سلام
من یک دوربین کنن450dبا لنز28-135mmدارم قصد ارتقا دادن لنز یادوربین رو دارم حدود 3تومن هم پس انداز دارم .
برای کار تو اتلیه ومجالس عروسی دوستان چه پیشنهادی دارند؟
با این قیمت هایی که الان هست شما میتونی با 3 تومن یا کمی بیشتر یک 600دی یا 650 دی بخرید همراه با یک لنز در حد همینی که دارید یا نهایتا این 450 رو بفروشی و یک 600دی +یک لنز پرایم برای کار باغت بگیری.
من جای شما بودم همه پولم رو لنز می خریدم و با همین دوربین ادامه میدادم. وگرنه شاید از خرید لوازم جدید خوشحال باشید اما تفاوتی چشمگیری در خروجی کارتان نخواهید داشت
با تشکر از شما چه لنزی برای این بدنه مناسبه (برامجالس) بدنه ضعیف نیست ؟
البته برا اتلیه خیلی ازش راضیم
ویرایش توسط ali-yalda : Sunday 10 March 2013 در ساعت 19:52
اگر پول برسه یک 105-24 + یک 50 یا 85 (همراه با فروش 135-28 )
یا اینکه فروش 135-28 + 450دی و خرید یک بدنه 40 دی یا 50دی+ یک 105-24 اگر واقعا از این دوربین خسته شدید
اگر روی برند تعصب ندارید می تونید روی d90 نیکون با لنز کیت 18-105 فکر کنید.
هم از نظر رزولوشن جوابگو چاپ آتلیه در سایز بزرگ هست و هم لنز دارای کیفیت و رنج زوم خوبی هست.
من یکی از دوربینهای آتلیه ام d90 هست و تقریبا تمام کارام رو با اون انجام می دم.
اين جواب کسي نيست فقط محض اطلاع .سالها عکاسان ما با 717 سوني کارهاي عالي تحويل دادند حالا ما با دوربينهاي اينچنيني در گير برند هستيم!!!ولي نتيجه ....؟؟؟؟
درود
بله خوب همان قدر که آن موردی که شما به درستی به آن اشاره فرمودید افراط هست ،
خرید یک دوربین 40 مگاپیکسلی و استفاده از آن به اندازه دوربین 12 مگایپسکلی هم تفریط محسوب میشود.
مقدار مگاپیکسل بر اساس سایز چاپ است که کاربرد پیدا میکند ، وقتی قرار است در ابعاد بیلبورد چاپ شود خوب مگاپیکسل های بالا هم
مصرف پیدا خواهد کرد. در غیر این صورت صرفا لنزهای شما رو در رسیدن به خروجی بهتر ، به چالش خواهد کشید
( مخصوصا وقتی از نور محیطی قرار است استفاده شود )
ویرایش توسط Anoosh-Em : Monday 11 March 2013 در ساعت 01:18