6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
منم همین مشکل و دارم دوربینم D5200 با لنز 50 حالا یه سوالی واسم پیش اومده این که این مشکل تو بعضی دیافراگم ها پیش میاد؟ چون بیشتر رو دیاف 1.8 این مشکل و دارم
به این راحتیا نیست چند مرحله داره اول دوربینو به ی لنز مخصوص وصل میکنه با فاصله ی یک متر از چنتا چارت تو نرم افزار مرحله به مرحله باید بتونی بری جلو تا تنظیم بشه کامل فکوس دوربینت!
این مشکل به راحتی در دوربینهای قدیمی تر قابل رفع هست d5500 چون دستگاه جدیدی هست نرم افزارشو نداشت و برای d5300 هم بهش وصل نشد بهترین راه اینه که هنگام خرید دوربین( با ی لنز دیاف باز حدالمقدور) فکوس رو با اون خط کش ۱۸ درجه که تو خود نمایندگی هست تست بفرمایید اگه عقب جلو باشه دقیقا نشون میده و میتونید پس بدید دوربینو البته شاید اگه من حساسیت به خرج نمیدادم و دقت نمیکردم ممکن بود سالها هم متوجه مشکل بک فکوس نمیشدم خیلی جزئی بود ولی تو هر چنتا عکس ی عکس خوب فکوس میشد و البته من از اونجا فهمیدم که وقتی رو بینی بچه فکوس میکردم چشماش بیشتر تو فکوس بود یا رو چشم فکوس میکردم فکوس نزدیک خط ریشه بچه بود.
در مورد ۵۲۰۰ و ۵۳۰۰ اگه سرش خلوت باشه نهایتا ۱ ساعت وقت میگیره تا تنظیم بشه دوربین.
موفق باشید
سلام
منظورتون از پس دادن چیه ؟ یعنی کلا دوربین باید عوض بشه و قابل تنظیم نیست ؟!
مشکل من با تنظیم کردن ها اینه که تهران نیستم و اینجا هم تعمیرگاه معتبری که این کارو انجام بده نیست و نمیتونم هربار یه لنز جدید خریدم بلند بشم بیام تهران اونجا هم چند ساعت منتظر شم تا یه نفر دوربینو تنظیم کنه و آخر سر هم معلوم نیست با دقت لازم انجامش بده یا نه.
ممنون. واقعا دیگه نمیدونم چی کنم. بصورت خلاصه:
7100: سنگین. گران. وایفای نداره
7200: سنگین تر. گران تر. وایفای داره :|
5500: سبک. خوش دست. قیمت مناسب. وایفای و یکسری امکانات جالب دیگه داره. میکرو ادجاست نداره :|
7000: همون مشکلات 7100 + قدیمی بودن
میرورلس های سونی و فوجی: لنز و تجهیزات بسیار گران و کمیاب
اس ال آر های کنون: خیلی ضعیف تر از نیکون توی این رنج قیمتی
بازم باید بگردم...
بیشتر اطلاعاتی که دادید روی کاغذ هست . اختلاف وزن 7100 با 5500 انچنان محسوس نیست و خوش دستی هم تا هر دو رو در دست نگیرید نمیتونید نظر بدید . 7100 نسبت به امکاناتش قیمت بسیار مناسبی داره و به نظرم گران نیست و ارزش خرید بالایی داره . اس ال ار های کنون هم خیلی ضعیف تر از نیکون نیستند ، شاید کنون در داینامیک رنج و چند مورد دیگر عقب باشد ولی امکانات جذاب دیگری مانند سیستم فکوس بهتر برای فیلمبرداری و ... برای طرفدارانش دارد که فروش می رود . در کل به نظرم درگیر مسائل فنی نباشید ، هر دوربینی که دلتان با ان است بخرید و شروع به یادگیری و لذت از عکاسی کنید . موفق باشید
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام