سلام دوست من
توی بحث عکاسی همه چیز خروجی پایانی دوربین نیست، اتفاقا تمامی DSLR های امروزی دیگه خروجی هاشون تا درصد بالایی بهم شباهت داره، یعنی کیفیت عکس ثبت شده توسط دوربین یک میلیونی خیلی شبیه به عکسی که دوربین ده میلیونی ثبت میکنه (با لنز و تنظیمات مساوی)
بعد از مدتی که با دوربین کار میکنید مباحثی از جمله کیفیت ساخت دوربین و سیستم فوکس برای شما فوق العاده ارزش پیدا میکنن که مهم ترین تفاوت هم بین کلاس دوربین ها سیستم فوکس بهتر هست که کلاس های بالاتر تعداد فوکس پوینت وکراس تایپ بالاتری دارن، ششصد دی 9 عدد کراستایپ داره و بسیار در زمینه فوکس نسبت به 1300d دقیق تره، حالا هرچه هم کیفیت عکس 1300d بیشتر باشه وقتی اشتباه فوکس کنه و عکسش تار باشه به چه دردی میخوره؟!
درمورد مگاپیکسل حساس نشید، شما اگه قرار باشه توی اینترنت کار کنید که به هیچ وجه بالای 2 مگاپیکسل کارنخواهید کرد برای امور چاپی هم 600d شمارو با مشکلی مواجه نمیکنه که 1300d باهاش مواجه نشه!
با کمی سرچ به این نتیجه رسیدم که 600d هم سیستم فوکس پیشرفته تری داره، و هم توی فیلمبرداری موفق تره(به علت تشخیص چهره ی بهتر) و هم شات پشت سرهم سریع تری داره و هم کیفیت ساخت بالاتری.
سلام. با توجه به پولی که دستم اومده الان میتونم رو گزینه های 700d و 100d هم فکر کنم. به نظرتون دوربین 700d گزینه بهتریه نسبت به برادر کوچیکترش؟ از طرفی با خرید 100d میشه با پولی که میمونه یه لنز تله ارزون قیمت هم گرفت. در کل نظرتون چیه بین این دو دوستان؟
بعد از اومدن مارک D3400 در DXO در تعجب بودم الان که D5500 هم تست گرفته شد تعجبم بیشتر شد
این دو دوربین از نظر ISO از دوربین های قبل که هیچ نسل قبل از قبلشون هم ضعیف تر عمل کردن(D5300)
مشکل از دقت تست های DXO هست یا نیکون با ضعیف تر کردن ISO هاش برنامه هایی در سرداره؟
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe
ضمن سلام و احترام خدمت اساتید و همراهان عکاسی:
بنده قصذ خرید دوربینی با رنج قیمت 3 میلیون کرده ام.
با توجه به تحقیقاتی که در این زمینه و پرس و جو از تنی چند از دوستان عکاسم داشته ام باز بین انتخاب این دو دوربین مانده ام.
دوستان و اساتید بزر خواهشمندم دربازه توضحات فنی و نقد هریک بر دیگری با توجه به تجربه ای که در کار با این دروبین ها داشته اند بگویند و اینجانب را راهنمایی فرماند.
بنده با توجه به جستجویی که در اینترنت داشته ام و مشخصات D5200 را دیده هم نظرم کمی متمایل به این دوربین هست ولی گویا در واقعیت و تجربه استفاده برخی از دوستان مرا در این امر مردد کرد...!!!
منتظر پاسخ شما دوستا و اساتید عزیز هستم.
با سپاس