سلام ببخشید من فکر میکنم نباید تئی این قسمت سوال می پرسیدم شرمنده اما ممنون که راهنمایی میکنید
ممن اتلیه ندارم و برای استفاده شخصی میخوام برای عکس های خانوادگی و طبیعت و بعضی وقتها هم یکم ذوق هنری دارم!!
متاسفانه دوربین 600d که داشتم با کیفش بردن با دوتا لنزش!!
بین این دو مدلی که نوشتم نمیتونم انتخاب کنم!!
ممنون البته اگه كراپدار هم باشه میشه 70-200 رو سوار کرد با توجه به اینکه 24-105 روی فول فریم باشه تا 320 در دسترس قرار میگیره.نوشته اصلی توسط behzad_milad
حالا بین این فوکال خوب با کراپدار و کیفیت بهتر فول فریم نمیدونم کدومو انتخاب کنم.
Sent from my KFTT using Forum Runner
اساتید کسی نظری ندارن?
Sent from my KFTT using Forum Runner
ضمن عرض سلام خدمت تمامی اساتید محترم
بنده از پست 1 تا 376 رو مطالعه کرده و با توجه به اهداف خودم که ابتدا فراگیری علمی عکاسی پرتره و مدلینگ و سپس تهیه ادوات نورپردازی و راه اندازی آتلیه شخصی میباشد به 2 انتخاب زیر برای تهیه یک SLR رسیده ام
1. شروع کار با مدلهای Intro مثل Canon 700D یا 600D و لنز 18-55 یا 18-135
2. شروع کار با Canon 60D و لنز 18-200 و یا 75-300
در ضمن بودجه ی مد نظرم بین 3 لی 4 است و با یه ذره فشار تا 5 میلیون هم میتونم هزینه کنم
با این حال منطقی اینه که گزینه 1 رو انتخاب کنم ولی این نکته هم هست که با یه ذره فشار مادی میتونم گزینه بهتری رو داشته باشم چرا که عکاسی (مدلینگ) توی طبیعت و عکاسی هنری هم مد نظرم هست و اینکه تا یه مدتی غصه این رو نخورم که چرا بیشتر هزینه نکردم...
حالت آخر و به نظر خیلی عقلانی تر اینه که ابتدا در کلاس ها شرکت و با راهنمایی استاد این انتخاب رو داشته باشم که با توجه به فروش با 16% تخفیف یکی از فروشگاههای معتبر (تا آخر این هفته) احساس میکنم میتونم الان یه انتخاب خوبی با راهنمایی شما اساتید گرانقدر داشته باشم.
پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم
بهرنگ جان تو رنج تا 5 تومن انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم؟
60D + 15-85 = 4,000
7D + 15-85KIT = 4,900
Nikon 7100 + 18-105KIT = 3,950 که میتونم بعدتر یه لنز بهتر هم تهیه کنم ...
دوست عزیز ترکیبی که انتخاب کرده اید برای یک دوربین همه کاره مناسب است. اما اگر نیاز و کاربرد خاصی دارید (پرتره و فشن) باید ابزار خاص آن را تهیه کنید.
در این نوع عکاسی بدنه خیلی تعیین کننده نیست. تمام این بدنه ها کارایی یکسانی برای شما دارند. چه دی7 چه دی600 یک خروجی به شما تحویل میدهند. اما لنز بسیار مهم است. شما برای این نوع عکاسی در آتلیه تقریبا نیاز به لنز خاصی از نظر فاصله کانونی و دیافراگم ندارید. در شرایط و تنظیمات مورد نیاز اتلیه تمام لنزهای زوم نام برده شده عملا یکسان هستند. اما برای محیط خارج از اتلیه داستان کمی متفاوت است. شما به لنزهایی با فاصله کانونی بلند و کشادگی روزنه بالا نیاز دارید. مثل لنزهای فیکس 50 مم یا 85 مم یا 135 مم و یا لنز زوم 200-70 2.8. لنز 15-85 که انتخاب کردید از این نظر که در سمت تله به 85 محدود است و روزنه 5.6 دارد برای اینکار خیلی مناسب نیست. البته نه اینکه نمیشود با آن کاری کرد اما انتظار بالای از آن نداشته باشید. بنظر من لنز 18-135 باوجود اپتیک پایینتر صرفا بخاطر بلندتر بودن مناسبتر است. اگر خرید لنز 18-135 بجای 15-85 امکان تهیه 85 1.8 را به شما میدهد ترکیب بهتری خواهد بود.
اگر میخواهید بصورت جدی در این رشته کار کنید مخصوصا پرتره محیطی، فقط به لنز فکر کنید و بدنه را کلا فراموش کنید....
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.