محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
دوستان عزيز راهنمائي هاي مفيدي ارائه دادند من بدنه كنون براي آتليه را ترجيح نميدم هرچند خودم كنون دارم اما تو تنظيمات وايت بالانس دستي و كلوين برند نيكون حرف اول رو ميزنه البته قصدم تبليغ خاص يا طرفداري از فلان مارك نيست فقط جهت اطلاع عرض شد.
قصد خرید دوربین برای آتلیه داشتم
استفاده برای عکاسی در آتلیه
استفاده برای کلیپ سازی
استفاده برای عکاسی در فضای بیرونی در روز نه شب
دوربین های انتخابی با توجه به اینکه نمیخوام هزینه زیادی انجام بدم با گرانی فعلی
دوربین D3200 18-55
دوربین D5100 18-55
دوربین D650 18-55 CANON
دوربین D5200 18-55
مورد آخری که هنوز وارد نشده و اگر هم بیاد حول حوش 2800 میشه که واقعا به صرفه نیست
با سلام
دوستان نظرتون راجب به انتخاب بین 60D کنون و D5100 نیکون چیه؟
اینجور که بنده متوجه شدم نویز پرفورمنس در ایزو های بالای 1600 در دی5100 بهتره و این برتری به وضوح تا چند استاپ افزایش ایزو هم مشهوده
(از دی3100 به بعد عملکرد نویزی به مراتب بهتر (تا نرسیده به رده های بالا و فول فریم) جزئی جدا ناشدنی از دوربین های نیکون شده)
و بحث دیگه بحث داینامیک رنج هست که دی5100 با بهره گیری از سنسور دی7000 عملکرد چشمگیری داره
منصوروف هم تو ریویو هاش به این نکته اشاره کرده
و رده بندی در سایت dxo رو هم که همه میدونید جایگاه دی5100 کجاست
و از طرفی گریپ بهتر 60 دی
باتری بهتر
فیلمبرداری بهتر و ال سی دی بالایی و مگاپیکسل بیشتر
امکانات نرم افزاری بهتر و قرار گرفتن در رده ای بالاتر و ...
فقط بحثی که میمونه اینه که در دنیای واقعی چقدر متفاوت خواهند بود؟
سمپل ها که هرکدوم یک چیز میگه!
اگر قیمت یک دی 5100 رو با لنز 18-55 و 60 دی با لنز 18-55 رو یکسان در نظر بگیریم (اندکی 60 دی گران تر) چطور؟
خرید کدومیک توجیه داره؟
کدوم بدنه ی بهتری خواهد بود؟
کدوم دیرتر قدیمی میشه؟
با سپاس
----------
ادیت:
اشتباها پست در این تاپیک ارسال شد
مقصود تاپیک راهنمایی برای خرید dslr بود
با عرض پوزش لطفا منتقل بشه
با تشکر
ویرایش توسط Hassan.K : Saturday 19 January 2013 در ساعت 22:09
قیمت بدنه 60D : حدود 2600
قیمت D5100 kit 18-55 : حدود 1900
حدود 900 هزار تومان در این رده "اندک" محسوب میشود؟ به نظرم با قیمت 600D اشتباه گرفته اید.
----------------------------------
راستی سؤالی داشتم از دوستان:
برای آتلیه میتوان روی سری NEX سونی (مثلا 5n) حساب کرد؟ آیا جواب کار آتلیه را میدهند؟
نظر شخصی بنده این هست که گاهی شما "استفاده خاص" از دوربینی دارید. مثلا برایتان مهم است که دوربینتان عکاسی پیاپی با سرعت بالا داشته باشد. باید بروید و در آن فاکتور خاص دنبال دوربین باشید. یا مثلا دوربینتان می خواهید سیلینگ بدنه داشته باشد... می روید دنبال آنها که دارند. اما برای کاری مانند "عکاسی روزمره و خانوادگی" یک عدد کانن 500دی دست دوم هم جوابگوی بسیاری از نیازهای شماست. اول باید مشخص کرد که دوربین کدام "نیاز" شما را باید پر کند. اگر این نیاز صرفا "لذت خرید دوربین خفن" هست، روی آن پا بگذارید که فقط دارید برای پولتان یک چاه عمیق بی انتها میکنید! اما اگر نیاز به دوربین اس ال آر دارید و مشخصه خاصی مد نظرتان است، زیاد شک نکنید، شاید اختلاف دوربینهای موجود با قیمت تقریبی یکسان (که در مثال شما اصلا یکسان نبود!) آنقدر زیاد نباشد که حتی ارزش فکر کردن داشته باشد. کمی نیاز خودتان را بشناسید، دوربین مناسب خودش را به شما نشان خواهد داد...
امیرحسین
سلام
اختلاف عملکرد نویزی این دو دوربین کمتر از یک استاپ است (به قول شما اگر از ایزو 1600 حساب کنیم، با یک استاپ افزایش به ایزو 3200 و با دو استاپ افزایش به ایزو 6400 می رسیم که سقف ایزو 60D است) بر حسب نتایج DxOMark، ایزو مورد قبول 60D برابر 813 و برای D5100 برابر 1183 است که به معنای اختلاف 0.45 استاپ است نه چندین استاپ. این اختلاف هم در عکاسی اختلاف زیاد و تعیین کننده ای نیست.
ارادتمند
بله اختلافشان زیاد هست به شرط آکبند .بادی 60دی 2550 هست و دی 5100 با 18-55 2 تومن
البته عرض شد اگر قیمت رو یکسان در نظر بگیریم ولی ظاهرا باید شفاف سازی بیشتری میکردم.این بخش رو از قلم انداختم :
یک دی 5100 آک پیدا کردم 1800 و یک 60دی تقریبا آک با 18-55 2تومن
استفاده مدنظر بنده پرتره و طبیعت هست
سیلینگ نسبی بنده مهم هست و همینطور خوش دستی اون + امکاناتی مثل تریگر فلش و تاپ ال سی دی میتونه مفید باشه
عکاسی پیاپی نیاز ندارم.فیلمبرداری بسیار کم
چون قصد عکاسی طبیعت داشتم نویز هم برایم مهم بود مخصوصا در تصاویر شب و هنگام غروب
و اینجا این سوال میمونه که کدوم میتونه بهتر عمل کنه.چون سنسور بیش از 50% موثره و نمیشه رو حساب امکانات فقط تصمیم گرفت !
اگر میخواستم 500 دی بگیرم دوربین قبلی رو نگه میداشتم
چون بیشتر میخواستم دوربینی بگیرم که به این زودی ها به فکر تعویضش نباشم
اگر 500 دی بگیرم به ناچار باید درآینده نزدیک دوباره به فکر بدنه باشم ولی این تجربه رو قبلا کرد ام و الان دنبال بدنه خوب و ماندگار و سپس تهیه لنز برای ادامه هستم اگر خدا بخواهد
راجب لذت خرید دوربین خفن و این بازی ها هم چیزی نمیدانم
اگر منظورتون اینه از روی ظاهر و نام یک برند و مدل دوربین میخوام یه چیز دهن پر کن بگیرم بدون اینکه بدونم نیازم چیه؟
,خیر به هیچ وجه اینطور نیست!
اتفاقا بنده برای ذره ذره مبلغی که هزینه میخوام بکنم زحمت کشیدم و قصد ندارم اون رو برای چیزی به هدر بدم.دلیل بررسی دقیق تر و مطرح کردن این سوالات نیز همین هست
با تشکر
سلام
بنده تصاویر گرفته شده با این 2 دوربین رو مقایسه کردم
در ایزو 3200 و حتی 1600 نویز به وضوح مشهود بود
ولی در دی5100 تا ایزوی 6400 و 12800 چنین نویزی ندیدم
با سپاس