عزیزان سلام
ممنون میشم اگر به سوالات من کامل جواب بدید
فیلم ساز هستم و میخوام دوربینی تهیه کنم که بتونم عکاسی و فیمسازی رو باهاش دنبال کنم ...
از اونجایی که دوره خدمت مقدس سربازی امون جیب ما رو بریده بودجه کلی من برای خرید بادی خالی دو میلیون و نیم هست ...
1. دوستی دارم که میگه یک کنون 70 دی رو برای آتلیه تهیه کرده و از اونجایی که برای ارتقا آتلیه اش بعد از دو ماه 5d iii خریده ... میگه دیگه به 70 دی نیازی ندارم سالم سالمم هست بیا دو و نیم بادی رو بردار خودمم یه لنز بهت هدیه میدم ( پسر خوبیه ) به نظر شما ارزش داره دو میلیون و نیم برای 70 دی ؟ ضمن اینکه میخوام فیلمسازی رو ادامه بدم با توجه به این که این دوربین هالف فریم هست بعد ها به مشکل نمیخورم ؟ من اساس کارم با لنز های فیکس سینمایی هستش
2. یکی از دوستان دیگه پیشنهاد داد که با این بودجه میتونم 5دی مارک دو پیدا کنم ... ولی ترسم از اینه که دوربین مشکل دارباشه و دستم بمونه تو حنا ...
3. به نظر شما کدوم میتونه بهتر باشه با توجه به شرایط ؟ 70 دی یا 5دی ؟
4. دوربین کنون 6 دی چطور ؟ اون هم با این بودجه میشه پیدا کرد ؟ به درد کار فیلمسازی میخوره با توجه به فول فریم بودنش ؟
( نکته : با توجه به بودجه دست دوم میخوام تهیه کنم
نکته مهم دوم : با توجه به امر فیلمسازی ... میخوام دوربین توی نور شب تا سر حد خوب نویز کمتری به تصویرم بده ...
ممنون میشم پاسخگویی تون