صفحه 66 از 225 نخستنخست ... 16 56 62 63 64 65 66 67 68 69 70 76 116 166 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 651 تا 660 , از مجموع 2246
Like Tree1956تشکر

موضوع: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like

كاربر همراه arash1988 آواتار ها
    تشکر کرده
    1119

پیش فرض پاسخ: nikon coolpix P90 یا Fujifilm S100fs؟

نقل قول نوشته اصلی توسط knightamin نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز راهنماییهات خیلی کمک کننده است. امروز یه مورد دیگه تو این رنج به چشمم خورد از نوع SLR.منظورم sony A200.
    به نظرتون سونیA200 مناسبتره یا بخوام یه SLR-like بگیرم.؟با توجه به اینکه تو یه رنج هستن!
    بازم ممنون از جواباتون
    فکر میکنم برای اینکه دوستان بتونن بهتر شما رو راهنمایی کنند، بهتره کمی نیازهاتون رو هم تشریح کنید. اینکه چقدر تاحالا عکاسی کردید و اینکه کلا دوربین رو برای چه کاری میخواید و چه جور استفاده هایی ازش میکنید.

به عنوان مثال اگر تازه میخواید عکاسی رو شروع کنید، اگر من جای شما بودم یک compact خوب میگرفتم (حتی SX200، چه اشکالی داره؟) و شروع میکردم به یاد گرفتن عکاسی. اگر بیشتر علاقه مند شدید، میتونید بعدا به فکر گرفتن یک SLR خوب باشید (سونی A200 در مقابل پولی که میدید به نظر من انتخاب خوبی نیست). در اون صورت، هم به تدریج عکاسی رو یاد میگیرید، هم پول زیادی به دوربینی که میخواید بخرید ندادید که دلتون بسوزه ردش کنید، و هم یک کامپکت خوب و سبک برای همه جا بردن در کنار دوربین SLR تون دارید.

اگر تازه شروع نکردید، موضوع فرق میکنه.

كاربر همراه behrang 2 آواتار ها
    تشکر کرده
    34

پیش فرض پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي SLR Like .... ا

civil_haسلام
    وضوح (چه از لحاظ کیفیت تصور مثل نبود نویز ویا شارپ بودن یا آن چیزی که ادم به صورت سایز واقعی در فتوشاب می بینه ) با تصاویر سایت های نام برده توسط شما یکی است . فرقی نمی کند . سایز تصاویر با این دوربین در بالاترین رزولشن 135/5*101/5 سانتی متر با رزولوشن 72 است.(3840*2880)
    behrang 2

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

[QUOTE=behrang 2;132194]civil_haسلام
    وضوح (چه از لحاظ کیفیت تصور مثل نبود نویز ویا شارپ بودن یا آن چیزی که ادم به صورت سایز واقعی در فتوشاب می بینه ) با تصاویر سایت های نام برده توسط شما یکی است . فرقی نمی کند . سایز تصاویر با این دوربین در بالاترین رزولشن 135/5*101/5 سانتی متر با رزولوشن 72 است.(3840*2880)
    [با سلام و تشکر فراوان از شما و بقیه دوستان والا من تفاوت خاصی در عکس های لشممثقغ هر سه دوربین ندیدم البته در حد خودم فقط گاها در نمونه های سایت های دیگه عکس های canonsx 10 تار بنظر می رسید در حالی که در این سایت خیلی خوب بودند.
    شما اگه جای من باشید برای اینکه در این رنج عکس های شفاف و واضح تری داشته باشید کدوم رو انتخاب می کنید؟ البته عکس های فوجی هم خوب بود به هغیر از شب که panasonic fz 35 بهتر بنظر می رسید
    باز هم پیشاپیش ممنون از لطفتون.:biggrin:

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

نقل قول نوشته اصلی توسط arash1988 نمایش پست ها
    فکر میکنم برای اینکه دوستان بتونن بهتر شما رو راهنمایی کنند، بهتره کمی نیازهاتون رو هم تشریح کنید. اینکه چقدر تاحالا عکاسی کردید و اینکه کلا دوربین رو برای چه کاری میخواید و چه جور استفاده هایی ازش میکنید.

به عنوان مثال اگر تازه میخواید عکاسی رو شروع کنید، اگر من جای شما بودم یک compact خوب میگرفتم (حتی SX200، چه اشکالی داره؟) و شروع میکردم به یاد گرفتن عکاسی. اگر بیشتر علاقه مند شدید، میتونید بعدا به فکر گرفتن یک SLR خوب باشید (سونی A200 در مقابل پولی که میدید به نظر من انتخاب خوبی نیست). در اون صورت، هم به تدریج عکاسی رو یاد میگیرید، هم پول زیادی به دوربینی که میخواید بخرید ندادید که دلتون بسوزه ردش کنید، و هم یک کامپکت خوب و سبک برای همه جا بردن در کنار دوربین SLR تون دارید.

اگر تازه شروع نکردید، موضوع فرق میکنه.
    من خودم الان compact دارم. کداک v1253 و راضیم ازش و فوق العاده است عکسهاش حتی از کامپکتهای کانن هم بهتره. اما میدونید که کامپکتها محدودن تو عکاسی.
    من اولین دوربینم که باهاش عکاسی می کردم دوربین آنالوگ zenit 125 بود که فوق العاده بود. عکاسیم دست و پا شکسته انجام میدم . علت رفتن سراغ دوربین نیمه حرفه ای و حرفه ای واسه ارضا کردن سلایق هنری و عکاسیمه. نمیدونم تا چه حد مطلب و رسوندم. منم میخوام نهایت تا 600 تومن پول بدم. بهمین علت گزینه هایی مثهA200 سونی و s100 فوجی مد نظرم بود.
    حالا با این اوصاف نظر دوستان چیه؟
    ممنونم

تشکر کرده
    1119

من خودم الان compact دارم. کداک v1253 و راضیم ازش و فوق العاده است عکسهاش حتی از کامپکتهای کانن هم بهتره. اما میدونید که کامپکتها محدودن تو عکاسی.
    من اولین دوربینم که باهاش عکاسی می کردم دوربین آنالوگ zenit 125 بود که فوق العاده بود. عکاسیم دست و پا شکسته انجام میدم . علت رفتن سراغ دوربین نیمه حرفه ای و حرفه ای واسه ارضا کردن سلایق هنری و عکاسیمه. نمیدونم تا چه حد مطلب و رسوندم. منم میخوام نهایت تا 600 تومن پول بدم. بهمین علت گزینه هایی مثهA200 سونی و s100 فوجی مد نظرم بود.
    حالا با این اوصاف نظر دوستان چیه؟
    ممنونم
    با این اوصاف شاید بهتر باشه به دست دوم های تمیز و با کارکرد کم هم فکر کنید. به هر حال بودجه محدود انتخابها رو محدود میکنه و چون محدود کردن بودجه معمولا نمیتونه بر اساس نیازها انجام بشه، ممکنه همه نیازهاتون برآورده نشه. من فکر میکنم دنبال یک entry-level DSLR دست دوم تمیز باشید. در مورد اینکه این دوربین دست دوم چی باشه، باید خودتون تحقیق کنید چون دست دوم مدلهای مختلف و برندهای مختلفی رو میتونید با این بودجه تهیه کنید.
    knightamin تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    4

نقل قول نوشته اصلی توسط arash1988 نمایش پست ها
    با این اوصاف شاید بهتر باشه به دست دوم های تمیز و با کارکرد کم هم فکر کنید. به هر حال بودجه محدود انتخابها رو محدود میکنه و چون محدود کردن بودجه معمولا نمیتونه بر اساس نیازها انجام بشه، ممکنه همه نیازهاتون برآورده نشه. من فکر میکنم دنبال یک entry-level DSLR دست دوم تمیز باشید. در مورد اینکه این دوربین دست دوم چی باشه، باید خودتون تحقیق کنید چون دست دوم مدلهای مختلف و برندهای مختلفی رو میتونید با این بودجه تهیه کنید.
    پس شما با A200 موافق نیستید؟
    میشه دلایلشو بفرمایید. ممنون

تشکر کرده
    1119

پس شما با A200 موافق نیستید؟
    میشه دلایلشو بفرمایید. ممنون
    وقتی میخواید یک دوربین SLR رو برای اولین بار انتخاب کنید، باید به سیستم کلی هم فکر کنید. آیا شما میخواید به لنز 70-18 که با کیت ارائه میشه بسنده کنید؟ مسلما خیر، به خصوص که در مقایسه با بقیه کیت لنزها، لنز خوبی هم نیست. اگر لنز دیگه ای خریدید حاضر میشید در آینده سیستمتون رو عوض کنید و برای فروش لنزهای سونی و دوربینتون دردسر و ضرر مالی رو متحمل بشید؟

به نظر من بهتر هست برند دیگه ای رو برای سیستم کلیتون در نظر بگیرید. Canon, Nikon, Pentax یا Olympus هر 4 تا میتونن به نظر من گزینه مناسبی برای شما باشن، اما سونی رو شخصا ترجیح نمیدم.

از طرف دیگه، خود A200 مشکلات مهمی داره. نویزش در ISO 800 و بالاتر زیاده. Live View نداره. AF-Assist هم نداره، بنابراین توی نور کم به مشکلات جدی برای فکوس کردن بر میخورید.

مشکلات دیگه ای هم هست که ممکنه در دوربینهای entry level مشترک باشه، مثل viewfinder کوچک. اما مواردی که گفتم در خیلی از دوربینهای entry-level SLR هم رده با A200 وجود ندارن.
    knightamin تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

سلام دوستان من تو سایت
    www.dcreview.com نمونه های عکس های هر سه دوربین panasonic fz38 و canon sx 10 is و fujifilm s100 fs رو دیدم راستش در حد خودم panasonic fz 38 رو بیشتر می پسندم می خواستم نظر دوستان رو هم بدونم ؟؟
    و اینکه معمولا چقدر میکشه این دوربین وارد ایران باشه ؟ و چقدر طول میکشه یخورده قیمتش متعادل باشه ؟؟

كاربر فعال MehdiM آواتار ها
    تشکر کرده
    2211

نقل قول نوشته اصلی توسط civil_ha نمایش پست ها
    چقدر طول میکشه یخورده قیمتش متعادل باشه ؟؟
    سلام،
    اگر با ديدن عكسهايي كه پيشنهاد داده بودم اين تصميم رو گرفتيد فكر نكنم ديگه مشكلي در انتخاب داشته باشيد در مورد ورود دوربين فكر نمي كنم بيشتر از 3 ماه طول بكشه ولي در مورد قيمت دوربينهاي پاناسونيك كه با گارانتي بانيان وارد ميشن بايد گفت كه قيمتشوندر مقايسه با قيمتشون در خارج كشور خيلي بيشتره (در مقايسه با ساير دوربينها) پس نبايد منتظر تعادل قيمت بود مثلا FZ18 و FZ28 در خارج كشور قيمت حداكثر 330 دلار داشتند در حاليكه در ايران اين قيمت به زير 400 هزار تومان نرسيد.ولي مثلا sx10is قيمت نزديكتري به خارج دارد (400$ در برابر 420 هزار تومان).
    به يك نكته مهم توجه كنيد:
    آيا FZ38 در برابر FZ28 داراي قابليتهاي بسيار شاخص تري هست كه ارزش انتظار و پول بيشتر را داشته باشد؟
    ویرایش توسط MehdiM : Sunday 20 September 2009 در ساعت 18:48 دلیل: نگارش

كاربر آشنا pinkishmilad آواتار ها
    تشکر کرده
    70

نقل قول نوشته اصلی توسط MehdiM نمایش پست ها
    سلام،
    اگر با ديدن عكسهايي كه پيشنهاد داده بودم اين تصميم رو گرفتيد فكر نكنم ديگه مشكلي در انتخاب داشته باشيد در مورد ورود دوربين فكر نمي كنم بيشتر از 3 ماه طول بكشه ولي در مورد قيمت دوربينهاي پاناسونيك كه با گارانتي بانيان وارد ميشن بايد گفت كه قيمتشوندر مقايسه با قيمتشون در خارج كشور خيلي بيشتره (در مقايسه با ساير دوربينها) پس نبايد منتظر تعادل قيمت بود مثلا FZ18 و FZ28 در خارج كشور قيمت حداكثر 330 دلار داشتند در حاليكه در ايران اين قيمت به زير 400 هزار تومان نرسيد.ولي مثلا sx10is قيمت نزديكتري به خارج دارد (400$ در برابر 420 هزار تومان).
    به يك نكته مهم توجه كنيد:
    آيا FZ38 در برابر FZ28 داراي قابليتهاي بسيار شاخص تري هست كه ارزش انتظار و پول بيشتر را داشته باشد؟
    یه سری به اینجا بزن:
    http://www.trustedreviews.com/digita...ix-DMC-FZ38/p1
    یه وضوح میگه 2 تفاوت عمده هست:
    1. لومیکس سیستم ضد لرزش را ارتقا داده که باعث میشه عکس های تله خیلی صاف تر بشن (fz 28 اینو کم داشت)
    2. قابلیت فیلم برداری را ارتقا داده.

من در حال حاضر خودم fz 28 دارم. همه چیز دوربین عالیه. فقط من با کیفیت رنگهاش توی نور کم مشکل دارم (برای مثال ارغوانی را آبی سوخته نشون میده) و نویزش هم بالاست. تصمیم دارم دوربین را بدم به برادرم (که حسابی تو کفِشه) و fujifilm s100 را بگیرم. فوجی تو نور کم فوق العده هست. همه از قیمتش مینالیدن که اونم حسابی پایین اومده. فقط شدیدا سنگینه و chromatic aberration هم داره. اما در کل به خاطر اندازه عظیم سنسورش کیفیت عکساش یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
    در ضمن sx10 را فراموش کن. من باهاش کار کردم. میزان نویزش در حد فضاست! P90 رو هم که همه سایتها دارن بهش بد و بیراه میگن.

سبز باشی

صفحه 66 از 225 نخستنخست ... 16 56 62 63 64 65 66 67 68 69 70 76 116 166 ... آخرینآخرین