با سلام
من می خوام کار آتلیه بکنم و الان می خوام یه دوربین بخرم ولی الان بودجه خرید تجهیزات نور پردازی رو ندارم ممنون می شم یه مدلی از دوربین رو برام معرفی کنید که فعلا بتونم بدون نور پردازی و تو خونه باهاش کار کنم
با سلام
من می خوام کار آتلیه بکنم و الان می خوام یه دوربین بخرم ولی الان بودجه خرید تجهیزات نور پردازی رو ندارم ممنون می شم یه مدلی از دوربین رو برام معرفی کنید که فعلا بتونم بدون نور پردازی و تو خونه باهاش کار کنم
با سلام
من فعلا دو تا دو نیم ملیون پول دارم ممنون می شم راهنمایم کنید
با سلام خدمت دوستان
من یه canon d7 با لنز 105-24 گرفتم . می خواستم بدونم واسه کار آتلیه هم جواب خوبی می گیرم یا باید لنز دیگه ای تهیه کنم
با سلام ممنون از راهنماییتون
اگه دوربین canon 600 dبگیرم با ید چه نوع لنزی رو بگیرم که برا کار آتلیه با شرایطی که گفتم (بدون تجهیزات نور پردازی و تو خونه )بتونم باهاش کار کنم
با سلام ؛ من عکاس حرفه ای نیستم و در بخش سینما و فیلمبرداری با دوربین های DSLR فعالیت دارم ؛ اما نظر شخصیمو می گم :
با توجه به درکی که از شما دارم و می تونم حس کنم که دوربین رو واسه چی می خواید ؛ دوربین مناسب هست. بهتره یک لنز بگیرید مثل 18-135 و کار خود را با عکاسی آتلیه راه بیاندازید. اما یکی از عناصر مهم عکاسی ( مخصوصا پرتره در آتلیه ) نورپردازی هست. بنظرم تا یک وسیله نورپردازی نگرفتید خیلی اشتباهه که سراغ عکاسی آتلیه ای بروید. می توانید بودجه خودتون را برای یک سافت باکس کوچک جمع کنید و به جای یک لنز خیلی خیلی خفن آتلیه ای ؛ یک لنز 18-135 بگیرید با یک سافت باکس. مطمئن باشید نتیجه بهتری می گیرید تا عکاسی بدون نورپردازی.
به هر حال امیدوارم موفق باشی. اما حتما یک فکری به حال نور بکن. خیلی مهمه.
سلام میکنم خدمت دوستان عزیزوگرامی، من میخام مغازه عکاسی بازکنم و از دوستان خواهش میکنم در انتخواب دوربین کمکم کنید. من برای دوربین در حدود3میلیون میتونم هزینه کنم و برای عکاسی در مغازه و بخصوص آتلیه میخام استفاده کنم. فقط میخام انتخوابی باشه که مدت ها استفاده کنم و نیاز به تعویض نباشه ، Nikon d700.canon eos 650d. Nikon d5200.canon 60d.Nikon d90 لطفا راهنماییم کنید کدام و با چه لنز کیتی با بودجه من مناسبتره. اگه درمورد فلباش استدیویی هم راهنمایی کنید ممنون میشم اونم تا 1500میتونم هزینه کنم. منتظر راهنمایی هاتون هستم ممنون.