه اسم برديد 3x زوم دارد و لوميكس و بقيه حداقل 15 x يعني انها مثلا 27 -420 هستند .ان لنز بسيار كار راه انداز است اما براي اس ال ار داران.خلاصه اينكه اگر شما دوربيني ميخواهيد كه زوم بالايي داشته باشد يا اينكه به مگاپيكسل اهميت ميدهيد همان لوميكس يا به اصطلاح لايك بخريد و اگر قصد ورود به دنياي عكاسي داريد اس ال ار كه در اين باره اگر بخواهم بنويسم ميشود هفتاد من كاغذ.
-
سلام دوست من
توي يه تاپيك ديگه هم گفته بودم كه منم بين اين 3 مدل اولي كه گفتيد گير كرده بودم و حدود 3 ماه در حال تحقيق و تفحص بودم و خيلي از رويوو ها رو هم خوندم و مقايسه كردم ... اول كار به دليل نيكون بودن P80 نظرم روي اون قطعي شده بود حتي تا نزديك خريد هم رفته بودم كه با ديدن نمونه عكسهاش و نصايح دوستان در مورد لايك هاي نيكون كلا منصرف شدم:confused: ... بعد رفتم سراغ سوني و ديدن عكسهاش و مقايسه با بقيه و جالبه كه روي اين مدل هم به اجماع رسيده بودم كه يهو سر و كله FZ28 توي انتخابهام پيدا شد و گفتم حالا كه مي خوام دروبين بخرم بذار رويوو هاي اينم ببينم و مقايسه كنم شايد بهتر باشه .... خلاصه روز از نو و روزي از نو ... ولي اينبار زياد طول نكشيد و فهميدم اين همون دوربينه كه مي خواستم و تا الان (از يك ماه پيش) بالاي 1500 شات باهاش زدم و كاملا ازش راضي ام.
البته سوني هم به گفته دوست عزيز جناب khoddami دوربين خيلي خوبيه و منم از توضيحاتشون در مورد H50 خيلي استفاده كردم ... حالا اين شما و اين هم بازار و اين دوتا دوربين (FZ28 يه نموره گرونتره)
هر كدوم رو كه خريديد مباركتون باشه و اميدوارم براتون عمر كنه:cool:
-
فراموش نكنيد كه در رده سوپر زوم ها شركت هاي سوني و نيكون مدلهاي جديدتري رو هم با نامهاي HX1 و P90 با قابليتهاي بيشتر معرفي كرده و يه جورايي H50 يا P80 يه نسل قديميتر شدن.
HX1 نسبت به H50 لنز وايد تري داره كه خب معمولا مهمه...يا قابليت فيلم برداري HD
-
سلام دوست من.
شايد بهتر بود مبلغ مورد نظر و كاربري خودتون رو هم اشاره مي كرديد اين طوري اساتيد بهتر مي تونستند كمك كنند.
اول اينكه به فوجي اس100 هم يه گذري بزنيد دوربين خوبي در ريويو ها هست كه بهش اشاره شده من خودم اگر قصد خريد لايك رو داشتم در اين مورد شكي رو فوجي نميكردم.در رده لايك بهترين امكانات تو اين مدل وجود داره نمونه عكس و نظرات هم قابل دسترس هست.
در مورد الفا 200 هم گرچه در رده دوربينهاي اس ال آر هست اما من تا 470 تومن هم قيمت دارم.لازم به ذكر كلا هزينه هاي لوازم جانبي سوني بالاست .
هر چي خريدي مباركت.
موفق باشي.:::happy:::
-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا
بین p90 و sx10 دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنن؟:confused:
-
کدام بهتر است . ( فوری )
سلام . من قصد خرید یه دوربین نیمه حرفه تا 500 تومن رو دارم
panasonic lumix fz28
canon sx10
sony h50
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید . فقط یکمی کارم فوریه . ممنون
-
پاسخ: کدام بهتر است . ( فوری )
شما که 500 می خوای هزینه کنی s100fs fuji از همه اینا بهتره از قیمت شما هم 10-15 بیشتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roben
شما که 500 می خوای هزینه کنی s100fs fuji از همه اینا بهتره از قیمت شما هم 10-15 بیشتره
دقیقا ً چه چیزهاییش بهتره؟
-
ممنونم دوست عزیز.
حالا می تونید از بین این3 مورد یکیو انتخاب کنید ؟
برای خودم نیست از بین این 3 تا خواسته .
در مورد fz28 میتونید یکم توضیح بدید نقاط قوت و ضعف نسبت به sx10
ممنون
-
sx10 IS گزینه خوبیه هم رنج بیشتری داره هم هم سرعت شاتر بهتر و در ضمن کفشک برای اضافه کردن فلاش اکسترنال داره
دوست عزیز اینجا صفحات فروش خودرو و مسکن نیست که شما نوشتین فوری :::big grin2:::
-
حالا که نظرتون رو اینهاست اینجا رو یه نگاه بندازید شاید کمک کنه
http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
یا حق
-
ممنون بابت لینک . تو اون مقایسه dpreview هم رو همین 2 مدل fz28 و sx10 تاکید شده .
دوستان کسی نیست که با هر دو مدل کار کرده باشه؟
-
پاسخ: انتخاب منطقی تر Sony HX1 يا Canon SX1
دوستان دقیقا من هم بین همین دو ماندم، البته sx1 یا Sx10 خیلی برام فرقی نداره چون کیفیت فیلمبرداریشون اصلا واسم مهم نیست
لطفا کمک کنید
sx1 یا hx1 ؟!!!!
-
سلام
از این 2 تا لینک اطلاعات خوب و کاملی راجه به هر کدوم این دوربینها میتونید بگیرید
http://www.dpreview.com/reviews/canonsx1is/
http://www.dpreview.com/reviews/sonydschx1/
این دو دوربین رو با دوربین های دیگه و با هم مقایسه کرده در قسمت Compared to .. و در قسمت Conclusion هر کدوم هم بحث کرده و امتیاز داده !
و اینم مقایسه مشخصاتشون تو همون سایت :
http://www.dpreview.com/reviews/comp...schx1&show=all
-
تو رنج قیمت canon sx1 دوربین بهتری هست ؟
-
آقا خیلی شرمندتون شدم ها!ببخشید که نتونستم تو دوازده روز اخیر پاسخی به شما عزیزان بدم.(آخه عربستان رفته بودم،این عربا هم که نمیدونن اینترنت چیه!!)(ولی دورادور از نظراتتون مطلع میشدم.){با3G}.
H50 رو گرفتم.
p80رو که دیدم کیفیت ساخت خوبی نداره.
s2000hd هم تو ری ویو ها ازش چیزای خوبی ننوشتن.
کل جمهوری و میرداماد رو گشتم، ولی از fz-28 خبری نبود.
a200 رو هم که دوستان گفتن نگیر.
-
بین fz 28 و p80 من sx10 رو پیشنهاد میکنم
p80 نویزش بسیار بالاست لرزشگیرشم خوب نیست
اول sx10 بعد fz28 بازم میگم sx10 رو بگیرید.
-
من s100 fs رو پیشنهاد میکنم به خاطر حسگر بزرگتر و نویز کمتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imeyti
بین p90 و sx10 دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنن؟:confused:
من با p90 اشنا نیستم ولی اگه پولتون تا 520 تومان میرسه s100fs بگیرید نویز کمتری داره به خاطر حسگر بزرگتر نسبت به p90 و Sx10
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadarm
من s100 fs رو پیشنهاد میکنم به خاطر حسگر بزرگتر و نویز کمتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadarm
من با p90 اشنا نیستم ولی اگه پولتون تا 520 تومان میرسه s100fs بگیرید نویز کمتری داره به خاطر حسگر بزرگتر نسبت به p90 و Sx10
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadarm
من s100fs رو پیشنهاد میدم چون شما گفتید اول که آماتور هستید بعدشم تا 600 تومان بیشتر پول ندارید s100fs دوربین خوبیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadarm
بین fz 28 و p80 من sx10 رو پیشنهاد میکنم
p80 نویزش بسیار بالاست لرزشگیرشم خوب نیست
اول sx10 بعد fz28 بازم میگم sx10 رو بگیرید.
چه عجب!:::big grin2:::
گفتم الان به تمام دوستانی که زمانی قصد خرید دوربین رو داشتند و دارند پیشنهاد میکنید s100 fs رو بگیرند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadarm
سلام
به نظر من Fuji S100fs خيلي شبيه شتر مرغه. به شتر مرغ گفتن بار ببر گفت من مرغم. گفتن پس بپر گفت من شترم!
حالا اين دوربين هيكل و وزن و قيمتي نزديك SLR ها دارد ولي حتا آپشن هاي خيلي كامپكت ها را ندارد. خنده دار ترين چيز دوربين هاي SLR Like فوجي كفشك فلش آنهاست. در قرن 21 كفشك فلش تك كنتاكت ( كه نورسنجي TTL را ساپورت نمي كند) اونم روي چنين دوربين گران و بزرگ و سنگيني يه جورايي يه.
فيلميرداري HD يا حتا نيمه HD ندارد .LCD اش نسبتا كوچك است و رزولوشن خوبي ندارد.
حسنش در سنسور بزرگ و لنز معادل 400-28 آن است.
اگر به تله ي بالاتر از 140 نياز نداشته باشيد با همين قيمت مي توان Canon G10 خريد كه سنسورش هم خيلي كوچكتر نيست و با وزن 390 گرم و ابعاد معقول، يك سر و گردن از همه ي دوربين هاي ياد شده بالاتر است.
-
سلام به همه دوستان.
با توجه به مطالبی که دوستان نوشته اند من برای خرید دوربین یکی از سه گزینه زیر را در نظر گرفته ام و برای تصمیم قطعی از دوستان کمک میخوام.
canon sx1,sx10,G10
تا جایی که از نوشته ها فهمیدم sx1 نویز بیشتری نسبت به sx10داره،قابلیت زوم sx10از G10 بیشتره.
بنابر این انتخاب sx10 انتخاب درستیه؟یا.....؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasa5257
سلام به همه دوستان.
با توجه به مطالبی که دوستان نوشته اند من برای خرید دوربین یکی از سه گزینه زیر را در نظر گرفته ام و برای تصمیم قطعی از دوستان کمک میخوام.
canon sx1,sx10,G10
تا جایی که از نوشته ها فهمیدم sx1 نویز بیشتری نسبت به sx10داره،قابلیت زوم sx10از G10 بیشتره.
بنابر این انتخاب sx10 انتخاب درستیه؟یا.....؟
هر سه دوربينهاي خوبي هستند. اگر به تله ي بلند تر از 140 ميليمتر نياز نداشته باشيد G10 و اگر داشته باشيد SX10 را پيشنهاد مي كنم.
-
پاسخ: Canon SX 10IS يا Sony DSC-H50 كداميك بهتر است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
نگران نباشيد، مشكل از آن دوستان است!
سلام دوستان
من در مورد h50اطلاعاتی ندارم ولی خودم sx10 دارم،ازش خیلی راضیم،کیفیت رنگ ها و رزلوشن عکسها حتی تو محیط تاریک یا حالت زوم واقعا خوبه.من بین nikon p80 وsx10 مردد بودم ولی با مقایسه عکساشون متوجه شدم که sx10 از هر لحاظ به نیکون برتری داره،ولی کانن فقط ژآپنیش خوبه مدلهای چینیش کیفیت عکاسی خوبی نداره.قیمت sx10 الان در حدود 410هزار تومانه،ایراد sx10 اینه که باطری قلمی معمولی داره و باید 4 تا باطری لیتیومی براش بخرید.
موفق باشید.
-
سلام دوستان.میخواستم بدونم توو دوربین های SLR-Like دوربین Coolpix L100ب ماله برند نیکون چطور دوربینی هست.البته بزرگترین تردیدی که من در مورد خرید این دوربین دارم دیاف اون هست که:F3.5 تاF5.4 و اینکه چشمی هم نداره.به نظرتون این دو مورد برای یه دوربین توو این سطح اشکال بزرگی محسوب میشه؟
-
كمك در انتخاب يك سوپر زوم با توجه به بودجه
سلام خدمت تك تك دوستان
مي دونم اينجا تازه وارد ها رو تحويل نمي گيرن ولي يه لطفي بكنيد به من كمك كنيد
من 2 ساله دوربينم a480 حالا مي خوام عوضش كنم و يه سوپر زوم بگيرم از عكاسي و تنظيمات عكاسي هم آشنايي دارم مسخره نكينيد بگيد مگه a480 چي داره كه بدونم قبلا با دوربين هاي زيادي كار كردم ولي به علت عدم بودجه در
آن زمان اينو خريدم
حالا مشكل بودجه ندارم ولي واسم مهمه
خب داستان بزارم كنار
بين دوربين هاي fuji s1500 و nikon l100 و nikon p80 و sony h20
دوستان اگه به جز اين مدل ها هم چيزي پيشنهاد داشتن خوشحال مي شم كمكم كنيد
پيشاپيش از هر كي نظر مي ده سپاسگزارم
-
پاسخ: كمك در انتخاب يك سوپر زوم با توجه به بودجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narges diba
سلام خدمت تك تك دوستان
مي دونم اينجا تازه وارد ها رو تحويل نمي گيرن ولي يه لطفي بكنيد به من كمك كنيد
من 2 ساله دوربينم a480 حالا مي خوام عوضش كنم و يه سوپر زوم بگيرم از عكاسي و تنظيمات عكاسي هم آشنايي دارم مسخره نكينيد بگيد مگه a480 چي داره كه بدونم قبلا با دوربين هاي زيادي كار كردم ولي به علت عدم بودجه در
آن زمان اينو خريدم
حالا مشكل بودجه ندارم ولي واسم مهمه
خب داستان بزارم كنار
بين دوربين هاي fuji s1500 و nikon l100 و nikon p80 و sony h20
دوستان اگه به جز اين مدل ها هم چيزي پيشنهاد داشتن خوشحال مي شم كمكم كنيد
پيشاپيش از هر كي نظر مي ده سپاسگزارم
سلام
1- كي گفته اينجا تازه واردا رو تحويل نمي گيرن ؟ چرا قصاص قبل از جنايت مي كنيد ؟ :biggrin:
2- تاپيكتون رو با اين تاپيك ادغام كرديم تا با خوندن پستهاي قبلي اين تاپيك كلي راهنمايي بشين (اين روزا اغلب SLR LIke ها سوپر زوم اند)
3- من به شخصه Canon SX10 IS رو به دوربينايي كه نام بردين ترجيح مي دم و پيشنهاد مي كنم.
-
Sony H20 or Canon SX110
با سلام خدمت تمام دوستان
من قراره براي يكي از دوستان تو محدوده قيمتي ٢٥٠ تا ٣٥٠ هزار تومن يه دوربين عكاسي مناسب خريداري كنم. تو بررسي اوليه كه خودم كردم و پس از محدود كردن برندها به سه دوربين سوني h20 ، h10 و كنون sx110 رسيدم. از اساتيد محترم خواهشمندم در مورد خريد راهنمايي لازم رو بفرماييد. اگر دوربين ديگهاي هم مناسب ميدونيد پيشنهاد بفرماييد. پيشاپيش ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
1- كي گفته اينجا تازه واردا رو تحويل نمي گيرن ؟ چرا قصاص قبل از جنايت مي كنيد ؟ :biggrin:
2- تاپيكتون رو با اين تاپيك ادغام كرديم تا با خوندن پستهاي قبلي اين تاپيك كلي راهنمايي بشين (اين روزا اغلب SLR LIke ها سوپر زوم اند)
3- من به شخصه Canon SX10 IS رو به دوربينايي كه نام بردين ترجيح مي دم و پيشنهاد مي كنم.
والا خوب نمیگیرن.به پست من نگاه کنید.14آگوست.الان 19و هنوز حنی یکی نگفته اصلا نخر!!!!
-
سلام
يه وقتايي جواب ندادن ها دلايل استراتژيك دارن lol
مثلا اگر من در جواب پست شما اين پاسخ تكراري رو مي دادم كه اصولا طرف كامپكت ها و SLR Like هاي نيكن نرويد چون برخلاف DSLR هاش و بر خلاف نسل اول DSLR Like هاش چنگي به دل نمي زنند مرا متهم به جانبداري از كنن مي كردند :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
سلام
ممنون كه نظرتونو ازم دريغ نكرديد
اما راستش يه جورايي با قيمت sx10 نمي تونم كنار بيام
حالا يه سوال ديگه بين fuji s1500 و canon sx110 كدوم را پيشنهاد ميديد؟
بازم از اين كه منه تازه واردو تحويل گرفتين ممنون :::happy:::
-
سلام
بين اين دو فوجي بهتر است ولي راستش من هم مثل شما با هيچ كدام از اين دو دوربين نمي تونم كنار بيام !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
يه وقتايي جواب ندادن ها دلايل استراتژيك دارن lol
مثلا اگر من در جواب پست شما اين پاسخ تكراري رو مي دادم كه اصولا طرف كامپكت ها و SLR Like هاي نيكن نرويد چون برخلاف DSLR هاش و بر خلاف نسل اول DSLR Like هاش چنگي به دل نمي زنند مرا متهم به جانبداري از كنن مي كردند :::happy:::
توو این مدت کمی بیشتر گشتم بین این دوربین های Fuji 100Fs و EOS1000Dو Fuji S2000HD...کدوم رو پیشنهاد میکنید؟اگه کنن رو بزاریم کنار بین این دوتا فوجی کدوم بهترن..
-
کدامیک ؟ S100fs - DSC-HX1 - SP-565 - DMC-FZ28 - SX1 IS
سلام / بخدا دیگه گیج شدم
http://hosting11.imagecross.com/imag...-11/339cam.jpg
لطفا راهنمایی کنید - فیلمبرداری و عکاسی خیلی برام مهم است که در یک دوربین باشه
پول ندارم وگرنه SLR میخریدم که امکان فیلمبرداری داره مثل d90 - 500d و ...
آشنایی کامل با فتوشاپ هم دارم و در ادیت (رنگ و کیفیت و ...) تصویر مشکلی ندارم
عکس و فیلم رو برای سینما نمیخوام /. نهایت استفاده برای طراحی وب هست
از فیلمبرداری هم زوم هنگام فیلمبرداری رو انتظار دارم
اینارو گفتم تا شما عزیزان بدونید چیز فوق العاده نمیخوام تو این دوربین هایی که معرفی کردم
قیمت هارو با جیبم مناسب دیدم رو این حساب فقط گیج شدم کدوم رو انتخاب کنم.
البته من خودم کنون دارم a530 البته راضیم ولی تو این سری از sx1 is زیاد خوشم نمیاد
حقیقاتش بیشتر بین انتخاب خودم اینا هست نسبت به علاقه:
http://www.trustedreviews.com/images...00FS3quart.jpg
Fujifilm FinePix S100fs
http://www.dcresource.com/reviews/so..._hx1-front.jpg
Sony Cybershot DSC-HX1
http://www.mydigitallife.info/wp-con...uz-468x345.jpg
Olympus SP-565 Ultra Zoom
http://www.digitalcamerareview.com/assets/19252.jpg
Panasonic Lumix DMC-FZ28
http://bimbolicious.files.wordpress....8/12/sc001.jpg
Canon PowerShot SX1 IS
-
پاسخ: کدامیک ؟ S100fs - DSC-HX1 - SP-565 - DMC-FZ28 - SX1 IS
البته جدیدا تبلیغ Panasonic Lumix DMC-FZ3 8 رو دیدم که فکر کنم جالب باشه
http://www.trustedreviews.com/images...fz383quart.jpg
-
سلام دوست عزيز شما اول بگيد چه نوع كاربردي داريد وفيلمبرداري هم براتون مهمه يا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezab
سلام دوست عزيز شما اول بگيد چه نوع كاربردي داريد وفيلمبرداري هم براتون مهمه يا نه ؟
سلام دوست خوبم
کاربرد من به اصطلاح برای شرکت هست عکاسی طوری نباشه که بعد از دانلود از دوربین به کامپیوتر یاس و نا امیدی بگیری فیلم برداری هم همینجور فیلمبرداری با کیفیت dvd یعنی 720 حالا ntsc یا pal فرقی نداره ولی خیلی فشرده نشه که جزئیات گم بشه من اصلا مگاپیکسل هم برای مهم نیست به نظر شخصی حقیر هرچی دوربین مگاپیکسل کمتر بوده کیفیتش بهتر بوده!!!!!:eek:
فیلمبرداری هم میخوام پیوسته باشه یا حداقل 20 دقیقه فیلم بگیره زوم هنگام فیلمبرداری هم خیلی برام مهم هست عمر باطری هم چیز مهمی برام هست lcd هم اگه قابل تنظیم باشه بهتره
توی این مدلها که خدمت شما معرفی کردم هستند که این ویژگیها رو داشته باشند ولی به سایتهای خارجی دوربین شک دارم ولی به کاربران فارسی زبان که از این محصولات استفاده کردند 100% ایمان دارم چون یکی از خصلتهای ما این هست که اگه چیزی بخریم که خوب نباشه به نفر بعدی حتما بدی رو مگیم خوشبخاته.
:::love2:::
-
فكر ميكنم شما انتخاب خودتونو كرديد .....بنظرم s100 فوجي وhx1 سوني ميتونن گزينه ها ي خوبي باشن ....فوجي رو بخاطر سنسورش و سوني رو بخاطر امكاناتش توصيه ميكنم ....
-
ببين زياد از فيلم برداري انتظار زيادي نداشته باش بهر حال دوربين عكاسي بايد تو امكانات عكاسي قوي باشه ...در مورد كيفيت عكسم اين دو گزينه سوني و فوجي رو من بيشتر مي پسندم ....اما فوجي رو مشتري اول و اخرش خودتي
اما اگه من بودم فوجي رو انتخاب مي كردم.....اينم در نظر بگير كه براي سوني ميتوني كانورتور تله و وايد بگيري اينم يعني رنج بالا تر:::big grin2:::
-
سلام مجدد تشکر میکنم دوست خوبم rezab
باز هم یکم وسوه شدم تصمیم برای خرید دوربین خیلی عجولانه تصمیم نمیگیرم
و دوست دارم چیزی بخرم که پشیمون نشم حقیقتش در نمونه عکسهایی
که تقریبا از تمام دوربینهای موجود دیدم خیلی ضد و نقیض دیدم و این باعث
سردرگمی شده.
ولی حالا این مورد چطور هست با اینکه قیمت مشخصی از این دوربین ندیدم
و چند نمونه عکس که دیدم خیلی کیفیت خوبی داشت
http://web500.us/wp-content/uploads/...h1-300x206.jpg
http://author-works.com/media/media-35218.gif
Panasonic GH1
نمونه عکسها:
http://www.pbase.com/bmosley/gh1
اگه این دوربین قیمتش زیر 900 باشه برای من مناسب هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahbang
اگه این دوربین قیمتش زیر 900 باشه برای من مناسب هست
این دوربین یک SLR هست که تو بازار ایران نمی دونم اومده یا نه ولی قیمتش تو بازار جهانی حدود 2800 دلار فکر کنم باشه.
به لحاظ کیفیت عکس من فکر می کنم فوجی بهتر از بقیه باشه خصوصا تو محیط های کم نور تر.
-
سلام...
دوستانی که با این دو دوربین کار کردن می یشه توضیح بدن از نظر نویز کدوم عملکرد بهتری دارن؟
آیا مطالبی که در پسا اس اکس 1 نوشته شده در مورد عملکرد خیلی بد نویزی این دستگاه صحت داره؟
دقیقا میخوام بدونم نویزی که تو همه slrlike هست اینجا هم هست یا اینکه این مدل تفاوت فاحشی با بقیه داره؟
-
سلام
مشخصات هر دو دوربین بسیار شبیه به هم است. معمولا در یک مشخصات مساوی کیفیت عکسهای کانن بهتر است. در ضمن دوربین کانن کمی جمع و جور تر است. اما با اینهمه اختلاف کم است.
-
مشخصات شبیه به هم می باشد اما یک نکته بسیار مهم
کنون فلاش میخوره و لی سونی نه
خود این برای شما در آینده خیلی مفید می تونه باشه
-
راستش اين دوربينو واسه خودم نمي خوام
خواهرم ميخواد بخره و از من كه تو خانواده در زمينه دوربين ديجيتال يكم ادعام بيشتره راهنمايي خواست
منم اونو ارجاع دادم به فروم سايت عكاسي
ولي گيج تر شده بود...
منم مجبور شدم همه پست هاي مربوط به sx1 & hx1 رو بخونم...
راستش حق داشت منم گيج شدم.نتونستم نظر درستي بهش بدم
همه بزرگان اين فروم هركس كه راهنمايي بخواد اولا توقع نظرات كارشناسيازش دارن ثانيا با يك لينك ارجاعش ميدن به پست مربوطه.اما غافل از اينكه تو اين پست ها نظرات اشتباه و گمراه كننده بيداد ميكنه...
اگر راهي پيدا ميشد كه بزرگتر ها نظرات اشتباه ما كوچكتر ها رو اصلاح يا حذف كنن تا اسباب گمراهي و گيجي تازه وارداني چون خواهرمن فراهم نشه خالي از لطف نبود
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gaygeel
راستش اين دوربينو واسه خودم نمي خوام
خواهرم ميخواد بخره و از من كه تو خانواده در زمينه دوربين ديجيتال يكم ادعام بيشتره راهنمايي خواست
منم اونو ارجاع دادم به فروم سايت عكاسي
ولي گيج تر شده بود...
منم مجبور شدم همه پست هاي مربوط به sx1 & hx1 رو بخونم...
راستش حق داشت منم گيج شدم.نتونستم نظر درستي بهش بدم
همه بزرگان اين فروم هركس كه راهنمايي بخواد اولا توقع نظرات كارشناسيازش دارن ثانيا با يك لينك ارجاعش ميدن به پست مربوطه.اما غافل از اينكه تو اين پست ها نظرات اشتباه و گمراه كننده بيداد ميكنه...
اگر راهي پيدا ميشد كه بزرگتر ها نظرات اشتباه ما كوچكتر ها رو اصلاح يا حذف كنن تا اسباب گمراهي و گيجي تازه وارداني چون خواهرمن فراهم نشه خالي از لطف نبود
با تشكر
برای مقایسه دقیق ویژگی های این دوربین بهتره اول ریویوهای سایت های معتبر مراجعه کنید بعد هم نکاتی که برخی افراد با تجربه اینجا بیان می کنند استفاده کنید.. برخی مطالبی که اینجا مطرح میشه در رابطه با این گونه مسائل کمی رنگ و بوی سلیقه به خودشون می گیره. اما مطالبی هم توسط افراد با تجربه ارائه میشه که تو ریویو های دوربین ها نمیشه پیدا کرد.
تو ریویوها هم بیشتر بر نمونه عکس ها تکیه کنید تا توضیح و تفسیر و نمره هایی که میدن. به عنوان مثال من از مقایسه نمونه عکسهای یک سایت به این نتیجه رسیدم که کیفیت عکس دوربین A از دوربین B یه درجه بهتره ولی خود اون سایت تو نمره ای که داده بود عکس این رو اعلام کرده بود البته اون سایت یه چیزیو در نظر گرفته بود که برا من مهم نبود.
من توصیه می کنم برای مقایسه این دو دوربین ریویوهای سایت های Cameralabs ، Dpreview و Imagingresource رو مطالعه کنید. کامرالب ریویوهای مختصر تر و ساده تری رو ارائه میده که شخصا فکر می کنم برای کاربر آماتور مطالعش سریعتر و بهتر باشه. به همین دلیل می تونید از این سایت شروع کنید. عکس ها رو با هم مقایسه کنید. ولی برای جزئیات دقیق تر حتما Dpreview و Imagingresource هم مطالعه کنید.
اما نظر شخصی من Canon SX1 هستش.
-
سلام
برتري هاي عمده ي SX1 بر HX1 به قرار زير است :
1- عكسبرداري RAW
2- كفشك فلاش (امكان استفاده از فلاش External)
3- فيلمبرداري فول HD در مقابل HD
4- استفاده از كارتهاي حافظه ي در دسترس تر و ارزان تر SD و SDHC
برتري هاي HX1 نسبت به SX1 به قرار زير است :
1- قدرت فلاش بيشتر
2- سرعت عكاسي پي در پي بيشتر ( 10 در مقابل 4 كادر در ثانيه)
3- استفاده از باتري ليتيوم و شارژر (براي آنها كه اين باتري ها را بيشتر دوست دارند) و در نتيجه عدم نياز به خريد باتري و شارژر جداگانه
4- 70 گرم وزن كمتر
حالا با موارد فوق هر كاربري ( لازم نيست كارشناس باشد ! ) بر اساس سلايق و نياز خود مي تواند انتخاب كند. مثلا براي من دو مورد اول در برتري هاي SX1 كافيست تا سراغ HX1 نروم و براي ديگري ممكن است اين موارد اهميتي نداشته باشد.توصيه ي من اين است كه اگر فيلمبرداري HD مد نظر نيست بهترين انتخاب Canon SX10 به جاي هردو اينهاست.
-
بالاخره g10 بخرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت اساتيد گرامي
گريم در اومده.خواهشا راهنمائيم كنيد
من الان دقيقا اين شكلي هستم:eek: :::confused2::::(
يكي ميگه عاليه،يكي مي گه گزينه هاي بهتري هم هست،يكي مي گه سري جي خوب نيست
با توجه به اينكه بنده بسيار بسيار بسيار مبتدي در حد 0- هستم،به نظر شما كانن جي 10 بخرم يا نه
توضيح اينكه فروشنده آشناست و گفته چون شمائيد 490 تومن
و يه چيز ديگه بگم،مي ترسم دوربين رو بهم بندازه:(
چه بكنم من؟؟؟؟؟؟
-
پاسخ: بالاخره g10 بخرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dorna_khan
سلام خدمت اساتيد گرامي
گريم در اومده.خواهشا راهنمائيم كنيد
من الان دقيقا اين شكلي هستم:eek: :::confused2::::(
يكي ميگه عاليه،يكي مي گه گزينه هاي بهتري هم هست،يكي مي گه سري جي خوب نيست
با توجه به اينكه بنده بسيار بسيار بسيار مبتدي در حد 0- هستم،به نظر شما كانن جي 10 بخرم يا نه
توضيح اينكه فروشنده آشناست و گفته چون شمائيد 490 تومن
و يه چيز ديگه بگم،مي ترسم دوربين رو بهم بندازه:(
چه بكنم من؟؟؟؟؟؟
سلام:)
اگه تازه كار در وادي عكاسي هستيد هيچگاه سري G دوربينهاي كانن به شما توصيه نميشه.سري g كانن كه از گرانترين كامپكتهاي موجود در بازار است براي عكاسان حرفه اي كه نياز به يك دوربين كوچكتر نيز دارند ساخته شده. بدنه فلزي ، كيفيت ساخت بسيار بالا، تقريبا تمام تنظيمات دوربينهاي حرفه اي و ... در آن بكار رفته و به قول " دكتر روشن " با خريد اين دوربين شما پول چيزهايي رو پرداخت ميكنيد كه شايد هيچگاه از اونها استفاده نكنيد !
-
سلام
ضمن تاييد صحبت هاي جناب احساني بايد عرض كنم كه دوربين ديگه اي هم اگر خواستيد بخريد از اون آشناتون نخريد چون ظاهرا دندونشون خيلي گرده !
اين دوربينو الان با گارانتي ايده آل تا 475 هم مي شه خريد.
-
درود بر دوستان گرامی.....
من نیاز های خواهرمو می شناسم
عکاسی رو دوست داره ولی خیلی دنبال کار حرفه ای نیست فعلا
می خواد دوربینی داشته باشه که با دوستاش که بیرون میره یا با فامیل از افراد یا طبیعت آلبوم عکسی داشته باشه
زوم دوربین واسش مهم هست و اما وزن دوربین نه
کیفیت فیلمش هم مهمه و از اونجایی که HD TVداره
یکی دیگه از کاربرداش عکاسی تو محیط های داخلی در شب مثلا مهمانی که تاکییدش روی این مساله ایجاب می کنه بین گزینه ها کم نویز ترین رو انتخاب کنه
حال دوستان با این شرایط اگر گزینه دیگری نیز سراغ دارن بفرماین
البته تو رده لایک ها بی نویز که نداریم ولی با این کاربرد ها کدوم عملکرد بهتری داره
تو این فروم خوندم یکی از دوستان که SX1 رو داشت از عکس در محیط های کم نور و Indoor راضی نبود
-
سلام.
در درجه اول بايد آگاهي داشته باشي که مي خواهي در چه حدي عکاسي کني.
فقط در حد تصاوير خانوادگي و يادگاري و يا حرفه اي تر و اصولا چه مقدار علاقه به دنبال کردن فراگيري عکاسي داري.
اين يعني 50% پيشرفت.
مطالب خيلي خوبي از دوستان آگاهي توي اين سايت هست که مي توني بهره ببري. الحق که دوستان خيلي لطف دارند و وقت گذاشته اند.
نظر شخصي من اين است که اگر در حد تصاوير خانوادگي و يادگاري است که از دوربين هاي کامپکت بگيري که از G هم باريکتر و قابل حمل تر هستند و مي توني به راحتي حتي از جاهايي که احتمالا گير مي دهند مثلا مسجد الحرام داخل ببري.
اگر دوست داري که به يادگيري عکاسي در سطوح بالاتر ادامه بدهي G10 شايد براي شروع خوب باشه و بتونه تا يک مدتي کفايتت کنه. اما اگر من بودم يک کمي روي اين پول مي گذاشتم و يک DSLR مي گرفتم (شايد نيکون D60 با کيت، خودت مطالعه کن).
شايد قبل از تصميم نهايي بهتر باشه بيشتر از اينها وقت بذاري و توي اين سايت و جاهاي ديگر بيشتر روي دوربين ها مطالعه کني.
سايت کن راکول هم هست:
کد:
www.kenrockwell.com/tech/recommended-cameras.htm
البته ايشون نظر خاصي به D40 داره که بعضي ها اين نظر رو ندارند. دقت کن.
اگر مشکل زبان نداشته باشي توي اين سايت اطلاعات خوبي هست.
عجله نکن. بيشتر مطالعه کن.
مسعود.