ریویو هایی که تو سایت های مختلف خوندم من رو متقاعد کرد 6D بگیرم.
دارم دفترچه منوال اون رو شخم می زنم.
ریویو هایی که تو سایت های مختلف خوندم من رو متقاعد کرد 6D بگیرم.
دارم دفترچه منوال اون رو شخم می زنم.
سلام
من یک دوربین دی 80 با لنز 18-70 دارم که هیچوقت از کیفیتش راضی نبودم مخصوصا از فوکوسش
برای همین قصد تعویض لنز و دوربین رو داشتم
انتخابهام هم دی 90 یا دی 7000 با لنز 18-105 بود
امروز که دوربینم رو برای مشکل کوچکی که داشت به تعمیرگاه برده بودم ازشون خواستم لنز رو هم نگاهی بکنند و معلوم شد که لنزم مشکلات خیلی زیادی داره و مشکل شدید فوکوس داره ( من همیشه فکر میکردم به خاطر عدم مهارت من در فوکوس کردنه که عکسهام مشکل دارن ) و داخلش هم گرد و خاک زیادی بود - سنسور دوربین رو هم برام تمیز کردند
حالا قراره لنزم رو هم تعمیر کنند
با این اوصاف به نظرتون با تعمیر لنز میتونم عکسهای بهتری داشته باشم یا خریدی رو که میخواستم انجام بدم ؟
با خرید این دوربین و لنز جدید کیفیت کارم تغییر محسوس میکنه یا نه ؟
اگه بله کدوم یکی از این دو تا دوربین رو پیشنهاد می کنید ؟
اگه خیر به نظرتون با پولی که دارم چه لنزی بخرم ؟ ( یا اینکه فلاشهام رو ارتقا بدم ... 3 شاخه 160 ژول S&S دارم الان )
شاید بهتر باشه اول لنز رو بگیرید و بعد از مدتی بدنه رو عوض کنید. به هر حال ۱۸-۱۰۵ لنز بدی نیست و میتونه یه ارتقا مناسب برای تجهیزات موجود به حساب بیاد.
با سلام ببخشید اینجا این سوال رو مطرح کردم چون زمینه کاریم مدلینگ و پرتره است اینجا پرسیدم.
شارپنس لنز 55-250 بیشتر از 18-200 ؟ یا اصلا برتری لنز 18 - 200 به چیشه نسبت به 55-250 ( کاری به رنج ندارم )
یه ست 18-55 به علاوه 55-250 . حدودا 500 هزار تومان ارزونتر از 18 - 200 است ؟ با این حال شما کدام رو پیشنهاد میکنید؟
و سوالی که هنوز توش گیر کردم تفاوت قیمت 60d و 600d هشت صد هزار تومان میشه.؟ کدام رو پیشنهاد میکنید...
یعنی یه دوربین 600d با لنز 18-55 , 55-200 حدودا 2500
حالا یه 60d با لنز 18 - 200 حدودا 3800 یعنی تفاوت قیمت = 1,300,000 ؟
و سوال بعدی اینکه لنز خواستی مد نظرتون هست با شارپنس بالا حدود 1,000000 که نسبت به ستهای بالا برتری داشته باشه؟
من خودم تو فکر این ست هستم ... که ایشا... 10 روز دیگه میگیرمش. نظر بهتری دارین راهنمایی کنید...مرسی . ممنونم
60d+18-55+55-250 هست.
سلام
برای کار پرتره استاندارد نیازی به لنز 55-18 پیدا نمیکنید ! شما یه لنزی میخواید که فاصله کانونی بلندتر از 85 داشته باشه . البته 55 با احتساب کراپ فاکتور به این عدد میرسه اما چون انتهای رنج لنز هستش و کلاً 55-18 لنز کار راهاندازیه بیشتر تا اینکه بخواد لنز خوبی باشه ، در مجموع این لنز برای کار پرتره و مدلینگ کارکردی نداره .
لنزهای 200-18 هم فقط رنج خوبی داره اما کیفیت مطلوبی نداره و با همون 250-55 بشه با هزینه کمتر نتایج مشابه یا حتا بهتری گرفت .
در مورد دوربین هم ، 6دی در رده بالاتری قرار میگیره . این رده بالاتر رو وقتی میشه مزیتش رو درک کرد که مدتی با هر دو دوربین کار کنین .
محصولات سونی کلاً دیر به ایران میرسه...اما قیمتش به احتساب نرخ ارز این روزها احتمالاً حدود ده میلیون تومنی باشه .
اولاً اینکه جای این سوال در این تاپیک نیست .
دوماً منظور از نسب فلشچتر روی دوربین چیه؟ روی هیچ دوربینی فلشچتر نسب نمیکنن...دیده بودیم یه سافت باکسی به فلش دوربین نصب کنن اما چتر!!!!
اگر فلاش اکسترنال داشته باشید ، میتونید جداگونه قرارش بدین با چتر یا سافت باکس و بعد ترگش کنید . حالا تریگ کردنش یا با سیستم وایرلس میتونه باشه،یا روی سیستم چشمی میتونه باشه و با حداقل قدرت فلاش سرخود دوربین تریگ بشه(یا اصلاً یه تیکه نوار رادیولوژی جلوی فلاش سرخود دوربین بذارین که هیچ نوری ازش نیاد و فقط فرمان آتش ازش صادر بشه)
باقی بقایتان
ویرایش توسط کوروش : Wednesday 9 January 2013 در ساعت 18:24