سلام
من یه چند ماهی هست که میخوام دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای بگیرم ولی بین دو مدل sony hx1 و canon sx1 گیر کردم خواهشا من را راهنمایی کنید تا یه دوربین خوبی بخم . همچنین اگر مدل بهتری از این دو مدل را میشناسید لطفا پیشنهاد کنید .
متشکرم
با سلام منم اخيرا بعد از كلي پرت وقت و حساسيت بين فوجي s100 -canon sx10 -sony hx1 بالاخره كانون گرفتم سوني رو اصلا بهتون پيشنهاد نمي كنم و وضوح عكساش خيلي پايين تر از بقيه هست اما كانن و فوجي بدك نيست اما مهمتر از اون سطح انتظار شما است من از عكساش راضييم اما نه اون طوريكه انتظار داشتم فوكوس دستي اون سخت و ضعيفه و در كل يه غير از زووم تفاوت آن چناني با كامپكت ها نداره اگه علاقه و توقع زيادي از عكس ها و وضوح بالا داريد بريد سراغ slr . و فعلا با يه كمپكت سر كنيد البته اين نظر شخصي منه چون الان دلمو زده .
سلام من یه چند تا سوال دارم
آیا واقعا دوربین hx1 دوربین ضعیفی هست ؟ آخه من از چند نفر دیگه هم پرسیدم و اونها هم با نظر civil_ha موافق بودند . و بین دو دوربین hx1 و sx20 کدام بهترند ؟ اگر هیچکدام از این دو دوربین خوب نیستند لطفا من را به یک مدل بهتر راهنمایی کنید .
متشکرم
سلام، در اين رده دوربينهاي ديگري مثل FZ38 از پاناسونيك و P90 از نيكون 590UZ از اليمپوس و S200EXR از فوجي هستند،حالا كه تعداد دوربينها زياد شد بايد براي خودتون اولويت و قيد بگذاريد، هيچ كس در اين سايت يك مدل خاص را براي ديگران پيشنهاد نمي كند، الان شما بايد بگيد كه قيمت، فيلم برداريHD ، رينگ زوم دستي، وزن، اندازه ال سي دي و ... كدام براي شما اولويت دارد هيچ كدام از دوربينهاي بالا همه امكانات را با هم ندارند.پس اول نيازهاتون رو مشخص كنيد.
من از لحظ قیمت میتونم تا 470 یا 480 بدم و اولویت ها هم برای من زوم اپتیکال و نویز کم مهمه و فیلم برداری و فوکوس هم برایم مهمه و وزن و اندازه هم برام زیاد فرقی نمیکنه پس تا اینجا بین این مدل ها p90 از نیکون و s200exr از فوجی فیلم میرن کنار .
و حالا من بازم سوال دارم : نویز مدل fz38 پاناسونیک زیاده ؟(چون من نمونه ی عکساش رو دیدم و به نظر نویزش زیاد بود ولی باز نظر شما رو هم میخواستم...) و نظر شما رو هم در مورد نویز و زوم اپتیکال hx1 میخواستم و اگر میشه یه فیلم از زوم اپتاکال و کیفیت فوکوسش لطفا بذارید چون من توی اینترنت یه فیلم قابل اعتماد پیدا نکردم . و آیا زوم manual مدل fz38 و hx1 و sx20 و 590uz به وسیله ی joystick هست یا به وسیله ی چرخاندن لنز انجام میگیرد ؟
متشکرم از راهنمایی های مفیدتون
دوست من ...آیا زوم manual مدل fz38 و hx1 و sx20 و 590uz به وسیله ی joystick هست یا به وسیله ی چرخاندن لنز انجام میگیرد ؟
تا جایی که من اطلاع دارم در حال حاظر توی رده SLR Like فقط بعضی از مدلهای سری S فوجی ( مثل S9600) و بعضی مدلهای سری Fz پاناسونیک ( مثل Fz50 ) دارای رینگ زوم هستن ... ( و بعلاوه رینگ فوکوس دستی ) . fz38 هم رینگ زوم ندارد .
مگر زوم اتوماتیک هم داریم ؟آیا زوم manual مدل . . .
موفق باشید .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "